Cdvet

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Missy & Lady † Missy & Lady †

honden foto van Missy & Lady †

Ik,lees veel over cdvet tegen wormen. Heeft iemand daar ervaing mee en moet je dat elke dag geven of aantal maandeb per jaar. Zijn de ontwormingstabletten van dierenarts slechter? Bestaat er ook iets natuurlijks tegen vlooien en teken?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

CdVet - Contraworm 25 gram Honden



CdVet - Contraworm 25 gram Honden


€ 18,95


?


CdVet - Contraworm
• Ontwormen op een natuurlijke manier
• Belast de lever en nieren van de hond niet

Ieder hond heeft ze, het is sprake van bandwormen, spoelwormen etc. Zelfs puppy's beginnen hun leven al meteen met deze medebewoners, of voor de geboorte over de bloedcirculatie van het moederdier of erna over de moedermelk. De frequentie van het ontwormen is van verschillende factoren afhankelijk en verschilt per dier. Deze factoren zijn: Leeftijd en gezondheidsconditie van het dier voeding van het dier wat en hoeveel vreet het dier buiten persoonlijke zekerheid van de eigenaar.

Wat kan een chemische wormkuur voor het dier betekenen?
• Vaak hoge gifbelastingen voor het dier storing c.q. vernietiging van de natuurlijke darmflora
• Gevaar van `allergieën` en huidproblemen door belasting van de ontgiftingsorganen (lever en nieren).

MENGSEL van aroma- en eetlustopwekkende toevoegingsmiddelen voor honden.

Samenstelling: Toevoegingsmiddelen voor diervoeders welke de geur of de smaak hiervan verbeteren: 350g pro Kg

Draagstof: 650g per kg kieselgoer E551c

Voedingsadvies: op twee op elkaar volgende dagen honden tot 20kg: 1,5 maatschepjes per 10kg lichaamsgewicht; honden boven de 20kg: 2,5 maatschepjes per 20kg lichaamsgewicht; na 10 - 14 dagen herhalen (1 maatschep is ca. 0,7 g )

Ervaring uit de praktijk leert dat de dosering van de ContraWorm vaak lager kan worden aangezet (bijvoorbeeld 1 maatschep per 10kg), vooral bij gevoelige dieren. Bij vragen en twijfels omtrent de dosering graag contact met ons opnemen! 078- 6157754
Bij de ContraWorm geldt in veel gevallen ‘minder is meer’


cdVet ContraWorm indien mogelijk in de ochtend voeren en erna van een lange wandeling genieten! Bij gevoelige dieren kan kortdurig diarree optreden.










honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Missy, cdVet is natuurlijk en heeft ook een variant voor vlo en teek, ook natuurlijk.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik heb CDvet worm gebruikt. Het deed het zo goed, dat beide honden aan de race gingen!! Reactie van de fabrikant: de helft van de aanbevolen hoeveelheid geven.

Ik zelf ben een voorstander van eerst een ontlasting onderzoek bij de da. Ontwormen kan namelijk niet preventief: als er geen wormen zijn, moeten er ook geen wormen uit..

 

Met CDvet vlo en teek exit heb ik zeer goede ervaringen bij zowel vlooien als teken. Ik behandel mijn honden en kat ermee (beiden hun eigen soort ivm teatree olie niet bij de kat). Toen nam ik een kat in huis die onder de vlooien zat. Mijn huis zat onder de vlooien, maar mijn dieren niet!

Een vriendin van mij had met chemische pipetten zo'n 30 teken per dag.. Ze ging CDvet gebruiken en na de begin periode had ze zo goed als geen teken meer...

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

Ik heb zeer goede ervaringen met cdVet Teek en vlo exit en Insectenspray. Fijne producten die ik nu ook in mijn assortiment heb.

De ontwormkruiden neem ik op dit moment niet op, omdat ik vind dat het ook betaalbaar moet blijven en dan zijn er andere prima alternatieven. Maar effectief is het zeker volgens de ervaringen.

Zelf ontworm ik mijn honden nauwelijks en zeker niet standaard. Op het moment dat ik een vermoeden heb, geef ik een kuur ontwormkruiden. Dat is hooguit 1-2x per jaar. Faecesonderzoek combineer ik met natuurlijk ontwormen. In de voeding van de honden zitten voldoende ingrediënten voor een gezonde darmflora en een anti-parasitaire werking.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Ik heb zeer goede ervaringen met cdVet Teek en vlo exit en Insectenspray. Fijne producten die ik nu ook in mijn assortiment heb.
De ontwormkruiden neem ik op dit moment niet op, omdat ik vind dat het ook betaalbaar moet blijven en dan zijn er andere prima alternatieven. Maar effectief is het zeker volgens de ervaringen.
Zelf ontworm ik mijn honden nauwelijks en zeker niet standaard. Op het moment dat ik een vermoeden heb, geef ik een kuur ontwormkruiden. Dat is hooguit 1-2x per jaar. Faecesonderzoek combineer ik met natuurlijk ontwormen. In de voeding van de honden zitten voldoende ingrediënten voor een gezonde darmflora en een anti-parasitaire werking. "

 

Drib krijgt idd ook pompoen pitten ;)

honden page profiel dogfrienddogfriend

honden foto van dogfriend

cdvet tegen vlooien en teken gebruik ik met veel voldoening
deze heb ik ook weleens bekeken, maar de kieselgoer E551c is weinig overbekend..dus ik doe het niet..

gr

Volgende forumvraag: Hydrotherapie of aquatherapie..?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^