veteranen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Mijn topic heeft zo te zien hele veel losgemaakt.. Ik was gewoon benieuwd wat de bedoeling ervan is vooral omdat er leden inzitten die minder lang op HP zitten dan ik.. Misschien is de naam dan gewoon een beetje ongelukkig gekozen..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

"

Bij mij was het als reactie op Angélique. :-) Die gaf, naar mijn mening, aan dat de Facebook groep gelijk is aan de Veteranenhoek en daar ben ik het niet mee eens.

Alleen hoe kan iets doodbloeden als er af en toe nieuwe leden toe worden gelaten? "


Als voorbeeld denk ik. Het zal waarschijnlijk niet doodbloeden, zeker niet als er nieuwe leden worden geaccepteerd. Het lijkt toch een elitair clubje, en waar over gesproken wordt, dat zullen we dus niet weten...

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

Nou veteraantjes, wie jullie ook mogen zijn....... ik gun het jullie van harte hoor!!! Heb je jaren lief en leed uit je prive leven gedeeld nog ver voordat de meesten die nu actief zijn maar van het bestaan van HP afwisten wordt het alweer in een super actieve 'elite roddelclub' omgedoopt.

Waarom altijd al die argwaan? 

En wegpesten.........mijns inziens laat je je 'wegpesten' maar wordt je niet weggepest op een forum als dit waar je nb. genoeg 'vrienden' hebt zitten. Je kunt natuurlijk (tijdelijk) ergens de pest in hebben en het (tijdelijk) de rug toe keren.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" Mijn topic heeft zo te zien hele veel losgemaakt.. Ik was gewoon benieuwd wat de bedoeling ervan is vooral omdat er leden inzitten die minder lang op HP zitten dan ik.. Misschien is de naam dan gewoon een beetje ongelukkig gekozen.. "


Dat snap ik wel, wanneer er een soort van ballotage-commissie bestaat. Het gaat er dan blijkbaar niet om hoe lang je lid bent, waar het wel om gaat, ik ben benieuwd.... Heb geen aspiraties hoor O-).

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

"

Dat snap ik wel, wanneer er een soort van ballotage-commissie bestaat. Het gaat er dan blijkbaar niet om hoe lang je lid bent, waar het wel om gaat, ik ben benieuwd.... Heb geen aspiraties hoor O-). "


Sammy gaf het antwoord al, het draait allemaal om geld.
:-)

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

"

Sammy gaf het antwoord al, het draait allemaal om geld.
:-) "


Alles draait om geld O-)...

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

" Het grappige is ik had daarop gereageerd maar kennelijk is dat topic naar de veteranenhoek verplaatst dus ik krijg wel meldingen dat er gereageerd is op het topic maar ik kan ze niet lezen omdat ik geen veteraan ben. "


En naar aanleiding daarvan heb ik deze geopend, die nog voor ik er überhaupt weer op kon reageren al 'voorlopig' op slot is gezet. 
Heb vervolgens mij openingspost maar even gewijzigd dat ik hoop dat er nog wel een reactie komt, maar of die ook nog gaat komen?

En ja, dat komt wel een beetje raar over dan.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nou zo wel eens weten hoeveel je dan moet doneren, is het dan alleen voor de rijke ? ;-)

Sammy, was het een grapje van je of is het menens ?

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

" En wegpesten.........mijns inziens laat je je 'wegpesten' maar wordt je niet weggepest op een forum als dit waar je nb. genoeg 'vrienden' hebt zitten. Je kunt natuurlijk (tijdelijk) ergens de pest in hebben en het (tijdelijk) de rug toe keren. "


Ben ik het niet mee eens, ook via internet komt pesten wel degelijk voor. Stel je wordt stelselmatig uitgemaakt voor van alles en nog wat en je besluit daarom te vertrekken van een forum of ander medium, dan vind ik dat toch wel degelijk pesten.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" nou zo wel eens weten hoeveel je dan moet doneren, is het dan alleen voor de rijke ?  ;-)

Sammy, was het een grapje van je of is het menens ? "


Willemijn, jij moet er toch in zitten, kan niet anders, toch als eersteklas forumlid ;-). Dus, moet je doneren O-)?

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

" nou zo wel eens weten hoeveel je dan moet doneren, is het dan alleen voor de rijke ? ;-)

Sammy, was het een grapje van je of is het menens ? "


moet je even Arjan pb sturen!

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Dat pesten snap ik dus niet.
Krijg je dan rare pb?
Als dat zo was zou ik die persoon waarschuwen en zo nodig de modjes inlichten.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

"

Ben ik het niet mee eens, ook via internet komt pesten wel degelijk voor. Stel je wordt stelselmatig uitgemaakt voor van alles en nog wat en je besluit daarom te vertrekken van een forum of ander medium, dan vind ik dat toch wel degelijk pesten. "


Daarom staat er ook bij mijn inziens met tekst en uitleg. Net zoals een ieder voor zichzelf het een als pesten zal zien en een ander als verschil van mening hetzij op een 'drammerige' manier of niet.

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Die hele vethoek zal me worst wezen eerlijk gezegd. Of er geroddeld wordt ook.

Zag hier echter wel voorbij komen om het aantal doggies voor de Koffiehoek te verhogen. Daar kan ik me helemaal in vinden! Ik mis namelijk wel een hoekje met de leden die wat langer lid zijn.

honden page profiel PP

Over online pesten gesproken; je kunt via YouTube de gehele film "Cyber Bully" zien. Online pesten kan enorm ingrijpend zijn.



Maar goed, dat even ter zijde. M.b.t. Judith's comment ( Ik was gewoon benieuwd wat de bedoeling ervan is vooral omdat er leden inzitten die minder lang op HP zitten dan ik..), ik denk niet dat het iets te maken heeft met hoe lang je hier al actief bent, maar met hoeveel vriendjes je hebt gemaakt, en vooral wélke vriendjes je hebt gemaakt :-)

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" Over online pesten gesproken; je kunt via YouTube de gehele film "Cyber Bully" zien. Online pesten kan enorm ingrijpend zijn.

-1ya1F0UntM

Maar goed, dat even ter zijde. M.b.t. Judith's comment (Ik was gewoon benieuwd wat de bedoeling ervan is vooral omdat er leden inzitten die minder lang op HP zitten dan ik..), ik denk niet dat het iets te maken heeft met hoe lang je hier al actief bent, maar met hoeveel vriendjes je hebt gemaakt, en vooral wélke vriendjes je hebt gemaakt :-) "

Heftig filmpje Pauline! Niet fijn...

OOOoooo Pauline, de knuppel in het hoenderhok, foei!!!

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

" Dat pesten snap ik dus niet.
Krijg je dan rare pb?
Als dat zo was zou ik die persoon waarschuwen en zo nodig de modjes inlichten.
"


.inderdaad dat snap ik ook niet,even melden want pesten wordt natuurlijk niet toegestaan ook niet in pb.

honden page profiel PP

" Heftig filmpje Pauline! Niet fijn...

OOOoooo Pauline, de knuppel in het hoenderhok, foei!!! "


Nou ja, er wordt toch door de veteranen besloten wie er bij mogen? Dan neem ik aan dat het vriendjes zijn, ze voegen toch niet iemand toe waar iedereen een hekel aan heeft? Ik bedoelde het niet cynisch maar eigenlijk heel erg letterlijk (zoals het meeste wat ik schrijf..)

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

"

Nou ja, er wordt toch door de veteranen besloten wie er bij mogen? Dan neem ik aan dat het vriendjes zijn, ze voegen toch niet iemand toe waar iedereen een hekel aan heeft? Ik bedoelde het niet cynisch maar eigenlijk heel erg letterlijk (zoals het meeste wat ik schrijf..) "

Weet ik, en is ook zo... autisme he O-). Ik ben het helemaal met je eens hoor ;-).

honden page profiel PP

" .inderdaad dat snap ik ook niet,even melden want pesten wordt natuurlijk niet toegestaan ook niet in pb. "


Tja, wat is pesten.. Het is toegestaan om tegen iemand die met een stervende hond thuis zit te zeggen dat die persoon te beroerd is om geld aan een operatie te besteden en je dus niet over "de liefde van je leven" mag spreken. Is dat pesten? Misschien niet. Maar ik word liever duizend per dag uitgescholden met scheldwoorden die hier op HP niet mogen, dan één keer in mijn leven die opmerking, die mij ontzettend heeft gekwetst en ik nooit meer zal vergeten.

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

"

Tja, wat is pesten.. Het is toegestaan om tegen iemand die met een stervende hond thuis zit te zeggen dat die persoon te beroerd is om geld aan een operatie te besteden en je dus niet over "de liefde van je leven" mag spreken. Is dat pesten? Misschien niet. Maar ik word liever duizend per dag uitgescholden met scheldwoorden die hier op HP niet mogen, dan één keer in mijn leven die opmerking, die mij ontzettend heeft gekwetst en ik nooit meer zal vergeten. "


Wie zegt dat dat is toegestaan?? Wil niet offtopic gaan hier maar dat is onjuist wat je zegt.

honden page profiel --

honden foto van -

*zucht*
Ik ZAT in de veteranenhoek totdat ik mijn profiel verwijderde...
En zal  ik heel eerlijk zijn? Er wordt hier echt niet geroddeld etc. Eigenlijk is het gewoon een koffiehoek 2.0, het verschil is alleen dat er wat minder leden zijn en er dus iets persoonlijkere dingen worden gedeeld. Maar meestal is het gewoon een 2de koffiehoek. En daarnaast is het ook niet zo actief, misschien dat er 7 nieuwe topics zijn per week. Dus waar maken jullie je druk om????

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

" Dat pesten snap ik dus niet.
Krijg je dan rare pb?
Als dat zo was zou ik die persoon waarschuwen en zo nodig de modjes inlichten.
"


Ik weet niet meer wat er exact gebeurd is, maar als iemand meerdere onprettige ervaringen heeft met personen die op een akelige manier reageren en dan bedoel ik niet "goh, daar ben ik het niet mee eens", maar meer in de trant als "stel je niet zo verschrikkelijk aan" "gedraag je eens naar je eigen leeftijd" "als je dit of dat niet betaald/koopt, dan ben je geen echte dierenvriend en houd je niet van je dier" enz. Iemand die niet zo weerbaar is (en wellicht in het verleden meer van dat soort dingen heeft mee gemaakt) zal dit heel akelig oppakken en verdwijnen van het forum. Natuurlijk is en blijft het een eigen keuze, maar dan nog is dat niet de bedoeling lijkt mij. Als die personen het anders hadden verwoord (en dan gaat het niet om een eenmalig akkefietje) dan was het al heel anders over gekomen en was de persoon wellicht wel op het forum gebleven. Natuurlijk kun je dan een PB sturen met "waarom doe je zo?" maar zoals ik al eerder aan gaf heb je dan vaak te maken met niet weerbare personen, dus die zullen eerder voor vluchten dan voor vechten kiezen.

En dan blijf je ook nog eens met verschillende mensen zitten die alles op een andere manier ervaren. Wat voor de één een minder aardige opmerking is, wordt door de ander misschien opgevat als een persoonlijke aanval en een reden om zichzelf van kant te maken (overdreven). Dat is ook één van de gevaren van internet, hoe komen jouw woorden over op een ander? Er zit geen emotie bij, behalve de smiley die je er af en toe bij plakt.

honden page profiel José • Rover José • Rover

honden foto van José • Rover

Oké, ik ga een poging wagen...

De Veteranen is destijds opgericht voor "oudgedienden" als hun eigen hoekje waar ze persoonlijke dingen konden bespreken ipv het openbaar te moeten zetten op een hondenforum terwijl hun post niets met onze viervoeters te maken heeft.

Maar niet enkel de "forumfossielen" werden uitgenodigd, ook de wat jongere forummer gekozen op basis van hun input.

Als je kijkt onder baasjes zie je mensen staan waar je nog nooit van gehoord hebt, maar die bv wel al ruim vanaf het begin lid zijn. Mensen die nooit ergens op reageren en af en toe eens inloggen om mee te lezen of wat dan ook.

Qua input bedoel ik de antwoorden die mensen geven en hun empatie en meedenken met gevoelige onderwerpen die eigenlijk al nu niet eens in de koffiehoek thuishoren.
Het zij over overlijdens, familiekwesties, maar zeker ook spiritualiteit e.d.

Er zijn hier genoeg mensen die elkaar onderling even net iets persoonlijker kennen. (die zeker ook met elkaar wat meer hebben meegemaakt) Tuurlijk kan je zeggen dan doe je dat toch via pb? Hmm, ja en nee... Het is fijn als je ergens mee zit en dat "in de groep" kan gooien om wat eerlijke en objectieve antwoorden te kunnen krijgen. Mensen die je verhaal aanhoren en helpen meedenken met je. Kwesties die je niet in de koffiehoek wilt zetten wegens het teveel mensen die meelezen die je niet goed genoeg kent. Lees; Vertrouwd of durft te vertrouwen.

Daar was en is de veteranenhoek voor bedoeld.

Mensen die het nu bestempelen als iets van de Vrijmetselaars of vreemde Elitaire praktijken, prima.
De koffiehoek bestond nog niet en leden waren uitgenodigd op basis van hun input. Doggies ook wel, maar dat geeft ook enigzins een graadmeter aan van de waarde van dat betreffende forumlid. That's all...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"

Tja, wat is pesten.. Het is toegestaan om tegen iemand die met een stervende hond thuis zit te zeggen dat die persoon te beroerd is om geld aan een operatie te besteden en je dus niet over "de liefde van je leven" mag spreken. Is dat pesten? Misschien niet. Maar ik word liever duizend per dag uitgescholden met scheldwoorden die hier op HP niet mogen, dan één keer in mijn leven die opmerking, die mij ontzettend heeft gekwetst en ik nooit meer zal vergeten. "



dat is niet toegestaan Pauline, laten we er over ophouden , ik denk dat er wel zeker is ingegrepen , en dan er nog eens op terugkomen ? heeft weinig zin.

degene waar het omgaat die is erop aangesproken, dan niet meer er op terug komen hier in het topic.

en wat die veteranen betreft, lekker laten gaan, wat zijn dat voor ouderen ? hangouderen ? nou daar wil je toch niet bij horen ?

kom op, lekker een leuk gezellig topic openen, en heel dat veteranenhoekje opzij zetten.
.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" *zucht*
Ik ZAT in de veteranenhoek totdat ik mijn profiel verwijderde...
En zal  ik heel eerlijk zijn? Er wordt hier echt niet geroddeld etc. Eigenlijk is het gewoon een koffiehoek 2.0, het verschil is alleen dat er wat minder leden zijn en er dus iets persoonlijkere dingen worden gedeeld. Maar meestal is het gewoon een 2de koffiehoek. En daarnaast is het ook niet zo actief, misschien dat er 7 nieuwe topics zijn per week. Dus waar maken jullie je druk om???? "


.Waarschijnlijk omdat niet iedereen het recht heeft.... Het afhankelijk is van de leden die er in zitten, het lijkt Utopia wel .... O-).

honden page profiel --

honden foto van -

"

.Waarschijnlijk omdat niet iedereen het recht heeft.... Het afhankelijk is van de leden die er in zitten, het lijkt Utopia wel .... O-). "


En als ik dit topic lees, snap ik ook helemaal waarom er mensen uitgekozen worden *overigens niet persoonlijk naar jou bedoeld*;-)

Ik heb nu ook geen toegang meer tot de vethoek en (niet eens meer tot de koffiehoek), maar zie dit niet als een nadeel ':-)

honden page profiel PP

" dat is niet toegestaan Pauline, laten we er over ophouden , ik denk dat er wel zeker is ingegrepen , en dan er nog eens op terugkomen ? heeft weinig zin.

degene waar het omgaat die is erop aangesproken, dan niet meer er op terug komen hier in het topic. "


Ik blijf hier ALTIJD, de rest van mijn leven, last van houden. En ik zal hier dus ook ALTIJD op terug gaan komen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"

.Waarschijnlijk omdat niet iedereen het recht heeft.... Het afhankelijk is van de leden die er in zitten, het lijkt Utopia wel .... O-). "


hebben ook een heel groot bedrag moeten betalen om daar in te komen. . :-D

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"

Bij mij was het als reactie op Angélique. :-) Die gaf, naar mijn mening, aan dat de Facebook groep gelijk is aan de Veteranenhoek en daar ben ik het niet mee eens.

Alleen hoe kan iets doodbloeden als er af en toe nieuwe leden toe worden gelaten? "


.Beetje vreemd al je zegt dat deze is opgezet omdat iemand is weggepest. Er is hier nog nooit iemand weggepest. Dat vind ik zo flauw. Er zijn misschien een paar mensen die een levenslange ban hebben gekregen, maar weggepest?! 
En wat is dan het verschil? Iemand opent een gesloten facebookpagina, of er een nog een heel oud gesloten deel (besloten deel) of je gaat emailen of je gaat pben? Ik hoop tenminste dat ik ervan uit kan gaan dat mijn pb's bij diegene blijven waar ik ze aan gestuurd heb. Ik denk dat iedereen dat hoopt toch?

Maar nogmaals, ik heb of "mijn denk" kapot, of mijn "snapper" want het maakt me echt niet uit of er iemand is met een besloten Facebookpagina of een besloten groep van oudforummers of besloten email of pb. Ik ga ervan uit dat er nergens wordt geroddeld, of dat er overal wordt geroddeld.

Ik geloof niet zo in "doodbloeden"...........

Misschien is het een gebrek van mij hoor, dat ik niet begrijp waarom hier een topic over is en waarom iemand zich druk maakt over een veteranengedeelte.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 5 van 7 12 3 4 56 7
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^