scheve kopstand

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

naida (Gast)

sinds enkel weken heeft onze cocker spaniel van 9 jaar een scheve kopstand en loopt soms alsof hij dronken is. We dachten eerst aan een oorsteking maar haar oren zijn zuiver en hebben een mooie roze kleur en heeft ook nergens pijn als je het aanraakt wat op een goed teken wijst.  Zijn ermee naar de DA geweest en hebben een grondig onderzoek laten doen zoals nazicht oorontstekingen, bloedonderzoek, punctie. Heeft al een kuur antibiotica gehad en is nu bezig met een kuur cortisone maar behoudt nog steeds de scheve kop. Nu is dat niet dadelijk een probleem voor ons zolang hij maar gezond is en geen pijn ervan heeft. Voor de rest doet ze alles normaal, zoals eten drinken en is nog zeer speels behalve het soms omvallen maar dat is waarschijnlijk door haar evenwichtsorgaan. Nu gaan zij stilaan beginnen te denken aan een tumor in de hersenen. dat wil ik helaas niet geloven en het enige uitstel is een hersenscan maar deze zijn naar het schijnt verschrikkelijk duur. en dan nog als men het weet is er dan iets aan te doen ?

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Het scheve oor met de evenwichtsproblemen lijkt op een oorzaak in die regio te duiden.

honden page profiel JoopJoop

honden foto van Joop

denk ook aan: geriatrisch vestibulair syndroom 

http://www.vetsenpets.nl/diergeneeskunde/aandoeningen-hond-en-kat/zenuwstelsel/vestibulair-syndroom

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

honden page profiel YvesYves

dat hebben ze helaas al allemaal onderzocht en bleek allemaal in orde te zijn. ook heeft ze zuivere oren en geen middenoorontsteking, ze gedraagt zich verder heel normaal.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^