Iemand ervaring met Smuldier?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Jessica rakker - luna r.i.p. leika

Mijn honden krijgen om de dag smuldier en de andere dag brokken...
Ze doen het hier beide goed op dus waarom iets veranderen als het goed gaat.
Ze vinden de meeste smaken ook echt lekker behalve kip die moeten ze niet

Patricia (Gast)

ik geef onze hond sinds een week 1 pakje smuldier vlees compleet per dag. Hij is een slechte eter maar vindt dit heerlijk en doet het er goed op. Veel minder ontlasting dan op z'n brok. Maar nu mijn vraag, ik geef het pakje s avonds om een uur of vijf. is dit ok of kan ik het juist beter in de ochtend voeren?

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Zelfs mijn katten eten het, doen het er goed op

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" ik geef onze hond sinds een week 1 pakje smuldier vlees compleet per dag. Hij is een slechte eter maar vindt dit heerlijk en doet het er goed op. Veel minder ontlasting dan op z'n brok. Maar nu mijn vraag, ik geef het pakje s avonds om een uur of vijf. is dit ok of kan ik het juist beter in de ochtend voeren? "

 hoe zwaar is je hond en waarom maar 1 keer per dag?

Als je kan zou ik evt wat meer merken en smaken afwisselen al is het maar hier en daar

al volstaat het wel..ivm compleet

afwisselen is altijd beter net als bij mensen

Ik kan zelf alleen maar smuldier pens voeren..doe ik ook soms wel

al koop ik liever vuile pens bij de dierenwinkel  voor dezelfde prijs (0.95 per pond)

die van smuldier vind ik eruit zien als natte kranten..

mijn honden eten het prima..en ontlasting is ook goed

maar vind het dus geen super goed merk qua kwaliteit

honden page profiel Danny en laikaDanny en laika

honden foto van Danny en laika

Hier een echte smuldier fan, eet altijd met smaak. Omdat ze sinds haar sterilisatie maar 600 gram mag verdeel ik het over 3 keer per dag zodat ze over de hele dag 1 klein beetje per keer krijgt. Ook beter ivm maagtorsie.

Patricia (Gast)

hoi, ik voer maar 1 keer omdat ik er niet aan moet denken om het bakje door midden te moeten snijden. Sorry maar ik kan daar echt niet tegen, sta al letterlijk te kokken als ik het pakje in z'n geheel in de voerbak doe. Maarja, alles voor t hondje, ben al blij dat hij eet en dit lekker vindt. 

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" hoi, ik voer maar 1 keer omdat ik er niet aan moet denken om het bakje door midden te moeten snijden. Sorry maar ik kan daar echt niet tegen, sta al letterlijk te kokken als ik het pakje in z'n geheel in de voerbak doe. Maarja, alles voor t hondje, ben al blij dat hij eet en dit lekker vindt.  "

 voor je hond is 2x voeren beter

en het snijden went hoor..dat moet je gewoon met een goedkoop/oud broodmes doen als het nog grotendeels bevroren is 

Dan ruik je niks..handschoentjes aan, en dan komt het helemaal goed 

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

ik gebruik ook geen hele bak per maaltijd, maar als het ontdooit is, kun je het gewoon scheppen hoor, net gehakt ofzo...

dus je hoeft je handen niet vies te maken, schep wat je wilt voeren eruit, en laat de rest erin zitten, voor de volgende maaltijd 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Rodi heeft ook een paar smaken en is te koop bij de Jumbo. Ik heb een bewaardoos van Naturis en daar kunnen 2 rollen van 1 kilo in, maar ook de bakjes van Smuldier en Rodi om te ontdooien.Een voedingsdeskundige adviseerde 2 keer per dag te voeren. Brokken hebben een langzamere vertering dan versvlees, dus is het beter ze niet bij elkaar te geven. Er zijn honden die in de morgen gal opgeven en dat houdt meestal op, als de hond in de middag/avond zijn tweede portie krijgt. Ook zei ze dat het beter is niet precies op hetzelfde tijdstip te voeren, om een sterke spijsvertering te krijgen en in de morgen iets meer te geven dan bij de tweede portie. 

 

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker

honden foto van Witte Draak

" ik geef onze hond sinds een week 1 pakje smuldier vlees compleet per dag. Hij is een slechte eter maar vindt dit heerlijk en doet het er goed op. Veel minder ontlasting dan op z'n brok. Maar nu mijn vraag, ik geef het pakje s avonds om een uur of vijf. is dit ok of kan ik het juist beter in de ochtend voeren? "

 Wij voeren ook Smuldier en 1 maaltijd per dag. Ook 's avonds, maar het verschilt nog weleens, soms vroeg om 5 uur en soms pas om 9 uur. Hangt ervan af of het vlees goed ontdooit is en wanneer wij eten. Wanneer je je hond wil voeren, hangt af van je eigen voorkeuren. Wij voeren onze hond het liefst om en nabij ons eigen avondeten, want dan hangt de geur van voedsel natuurlijk in de lucht en dan krijgt iedereen eten, ook de hond, maar dan zijn eigen eten.  

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper

honden foto van Tiffani & Pepper

Pepper krijgt ook maar 1 x per dag eten, gaat prima. Meestal rond half 6 want dan zijn wij klaar met eten.

 

Het is er hier een beetje ingeslopen, Pepper liet het 's ochtends vaak staan waardoor we het weg konden gooien. Dus toen alleen 's avonds gegeven. En eigenlijk vindt ik het zelf ook wel heel makkelijk 

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Wij geven ook maar 1x per dag. 'S avonds rond 19.00 een half bakje 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier als budget erbij.....een grote eter, ik geef dan de pens compleet, lappen pens heb ik gedaan.....na afloop de hele tuin schoonmaken en de hond, doe ik niet meer, een bakje pens compleet erbij als budget.......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Oooo, en ik voer twee x per dag, vroeg in de ochtend en avond.

Anoniem (Gast)

Smuldier geeft mij altijd een beetje hetzelfde gevoel als de kiloknallers bij de Jumbo. Goedkoop, niet diervriendelijk geproduceerd massa voer.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Smuldier geeft mij altijd een beetje hetzelfde gevoel als de kiloknallers bij de Jumbo. Goedkoop, niet diervriendelijk geproduceerd massa voer. "

 

Er zullen niet minder dieren geslacht worden als honden geen smuldier meer eten.

Het is uiteindelijk afval die de mensen niet eten.

 

honden page profiel haarlemsehaarlemse

honden foto van haarlemse

" Smuldier geeft mij altijd een beetje hetzelfde gevoel als de kiloknallers bij de Jumbo. Goedkoop, niet diervriendelijk geproduceerd massa voer. "

 Natuurlijk gewoon afval voer....rauwe pens .. natuurlijker

Mijn hond krijgt ook in de ochtend vuile pens van Smuldier en in de avond brokken van Hills..

Maar de smuldier eet ze lekker op hoor.. en ja.. stink en ziet er vies uit..maar ja jij bent ook geen hond maar een verwend mensje..haha

honden page profiel WolterWolter

honden foto van Wolter

Wij geven onze ex-zwerver de ene dag smuldier(pens, vlees) en de andere dag vers voer(hart, kippenlever, runderborstbeen, runderlever, kippennekjes, kippenmaagjes, verse haring, makreel, geitenribben, waar wij zoal de hand op kunnen leggen. En dan 's-avonds een grote lepel groentenstamppot, ook heerlijk!

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Kvv van duck
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^