Waarom altijd over voeding?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ik zit ook nog in de paarden, en daar is het zelfde gedoe/gediscussieer over voeding.

En niet alleen over voeding, maar ook over stalling, beweging, bitloos, ijzerloos, dekenloos etc etc

 

En het rare is dat de meeste mensen normale, gezonde paarden hebben ook al denken de partijen van elkaar dat ze het verschrikkelijk slecht doen.

 

Je doet het in de ogen van een hoop mensen nooit goed.

De één is tegen dit, de ander is tegen dat en zo gaat het maar door.

 

Als iedereen goed nadenkt bij het aanschaffen en houden van een dier (wat voor dier dan ook) dan gaat het meestal wel goed.

Elk dier heeft z'n eigen behoeftes/beweging/voeding nodig.

En iedereen die hier verantwoord mee omgaat, daar is niks mis mee.

Ook al doet diegene het anders dan jij of ik.

 

honden page profiel FrankFrank 3 doggies

honden foto van Frank

@Sylvia: eens.

 

Daarnaast, voeding is maar 1 aspect van gezond leven voor zowel mens als dier. Je hele levensstijl hoort daar ook bij. Beweeg je goed, rust je voldoende, hebben je een goede balans tussen eten, bewegen en rust. Eet, rust en beweeg je op de juiste moment. Beweeg je wel goed. Nou ja, zo'n lijst is ontzaggelijk lang terwijl niemand zich er mee bezig houdt. Je doet dingen met gezond verstand.

 

En zo ook met onze honden, je zoekt een balans en welk voer je ook voor kiest, tenzij je je hond echt rommel voert komt het echt wel goed.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Ik ben nog steeds blij met het opdringerige advies dat ik hier jaren terug heb gehad over voeding. Geen zielige, jeukerige hond meer vol etterige wonden en oorontstekingen.
Als je als lid van hp je hebt verdiept in voeding en gerelateerde problemen leest hier op hp moet je dan je mond houden? Nee als je iemand anders kunt helpen waarom niet? Het gast vooral om de manier waarop. Je hoeft niks door te drukken eenmaal melding in t topic of misschien per pb en dan is het aan de ts wat hiermee gedaan wordt. Maar mensen hebben de impact van voeding gewoon vaak niet door. En geloof me jaren terug werd hier een mening opgedrongen tot je letterlijk koos om je over te geven of om te vluchten... En niet alleen in voeding gerelateerde topics. "

Ik begrijp je verhaal. Heb nooit gezegd dat ik geen input wil. Juist fijn dat er een aantal zijn die heel veel over voeding en andere dingen weten. Ook verschillende meningen kun je wat mee. Het gaat erom dat het in topics die niks met voeding te maken hebben ineens over voeding gaat.

honden page profiel Landseer ectLandseer ect 3 doggies

honden foto van Landseer ect

" Ik snap het echt niet! Kan iemand mij uitleggen waarom er in zoveel topics overgeschakeld wordt op discussie voeding? 
 

 Commercie...commercie....en euhm.......commercie...

Iets met :..zo veel mogelijk geld verdienen aan de (in totale verwarring gebrachte )consument.

Lijkt wel of veel mensen geen idee meer hebben wat ze eten, of wat ze te eten geven.

Daar gooien we nog wat bakken met geld tegenaan door middel van."uit onderzoek is gebleken dat alle dieren/mensen/honden allemaal heel erg ontzettend dood gaan"..reclame campagnes.

 

En zie hier het resultaat...

Gillende reclamecampagnes in de supermarkt, of dierenzaak.

Een check voor dit , een check voor dat.

Jeuk aan de oren...Aha, voeding.

Kriebel aan z'n neus.....voeding.

Gedragsproblemen....voeding.

 

 

En aan de omzetten te zien van de dierenvoedselproducenten....is het ze geheel gelukt..

Een complimentje van mijn kant.

 

Commercie volgens het boekje..............

 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Nu begrijp ik alle reacties. Ik ben niet blond en kan gelukkig lezen.

Maaaaaaaaaar, ik heb nog altijd geen antwoord gekregen op mijn OP. 

 

Het is nogmaals van mij uit geen vraag over voeding, inentingen, wormkuren, regulier versus holist etc.

Alleen dat ik me afvraag waarom er regelmatig in een topic van het onderwerp wordt afgeweken en dan een discussie plaats vindt over voeding, medicatie, dierenartsen die te weinig hebben geleerd enz.

 

Plus, zoals je kunt lezen in nogal wat reacties hier durven een aantal Hpers hun vragen niet te stellen, geen topic te openen omdat ze van tevoren al weten dat er gezeik komt. 

 

Mijn vraag is toch niet zo moeilijk? Is het een idee om te kijken of we het in een topic bij het onderwerp kunnen houden? Natuurlijk, als een hond ziek is en men niet weet wat de hond heeft komen bovenstaande dingen aan de orde en dat is begrijpelijk en lijkt me ook heel nuttig. 

 

Maar neem nu even het topic wat ikzelf geopend had over exil en de hierdoor ziek geworden pup. Ik vroeg om reacties van mensen die exil gegeven hebben en of de hond al dan niet ziek geworden is daarvan. Er zijn nl al honden aan overleden. Waarom er in dat topic dan ineens een reactie komt dat pups altijd Royal canin krijgen?? Wat heeft dat te maken met de vraag die ik stel over een antiwormpasta van exil?? 

 

Is het dan een idee als TS bv vindt dat er afgeweken wordt van haar OP zij gelijk kan zeggen, dat is niet mijn vraag, of wil je je antwoord verwijderen want daar gaat het nu niet over en ik wil hier geen discussie over in dit topic?

 

(Het is erg fijn dat op HP mensen zijn die veel kennis hebben over voeding. Ook over holistische en homeopathische artsen. Titeren etc. Super!! Echt!! Maar het betekent niet dat alleen die meningen/kennis altijd voor iedereen/iedere hond geldt.)

 

 

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Het terug laten komen op de openingsvraag is ook een heel lastig iets. Vaak wordt het gezegd of een poging gedaan om weer die kant op te gaan maar helaas ...... er wordt nog steeds niet altijd goed gelezen. 

 

Had straks iets geschreven maar is zie ik niet doorgekomen.

voor mij zijn er 2 redenen om niet snel met een vraag topic te komen. Ten eerste staat het open en bloot op internet vind dat toch een weet niet iets zeg maar, en ... mede omdat er dus wordt afgeweken van de vraag of door het niet goed lezen van de vraag. 

 

Probleem is naar mijn mening dat er moeilijk onderscheidt gemaakt kan worden tussen een hulpvraag en een open vraag. 

Als men eerst goed leest wat is de vraag precies en ziet dat het vaak om een algemeen iets gaat dan is de kans groter dat met on topic blijft en de neiging om persoonlijk te worden is dan ook kleiner ..... dacht ik.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Waarom: iK denk dat er mensen zijn die zo zijn overtuigd dat hun „gezonde " levensstijl een einde maakt aan alle problemen. Die hier zo fanatiek in zijn en er zo in opgaan, dat ze ook anderen proberen te overtuigen en dit de enige juiste manier is. Voor hun geen andere manier, levenswijze mogelijk en door deze overtuiging gewoon te lang bij anderen er op aan dringen. Fanatiekelingen die te ver doorstaan.

In een topic lezen en denken vele mee, allen vanuit een andere kijk. Dat iemand een keer een suggestie doet of het aan de voeding kan liggen, dat kan, maar de overtuiging hoe het soms gebracht kan worden en hoe er vervolgens eindeloos op door gegaan wordt, dat is dat fanatisme: mijn levensstijl is het enige juiste. 

 

Ik denk ook dat het een beetje bij dit type mens hoort.

 

Als ts aangeeft off topic, zou dat genoeg moeten zijn om er over op te houden! 

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

" Montignac!
Wie doet het nog?
Hahaha.
Schoot me ook nog even te binnen. "

 die is ook niet stokoud geworden

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Waarom: iK denk dat er mensen zijn die zo zijn overtuigd dat hun „gezonde " levensstijl een einde maakt aan alle problemen. Die hier zo fanatiek in zijn en er zo in opgaan, dat ze ook anderen proberen te overtuigen en dit de enige juiste manier is. Voor hun geen andere manier, levenswijze mogelijk en door deze overtuiging gewoon te lang bij anderen er op aan dringen. Fanatiekelingen die te ver doorstaan.
In een topic lezen en denken vele mee, allen vanuit een andere kijk. Dat iemand een keer een suggestie doet of het aan de voeding kan liggen, dat kan, maar de overtuiging hoe het soms gebracht kan worden en hoe er vervolgens eindeloos op door gegaan wordt, dat is dat fanatisme: mijn levensstijl is het enige juiste. 
 
Ik denk ook dat het een beetje bij dit type mens hoort.
 
Als ts aangeeft off topic, zou dat genoeg moeten zijn om er over op te houden!  "

 

Ik kan ergens best fanatiek in zijn, maar als dat niks met het onderwerp te maken heeft zou ik er niet aan denken om dit dan toch als reactie te plaatsen. Dan krijg je van die topics, heb je lekker gewandeld vandaag met je hond?? En als reactie, ja, maar je moet geen brokken voeren! Of ja, maar geen vlees geven hoor!! 

 

Sorry, maar ik kan daar gewoon niks mee. Ik heb mijn topic ook gelijk laten sluiten toen en ik denk dat dat het enige is wat je dan kunt doen. Gewoon slot erop. Wel jammer dat een discussie over een eigenlijk vraag dan ook gestopt wordt.....

 

Op zich ben ik het wel eens met de reactie hierboven van landseer ik denk dat het zo is zoals hij verteld.

Commercie........

 

(over een tig aantal jaren mogen we vast alleen nog maar oesters en biefstuk geven..... En ook zelf eten ;-) )

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Door de commercie worden mensen gek gemaakt en slaan ze door in hun gedrag.

Ik ben ook fanatiek als het gaat om welzijn van dieren.

 

Als het goed is weten mensen wanneer ze moeten ophouden, sommigen niet. Die zijn denk ik zo overtuigd van hun aanpak en zien (net als bij zich zelf dus) over al een oplossing in met voeding of het alternatieve circuit. Niet zien wanneer het niet van toepassing is. 

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Ik denk dat het moeilijk is om dat er uit te krijgen, die overstap naar de voeding steeds.

Omdat inderdaad veel zaken voedingsgerelateerd kunnen zijn of we denken dat het zo is hihi.

Ik denk wel dat als de TS sterk en assertief genoeg is, zo in de trant van Angélique , dat het wel wat onder de knoet kan gehouden worden. Als je duidelijk aangeeft NOT, ik denk wel dat het dan kan lukken.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Ik denk dat het moeilijk is om dat er uit te krijgen, die overstap naar de voeding steeds.
Omdat inderdaad veel zaken voedingsgerelateerd kunnen zijn of we denken dat het zo is hihi.
Ik denk wel dat als de TS sterk en assertief genoeg is, zo in de trant van Angélique , dat het wel wat onder de knoet kan gehouden worden. Als je duidelijk aangeeft NOT, ik denk wel dat het dan kan lukken. "

 

Blijkbaar ben ik niet sterk en assertief genoeg gezien alle reacties in dit topic die alsnog over voeding gaan...haha

honden page profiel JoopJoop 3 doggies

honden foto van Joop

" Mijn vraag is toch niet zo moeilijk? Is het een idee om te kijken of we het in een topic bij het onderwerp kunnen houden?  "

 

nou is denk ik wel een van de charme's van een forum, dat er alle kanten uit gediscussieerd kan worden... de interessantste discussies ontstaan vaak volledig off-topic

 

dat is iets anders dan direct je mening aan iedereen willen opdringen, natuurlijk

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  
Blijkbaar ben ik niet sterk en assertief genoeg gezien alle reacties in dit topic die alsnog over voeding gaan...haha "

 Dat is je vraag...haha wat verwacht je dan??

dat we zeggen we hebben het over het weer?

Omdat veel dingen met voeding te maken hebben is het antwoord.

Tannetje koning zegt hierover als mensen geen vers voeren ontnemen ze mij het grootste wapen om problemen aan te pakken

De behandeling is simpelweg  veel minder succesvol

Ze is expert in voeding en zowel regulier afgestudeerd als holist

 

Wat jij wil horen is, dat mensen die andere ideeen aanhangen dan ts  zich niet in een topic roeren.

 

Met de grond gelijk maken keur ik niet goed overigens

maar dat gebeurd echt niet alleen bij brokken voerders ook bij buitenlandse honden broodfok honden dierentolk of andere hele alternatieve  onderwerpen

opvoeding ect

Ik zie daar dus geen hetze tegen brokken voerders

 

De beste sturing heb je door de juiste categorie gebruiken op een forum

en anders als ts gewoon te zeggen...Ik wil geen vers voeren en alleen reguliere da tips...

Dan ben je duidelijk en als iemand dan begint kan ?dan  kan je duidelijk heb gezegd dat dat niet is wat je wil horen ;-)

 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Roos, ik doel niet alleen op vers voer hoor. Ook op brokken. Gewoon dingen en meningen die opgedrongen worden.

Het zal altijd een discussie blijven denk ik, de voeding bedoel ik nu. 

Maar inderdaad, hou dingen wat meer ontopic, dat is wat ik bedoel.

 

Je hebt gelijk...buitenlandse adoptie...hoort er ook bij.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Roos, ik doel niet alleen op vers voer hoor. Ook op brokken. Gewoon dingen en meningen die opgedrongen worden.
Het zal altijd een discussie blijven denk ik, de voeding bedoel ik nu. 
Maar inderdaad, hou dingen wat meer ontopic, dat is wat ik bedoel.
 
Je hebt gelijk...buitenlandse adoptie...hoort er ook bij. "

 

 Oke ..hihi

en mensen met labradoedels en pitbull's was ik vergeten ect ;-)

doordrammen is vervelend in elk topic

 

Het lijkt wel soms of er 3 kampen zijn op dit forum

kamp 1 voor ,kamp 2 tegen, kamp 3 "zij die niks meer durven schrijven"(door discussie tussen kamp 1 en 2)

 

Verder ben ik een groot" fan van "

als mensen zien dat een topic uit de hand loopt (irritant wordt voor ts)maar wel leerzaam/interessant is 

Iemand een" discussie topic" over het "algemene probleem" opent,

dus los van de persoonlijke  vraag van de ts

Dan kan de discussie doorgaan maar heeft de ts er geen last van ;-)

 

Link van het nieuwe discussie topic in topic van de"belaagde" plaatsen ,

met vriendelijk verzoek de discussie daar voort te zetten

Los van het onderwerp van de ts waar discussie begon.

 

Dat heb ik ook wel eens gedaan en werkt als een tierelier. 

Verder zou ik iedereen op het hart willen drukken

Wat niet voor je is is ook niet per definitie tegen je

 

Ik kom op een forum juist om al jullie meningen te horen!Daar leer ik van ;-)

Dus kamp 3 gewoon zeggen "dit wil ik niet !open maar eigen topic!"

 

 

 

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo 3 doggies

honden foto van Menno en Elmo

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Angélique; weet nog altijd wat je bedoelt hoor.

Blijkbaar is het gewoon heel moeilijk om niet van een pad af te wijken; waarom?

Omdat sommigen echt overtuigd zijn dat dé voeding (of iets anders wat volgens de ts totaal of topic zou zijn -omdat ze er in eerste instantie totaal niet om vragen-) de moeite waard is om toch 'even' aan te halen.

 

Als het nu bij 'even' zou blijven, dan kan ik dat in een topic ook best waarderen; dat is net het leuke van een forum. (je begint ergens, maar gaandeweg krijg je een 'ontwikkeling' naar deze of die kant)

 

Dat soms de 'plaat blijft hangen' en het gehele 'offtopic gedoe' een drammerig kantje krijgt; dat blijft toch aan de ts om daar richting in te geven.

(een beetje het dominante gedrag van de 'dominantie theorie' aanwenden.) (nog zo'n leuke btw)

 

Ts zou eigenlijk altijd zo sterk moeten zijn, om het topic binnen zijn eigen krijtlijnen te houden.(als het storend is die zijpaden)

(gewoon en vanzelf iedereen binnen de lijntjes.....zie ik niet gebeuren)

 

Neem nu jezelf; jij bent altijd heel duidelijk en geeft regelmatig richting aan, en toch moet je na één pagina weer bijsturen; snap je de snelle fluctuaties van een topic?

 

Kun je nagaan wat een onwetende gast of nieuwbakken lid hiermee moet aanvangen....is dan ook niet raar dat die het soms na één pagina al voor bekeken houden en zich niet meer laten horen, omdat het ze boven hun petje is gegroeid.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

"  
 Oke ..hihi
en mensen met labradoedels en pitbull's was ik vergeten ect ;-)
doordrammen is vervelend in elk topic
 
Het lijkt wel soms of er 3 kampen zijn op dit forum
kamp 1 voor ,kamp 2 tegen, kamp 3 "zij die niks meer durven schrijven"(door discussie tussen kamp 1 en 2)
 
Verder ben ik een groot" fan van "
als mensen zien dat een topic uit de hand loopt (irritant wordt voor ts)maar wel leerzaam/interessant is 
Iemand een" discussie topic" over het "algemene probleem" opent,
dus los van de persoonlijke  vraag van de ts
Dan kan de discussie doorgaan maar heeft de ts er geen last van ;-)
 
Link van het nieuwe discussie topic in topic van de"belaagde" plaatsen ,
met vriendelijk verzoek de discussie daar voort te zetten
Los van het onderwerp van de ts waar discussie begon.
 
Dat heb ik ook wel eens gedaan en werkt als een tierelier. 
Verder zou ik iedereen op het hart willen drukken
Wat niet voor je is is ook niet per definitie tegen je
 
Ik kom op een forum juist om al jullie meningen te horen!Daar leer ik van ;-)
Dus kamp 3 gewoon zeggen "dit wil ik niet !open maar eigen topic!"
 
 
  "

 

Vind ik een goeie, Roos!

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ik zeg: Daar gaan ze (we?) weer!  "

 Wat vind jij van mijn antwoord?(in dat topic..thanks voor the alarm!)

Ik vond het wel goed (klopt op haar eigen schouder)

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

 
 
Vind ik een goeie, Roos! "

 Ik denk dat wij als vaste forumleden best een soort bliksem afleider kunnen zijn

wij irriteren ons terecht aan : "drammen" en "harde antwoorden" en "herhalingen"in topics..ect

en zijn ook degenen die graag de bodem van de put opzoeken ivm opgebouwde  kennis

 

 

Er zijn zoveel mensen die vertrekken van dit forum(en dan heb ik het niet over gasten)

Maar het is gewoon stil van de "uit de hand gelopen situatie's"

De een zegt op de ander gebruikt alleen pb nog een ander durft niks te schrijven...en wat ban's

 

Als hier geen oplossing voor komt dan loopt veel  kennis van dit forum weg

Ik kom hier ivm kennis over een tbv mijn honden

Daarnaast ben ik een beetje van jullie gaan houden 

 

Ik vind het jammer dat "mijn groepje van hier" keer op keer uit elkaar geslagen wordt

Nu moet ik inmiddels actief buiten het forum mijn best doen..en ben ik ook aantal mensen met kennis gewoon kwijt

 

 

Wat ik mis hier is, oplossingsgericht denken op een secundair niveau  

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo 3 doggies

honden foto van Menno en Elmo

Dat antwoord komen tenminste geen brokken van.

Whahahaaa! (slap lachend smiley-tje)

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Dat antwoord komen tenminste geen brokken van.
Whahahaaa! (slap lachend smiley-tje) "

 whahahahaha  ...of juist wel  hihi

Het is maar van welke kant je  kijkt 

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo 3 doggies

honden foto van Menno en Elmo

We zullen zien.

Ik weet zo een paar mensen die zich niet in zullen kunnen houden.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" We zullen zien.
Ik weet zo een paar mensen die zich niet in zullen kunnen houden. "

 een hart onder de riem " hier en daar "helpt ts ook 

 

dat is mijn 2e(meest gebruikte) antigif tegen uit de hand lopen

 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

Roos twijfelt over carriere wisseling in de diplomatie

wat je al niet leert op een forum ;-)

 

Ik meen mijn antwoorden overigs altijd...kul, schrijf ik niet (bewust)

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Op zich ben ik hier nieuw op het forum natuurlijk

Maar de discussie die hier is, is precies hetzelfde als op het paardenforum waar ik al veel langer op zit.

 

Er zijn een aantal (vaste) leden, die een hele specifieke mening over iets hebben.

En in elk topic wat over dat onderwerp gaat vind je ze weer terug, hun mening keer op keer herhalend.

Voor nieuwe leden is dit misschien prettig, als ze het met die mening eens zijn.

Maar soms is het jammer dat nieuwe topics elke keer verzanden in een herhaling van andere topics, met elke keer weer dezelfde discussies over dat onderwerp.

Dan gaat er eigenlijk veel verloren, want het is juist interessant om nieuwe dingen te lezen maar mensen reageren dan niet meer zo snel.

Daarom lees ik amper meer op het paardenforum, ondertussen lees ik daar geen nieuwe dingen meer, alleen maar herhalingen van wat al honderden keren is gezegd.

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

hihi klik

Ik ben benieuwd wat er gebeurd als er geen specifiek  onderwerp aan hangt 

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

" Angélique; weet nog altijd wat je bedoelt hoor.
Blijkbaar is het gewoon heel moeilijk om niet van een pad af te wijken; waarom?
Omdat sommigen echt overtuigd zijn dat dé voeding (of iets anders wat volgens de ts totaal of topic zou zijn -omdat ze er in eerste instantie totaal niet om vragen-) de moeite waard is om toch 'even' aan te halen.
 
Als het nu bij 'even' zou blijven, dan kan ik dat in een topic ook best waarderen; dat is net het leuke van een forum. (je begint ergens, maar gaandeweg krijg je een 'ontwikkeling' naar deze of die kant)
 
Dat soms de 'plaat blijft hangen' en het gehele 'offtopic gedoe' een drammerig kantje krijgt; dat blijft toch aan de ts om daar richting in te geven.
(een beetje het dominante gedrag van de 'dominantie theorie' aanwenden.) (nog zo'n leuke btw)
 
Ts zou eigenlijk altijd zo sterk moeten zijn, om het topic binnen zijn eigen krijtlijnen te houden.(als het storend is die zijpaden)
(gewoon en vanzelf iedereen binnen de lijntjes.....zie ik niet gebeuren)
 
Neem nu jezelf; jij bent altijd heel duidelijk en geeft regelmatig richting aan, en toch moet je na één pagina weer bijsturen; snap je de snelle fluctuaties van een topic?
 
Kun je nagaan wat een onwetende gast of nieuwbakken lid hiermee moet aanvangen....is dan ook niet raar dat die het soms na één pagina al voor bekeken houden en zich niet meer laten horen, omdat het ze boven hun petje is gegroeid. "

 

Dank je Kiki. Had het zelf niet beter kunnen verwoorden.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

Om zelf even af te wijken van het onderwerp. Wammes gaat heel goed. Is in 2,5 week gegroeid van 5,8 kilo naar 9,2 kilo. Ik denk dat hij nu over de 10 kilo gaat. Op de foto is hij heel moe en ligt lekker met zijn kop op de rug van grote broer Willem.

Wammes was voor de eerste keer meegeweest wandelen met Willem en zijn vrienden. De vrienden waren gelijk allemaal heel lief en gezellig voor Wammes. Normaal wandelen we zo'n 1,5 uur, maar dat kan natuurlijk niet met zo'n kleine muppet. Ronde dus flink stuk korter gemaakt en honden wat langer op renveld laten spelen. Wat je al niet meemaakt als 10 weken jonge pupsel.......hihi

Hij heeft behoorlijke oren en het zal vast nog goedkomen. Moet gewoon nog in zijn oren groeien! ;-)

pagina 6 van 7 12 3 4 5 67
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^