Betaalbaar Graanvrij

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Applaws is een hele aardige IMHO. "

 Ik voer het mijn katten. Eentje eet vlees en brok, de ander wilt alleen brok. Ze doet het er erg goed op en is betaalbaar.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

applaws heeft volgens mij ook het hoogst % vlees door het hoog % droog vlees ze gebruiken,en qua koolydraten zitten ze ook bij de laagste 18.5%
prijs 1 zak €55/12.5 kg,52.25 als je er 2 koop je geeft er ook niet zoveel van dus lijkt me prijs kwaliteit een top brok

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Ik was ook 1 van die mensen die dacht dat bonzo een behoorlijke brok was en zette Luna hierop toen we haar kregen. Zij at bij haar vorige baas huismerk Welkoop. Toen ik deze site bezocht en alles las over graanvrij voeren dacht ik ook "ja daaaaaaag, ik eet zelf ook niet elke dag biefstuk". Ben heel veel gaan uitpluizen over verschillende merken en ben toen overgestapt op biofood. Ik was er tevreden over alleen Luna at het niet graag, de brokken zijn erg groot namelijk. Toen eens Prins geprobeerd maar Luna poepte zich 6 slagen in de rondte. Toen toch TOTW geprobeerd gemengd met een goedkoper merk om de kosten wat te drukken. Ik ben namelijk op zich niet tegen het voeren van wat graan maar wel tegen het voeren van rotzooi waar je een vermogen voor betaald (denk aan: Royal Canin etc.). Nog even overgestapt op Wolfsblut maar dat was het niet voor Luna, haar huid verkleurde en ze kreeg ruwe ellebogen ervan. Nu weer terug op TOTW en ze vind het heerlijk, heeft geen oorontstekingen meer gehad en glanst als een spiegeltje (en blonde labradors zijn vaak dof). Ik heb gewoon een bedrag gesteld dat ik per dag zou willen besteden aan voer en ben toen gaan rekenen. TOTW blijkt dan heel betaalbaar. Royal Canin is zelfs duurder en ik ben niet van plan 6 euro per kilo te betalen voor een vulmiddel als graan. Reken eens uit wat je hond eet en hoeveel je eraan wilt besteden, je zult zien dat het dan toch enorm meevalt. Ik voel me namelijk bedonderd als ik een hoop geld neertel voor vulmiddelen!

honden page profiel JannekeJanneke

honden foto van Janneke

Hi

 

Yarrah is ook graanvrij en biologisch, alleen niet zo heel goedkoop http://www.huisdierplein.nl/hond/droogvoer-hond/yarrah-dog-adult-graanvrij--kip-vis/G37_H7_C770_P966467/

 

groet Janneke

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

rijst = graan

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Fokker lam/rijst bevat rijst en rijst is een graan.

 

De link naar Yarrah graanvrij is naar een 2 kg. verpakking voor Euro 17,95!!! Topic starter vraagt naar betaalbaar graanvrij voer.

 

De webwinkel www.food4pets.be heeft een heel scala van de graanvrije hondenbrokken zoals Wolfsblut, Taste of the Wild, Acana, Orijen. Grote verpakkingen van ca. 15 kg zijn uiteraard goedkoper dan de verpakkingen met minder inhoud.

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

Oud topic, maar ik geef zelf Smolke graanvrij, 12kg kost €39,95 bij brekz of topdierenshop.

 

Ik vind het persoonlijk een hele goede brok voor die prijs.

honden page profiel renaterenate

Opti -life van versele laga...waar ik werk verkopen we het en het merk Canagan maar is wat duurder

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik haal dit topic weer even omhoog.

 

Wolf of the wildernis. 12 kilo voor ong. 45 euro

 

Fokker Fresh Meat is graanvrij, 13 kilo rond de 45 euro.

 

Impress your dog Graanvrij, 12,5 kilo rond de 35 euro.

 

Carocroc graanvrij, 15 kilo rond de 56 euro.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Let op met graanvrij, toen ik hiernaar op zoek was kwam ik aan uit bij brok met aardappelen ipv granen, Vaak kiezen ze dan een ander vulmiddel. Bepaalde soort aardappelen (want gewone aardappel is giftig voor honden geloof ik) valt onder de noemer 'groente' maar biedt geen meerwaarde aan de voeding. Prijs-kwaliteit houd ik het bij acana, ik geef acana Pacifica 70%vis en 30%groente zonder aardappel

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Let op met graanvrij, toen ik hiernaar op zoek was kwam ik aan uit bij brok met aardappelen ipv granen, Vaak kiezen ze dan een ander vulmiddel. Bepaalde soort aardappelen (want gewone aardappel is giftig voor honden geloof ik) valt onder de noemer 'groente' maar biedt geen meerwaarde aan de voeding. Prijs-kwaliteit houd ik het bij acana, ik geef acana Pacifica 70%vis en 30%groente zonder aardappel "

 Aardappel is geen graan en is bewerkt niet giftig.

 

Dit topic gaat over goekoop, dus dan kun je een goedkoop vulmiddel verwachten.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

"  Aardappel is geen graan en is bewerkt niet giftig.
 
Dit topic gaat over goekoop, dus dan kun je een goedkoop vulmiddel verwachten. "

 Gaat erom dat de reden vaak is dat granen niet veel meerwaarde geven aan de voeding, wel.. aardappel ook niet, graan is een goedkoop vulmiddel, wil je goedkoop graanvrij voer, krijg je gewoon een ander goedkoop vulmiddel. Voor kwaliteit betaal je altijd een prijs. Acana bvb is niet het duurste (orijen is nog veel duurder) maar prijs kwaliteit is acana gewoon heel goed vind ik

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

En rijst is een graan dat geen gluten bevat (niet elke graan bevat gluten) rijst kunnen honden goed verdragen eigenlijk

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  Gaat erom dat de reden vaak is dat granen niet veel meerwaarde geven aan de voeding, wel.. aardappel ook niet, graan is een goedkoop vulmiddel, wil je goedkoop graanvrij voer, krijg je gewoon een ander goedkoop vulmiddel. Voor kwaliteit betaal je altijd een prijs. Acana bvb is niet het duurste (orijen is nog veel duurder) maar prijs kwaliteit is acana gewoon heel goed vind ik "

 Het gaat in dit topic niet om goed, maar om betaalbaar graanvrij. Er zijn honden die niet tegen graan kunnen.

 

Lees t begin van het topic nog even please.

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ja weet het meeste zijn duur zoals oa Renske dus aub die dure ook niet posten.
Ken je nog een goedkope graanvrije verneem ik het graag,die dure zijn hier over het algemeen al goed gekend. "

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" En rijst is een graan dat geen gluten bevat (niet elke graan bevat gluten) rijst kunnen honden goed verdragen eigenlijk "

 Toch is het een graan en niet alle honden verdragen het. Dus voeding met rijst, gerst, haver, mais en ik ben vast nog wel wat vergeten hoort hier niet thuis.

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Ik mag toch zeggen wat ik prijs-kwaliteit goed vind?

Daar doet de TS nog steeds mee wat ze wil

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

" En rijst is een graan dat geen gluten bevat (niet elke graan bevat gluten) rijst kunnen honden goed verdragen eigenlijk "

 Rijst en mais bevatten gluten, net als tarwe, haver en rogge.

Alleen is het een andere soort gluten. Mensen die allergisch zijn voor gluten hebben doorgaans geen problemen met rijst en mais.

 

Momo heeft ook een aantal voedselallergieën en eet probleemloos rijst.

 

Ik voer trouwens Dr. Clauders Lam&Rijst. Betaalbaar (variërend van €50.- tot €67.- voor 15 kg. afhankelijk van de winkel) en na lang zoeken het enige voer waar ze het goed op doet. Ik vul het wel aan met een brokje schapenvet per dag voor een gezonde vacht en wat meer fut in haar lijfje.

 

Ze hoeft er ook niet veel van te hebben. Dat verschilt ook nogal per product. Bij het één een volle bak per keer, bij het andere een halve bak.

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Gratis af te halen 15 kg Meradog
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^