Vervelende opmerkingen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NymeriaNymeria

honden foto van Nymeria

" Soms zijn woorden niet eens nodig...
Ik wandel over de markt met één van mijn honden, ik houd hem goed kort want het is druk. Uit de andere richting komt een moslima, die bekijkt mij zo vuil...als blikken konden doden was ik ter plekke neergegaan. In het voorbijgaan mompelt ze iets onverstaanbaars in het Arabisch (of zoiets), ze weet natuurlijk dat ik dat toch niet versta. Laf mens. Ik heb eens breed gegrijnst.  "

 

Heb ik ook weleens gehad ,  die blikken maar ook soms worstjes met scherpe voorwerpen op straat. Vreselijk , ik vind dat erger dan gewoon een vervelende opmerking.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

" Ach ja, hoe vaak ik al niet de suggestie heb gehad om Mies een slipketting om te doen. De verbaasde blikken als ik dan zeg dat ik geen verwurging nodig heb zijn goud waard. Veelal is het ook niet bedoeld als vervelende opmerking maar hebben ze iets niet eerder in die context gezien. "

 

verschrikkelijk he! ik dus ook...samen met de woorden om toch goed hard voor ze te zijn, en dat mag best wel fysiek! "hebben die honden nodig"..."die honden" moe wordt je ervan.

terwijl eigenlijk, als er een hond goed en makkelijk trainbaar is dan is het wel een stafford, heb je echt geen slip nodig.

 

toevallig gister nog, ik ben weer even bezig met de focus op hondjes negeren aan de lijn...

smal voetpad en er komt een andere hond met baas aan...dus ik pak snel een open plekje aan de zijkant en wacht daar even, laat lootje zitten en "opletten", naar mij kijken...

zegt dat mens; wat doe jij nou??? dus ik zeg, nou mijn hond op mij laten letten en wachten op jullie  

"oww, kun je dat niet beter met een slipketting doen of zo'n pinneband dan? bij zo'n hond"

 

ehmm nee, hoezo mevrouw? kijk nou, ze zit mooi te wachten en mij aan te kijken, en ze doet het nog graag ook want ze krijgt zo haar balletje of een koekje. ze doet wat ik vraag, en zo hebben we het nog veel gezelliger toch!?

 

"ehm ja, ja, tja, dat is eigenlijk wel zo ja"

 

vreemd, dat dat eigenlijk zo automatisch ingebakken zit...ook pups die meteen beginnen met een slipketting, want "dat hoort toch" of zelfs dierenwinkels die doodleuk dat advies geven...vind ik helemaal bizar "ow u krijgt een pup? leuk! hier! doe hem een slip om!"

 

 

 

 

honden foto van Antje en de beestenbende

Ik had het deze week op mijn zeg maar werk.

Was mijn laatste dag en we haden het over dat ik chihuahua's heb.

De eerste vervelende opmerking was dat chi's geen honden zijn.

De tweede dat ik ze maar op moet voeden met de CM manier.

Ook waren mijn honden mode voorwerpen.

En toen ik zei dat als het vriest ze alleen een jas aan krijgen was ik gek, want honden horen geen kleren aan.

Daarop heb ik gereageerd met er zijn zelf grotere honden die een regenjas aan krijgen als ze in de regen niet willen wandelen.

Verder heb ik me maar wijselijk stil gehouden.

 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende

honden foto van Antje en de beestenbende

sorry dubbel

 

honden page profiel CelineCeline

" Ik had het deze week op mijn zeg maar werk.
Was mijn laatste dag en we haden het over dat ik chihuahua's heb.
De eerste vervelende opmerking was dat chi's geen honden zijn.
De tweede dat ik ze maar op moet voeden met de CM manier.
Ook waren mijn honden mode voorwerpen.
En toen ik zei dat als het vriest ze alleen een jas aan krijgen was ik gek, want honden horen geen kleren aan.
Daarop heb ik gereageerd met er zijn zelf grotere honden die een regenjas aan krijgen als ze in de regen niet willen wandelen.
Verder heb ik me maar wijselijk stil gehouden.
  "

 Ach joh lekker laten kletsen.Mijn hondjes krijgen ook jasjes aan als het hard regent(hun lange vacht blijft anders te lang nat),zitten in een doggyride en hebben paardenstaartjes met strikjes,dus zo erg ben je niet hoor.En hoe we ze opvoeden maken we altijd zelf nog wel uit,waarom moeten mensen toch altijd zo hatelijk zijn?Ik denk ook zo vaak wat van een ander maar als ik hoor met hoeveel passie ze praten over een onderwerp(bv hun postzegelverzameling om maar iets te noemen),dan laat ik ze lekker.Ieder zijn ding en dat gun je iemand toch ook gewoon?

honden page profiel priscillapriscilla

honden foto van priscilla

Jep.

Dat het geen honden maar ratten zijn.

Of katten met een blafvergunning.

Dat de verhoudingen niet kloppen, of de ogen en oren veels te groot zijn.

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

"  
Heb ik ook weleens gehad ,  die blikken maar ook soms worstjes met scherpe voorwerpen op straat. Vreselijk , ik vind dat erger dan gewoon een vervelende opmerking. "

 

Echt... ik maak me wel eens zorgen hoe een verschrikkelijke hekel ze aan honden hebben. En dat sommige ook daadwerkelijk iets doen met die haat en honden vergiftigen of zo. Obi voelt zich ook nooit op zn gemak bij hen tijdens het passeren.. honden voelen het aan. En er hoeft inderdaad geen woord te vallen. Ben blij dat het hier in dat opzicht relatief rustig is maar ik moet er niet aan denken om in een grote stad te wonen. En vergif ofzo.. verschrikkelijk omdat het zo stiekem is en je altijd te laat bent.

 

 

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Het is ook zo, dat moslims gewoon vaak heel veel angst hebben voor honden. Ik heb wel eens meegemaakt dat een groepje vrouwen schreeuwend aan de kant ging, toen ik met Luca langsliep. Ik denk dat veel van hen honden op een andere manier kennen en dat vaak wilde honden zijn geweest, die ze vanuit hun geboorteland kennen. Honden zijn onrein voor hen en ze begrijpen ook niet dat wij onze honden in huis hebben,misschien zelfs in bed. Dat we met hen naar dierenartsen gaan, vinden ze onbegrijpelijk. Maar het werkt ook vaak in ons voordeel, want de zogenaamde groepjes Marokkanen wijken uiteen, als iemand met een hond aankomt. Zo dapper zijn ze dan niet ! Een Surinaamse mevrouw die ik wel eens tegenkom en een praatje mee maak, zegt dat honden in Suriname voor de veiligheid gehouden worden, dus in de tuin. Er is verder geen band, hij krijgt af en toe iets toegeworpen om te eten en is de hond ziek, dan heeft hij pech gehad, in feite laten ze hem dan gewoon doodgaan. Dat wij een aparte politie hebben zoals de dierenpolitie, vinden ze zo raar. Ik heb laatst nog meegemaakt dat ik met Romeo over de promenade liep in het winkelcentrum, twee Marokkannen aan kwamen rijden op hun scooter, mij aan de kant dwongen om door te kunnen en schopten naar Romeo.Even verderop reden ze met hun scooter duiven onderste boven,die daar liepen. Ze hebben totaal geen respect voor een dier.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Het is ook zo, dat moslims gewoon vaak heel veel angst hebben voor

honden. Ik heb wel eens meegemaakt dat een groepje vrouwen

schreeuwend aan de kant ging, toen ik met Luca langsliep. Ik denk

dat veel van hen honden op een andere manier kennen en dat vaak

wilde honden zijn geweest, die ze vanuit hun geboorteland kennen.

Honden zijn onrein voor hen en ze begrijpen ook niet dat wij onze

honden in huis hebben, misschien zelfs in bed. dat we met hen naar dierenartsen gaan. Dat vinden ze onbegrijpelijk. Maar het werkt ook vaak in ons voordeel, want de zogenaamde groepjes marokkanen wijken uiteen, als iemand met een hond aankomt. Zo dapper zijn ze dan niet ! Een Surinaamse mevrouw die ik wel eens tegenkom en een praatje mee maak, zegt dat honden in Suriname voor de veiligheid gehouden worden, dus in de tuin. Er is verder geen band, hij krijgt af en toe iets toegeworpen om te eten en is de hond ziek, dan heeft hij pechgehad, in feite laten ze hem dan gewoon doodgaan. Dat wij een aparte politie hebben zoals de

dierenpolitie, vinden ze zo raar. Ik heb laatst nog meegemaakt dat

ik met Romeo over de promenade liep in het winkelcentrum, een

tweetal Marokkannen aan kwam rijden met hun scooter, mij aan de kant dwong om door te kunnen en schopten naar Romeo.

Even verderop reden ze met hun scooter duiven onderste boven,

die daar liepen. Ze hebben totaal geen respect voor een dier. "

 



Schoppen naar hem?? Wow die had ik dus even aan hun strotje van de scooter afgetrokken! En ik mis een boos poppetje ;-)

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik werd daar ook boos over, maar dat maakte hen niets uit. Een kennis woonde naast een Turkse familie. De twee jongens van die familie pestten haar hond elke keer vanuit hun eigen tuin. Ze sprak de kinderen daarop aan. Ze lachten zich een ongeluk en ze zeiden dat ze niet naar haar hoefden te luisteren, omdat ze vrouw was. Daar woon je dan naast !

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Ik werd daar ook boos over, maar dat maakte hen niets


uit. Een kennis woonde naast een Turkse familie. De


twee jongens van die familie pestten haar hond elke keer vanuit hun eigen tuin. Ze sprak de kinderen daarop aan. Ze lachten zich een ongeluk en ze zeiden dat ze niet naar haar hoefden te luisteren, omdat ze vrouw was. Daar woon je dan naast ! "

 



Jeetje! Nou lekker dan...

Wij hebben zelf jaren naast een Turkse familie gewoond, die mensen hadden totaal geen moeite met de honden, oke, mevrouw vond ceasar wel wat eng vanwege z'n formaat, maar Flip vond ze wel leuk, als die draak weer eens ontsnapte maar hun tuin kreeg hij ook altijd van alles van ze, tot aan shoarma aan toe hahaha....
Denk dat het ook afhangt van het gedeelte van Turkije waar zo'n familie vandaan komt, deze mensen kwamen uit het christelijke deel, maar als je een familie uit het islamitische deel hebt.... Poeh.... Zo anders qua cultuur he, lastig.....

Denk dat je, heel lullig gezegd, ook pech had met het formaat van Romeo... Een formaatje herder gaan ZIJ wel even aan de kant heb ik gemerkt... Dat maakt dan wel weer de draak in mij los... Ik vind dat mooi; stoere marokjes die in staat zijn op je te spugen, die angstvallig aan de kant proberen te gaan voor mijn pluis O-)
Bij ons monstertje Flip hadden ze waarschijnlijk hetzelfde gedaan.....

Ik haat dat soort mensen, ongeacht geloof en afkomst.... Daar heb ik maar 1 plek voor in gedachte; de bodem van de Noordzee O-)

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Onze vorige Sint-Bernard, Beertje, was net als Boefie enorm! Alleen was hij onbetrouwbaar op straat. Hij kon vanuit het niets uitvallen naar voorbijgangers. Uiteraard hielden we daar altijd rekening mee en gingen we voorbijgangers uit de weg. Elke ochtend als ik hem uitliet, waren er buitenlandse jongetjes die hem op de stoep expres recht te gemoed reden. Elke keer ging aan de kant, je wilt u eenmaal met een hond van ruim 90 kilo geen bijt incident.....
Ik had ze al meerdere malen gewaarschuwd, maar daar hadden ze (op zijn Amsterdams gezegd) schijt aan. Tot op een dag dat ik het zo zat was, en niet aan de kant ging. De jongen weer stoer op de fiets, op de stoep.... het groepje er lachend naast... En Beertje haalt uit, haren overeind en met een luide grom. De jongen schrok zich kapot en werd bleek om zijn neus :-D
Uiteraard heb ik er wel voor gezorgd dat Beertje er net niet bij kon! Maar het effect was geweldig. Nooit meer last gehad van de jongens O-)

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Onze vorige Sint-Bernard, Beertje, was net als Boefie enorm! Alleen was hij onbetrouwbaar op straat. Hij kon vanuit het niets uitvallen naar voorbijgangers. Uiteraard hielden we daar altijd rekening mee en gingen we voorbijgangers uit de weg. Elke ochtend als ik hem uitliet, waren er buitenlandse jongetjes die hem op de stoep expres recht te gemoed reden. Elke keer ging aan de kant, je wilt u eenmaal met een hond van ruim 90 kilo geen bijt incident.....

Ik had ze al meerdere malen gewaarschuwd, maar daar hadden ze (op zijn Amsterdams gezegd) schijt aan. Tot op een dag dat ik het zo zat was, en niet aan de kant ging. De jongen weer stoer op de fiets, op de stoep.... het groepje er lachend naast... En Beertje haalt uit, haren overeind en met een luide grom. De jongen schrok zich kapot en werd bleek om zijn neus <img class=" />

Uiteraard heb ik er wel voor gezorgd dat Beertje er net niet bij kon! Maar het effect was geweldig. Nooit meer last gehad van de jongens <img class=" /> "

 



Mhuhaha jij bent een mens naar mijn hart! O-)
Het liefst zie ik ze dan van schrik ook nog vd fiets vallen (zonder schade ofcourse, maar gewoon voor het dramatische effect :-D )

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

hier ook hoor dat er mensen bang zijn voor mijn honden of mij uitlokken. liep ik in de stad s'avonds stond er een groepje jongen aan de drank en aan de wiet Ginny ging meteen in de waak stand en ik zei ''wie is dat!!!'' zij blaffen. nou je had ze moeten zien haha eerst heel stoer doen en voor een pitbull keihard weg rennen hahaha.

 

 

ik had ook is een jongen die zij tegen mij kom vechten dan (hij dacht dat ik bij de militaire politie zat ) en Ginny had haar security tuigje aan maar die zag hij niet en ik zei dat kan je beter niet doen ik heb een beveiliging hond. hij wist niet hoe snel hij moest weg fietsen hij reed bijna de sloot in haha.

 

of dat moeders bijna met hun kinderen de bosjes in duiken.    

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

hier ook hoor dat er mensen bang zijn voor mijn honden of mij uitlokken. liep ik in de stad s'avonds stond er een groepje jongen aan de drank en aan de wiet Ginny ging meteen in de waak stand en ik zei ''wie is dat!!!'' zij blaffen. nou je had ze moeten zien haha eerst heel stoer doen en voor een pitbull keihard weg rennen hahaha.

 

 

ik had ook is een jongen die zij tegen mij kom vechten dan (hij dacht dat ik bij de militaire politie zat ) en Ginny had haar security tuigje aan maar die zag hij niet en ik zei dat kan je beter niet doen ik heb een beveiliging hond. hij wist niet hoe snel hij moest weg fietsen hij reed bijna de sloot in haha.

 

of dat moeders bijna met hun kinderen de bosjes in duiken.    

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

" hier ook hoor dat er mensen bang zijn voor mijn honden of mij uitlokken. liep ik in de stad s'avonds stond er een groepje jongen aan de drank en aan de wiet Ginny ging meteen in de waak stand en ik zei ''wie is dat!!!'' zij blaffen. nou je had ze moeten zien haha eerst heel stoer doen en voor een pitbull keihard weg rennen hahaha.
 
 
ik had ook is een jongen die zij tegen mij kom vechten dan (hij dacht dat ik bij de militaire politie zat ) en Ginny had haar security tuigje aan maar die zag hij niet en ik zei dat kan je beter niet doen ik heb een beveiliging hond. hij wist niet hoe snel hij moest weg fietsen hij reed bijna de sloot in haha.
 
of dat moeders bijna met hun kinderen de bosjes in duiken.     "

 oeps dubbelpost 

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

" hier ook hoor dat er mensen bang zijn voor mijn honden of mij uitlokken. liep ik in de stad s'avonds stond er een groepje jongen aan de drank en aan de wiet Ginny ging meteen in de waak stand en ik zei ''wie is dat!!!'' zij blaffen. nou je had ze moeten zien haha eerst heel stoer doen en voor een pitbull keihard weg rennen hahaha.
 
 
ik had ook is een jongen die zij tegen mij kom vechten dan (hij dacht dat ik bij de militaire politie zat ) en Ginny had haar security tuigje aan maar die zag hij niet en ik zei dat kan je beter niet doen ik heb een beveiliging hond. hij wist niet hoe snel hij moest weg fietsen hij reed bijna de sloot in haha.
 
of dat moeders bijna met hun kinderen de bosjes in duiken.     "

 oeps dubbelpost 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Eigenlijk valt het mee met de opmerkingen,sommige mensen gaan

opzij of steken de straat over als ze zelf met een hond lopen,dat doe

ik ook,ik ga niet op een smal pad met 2 aangelijnde staffords een andere hond passeren.

Als ik een praatje met andere hondenbezitters maak,zeggen ze wel

vaak,ze hebben wel een slechte naam en dat klopt.

 

Ik maak wel eens grappige dingen mee,een groepje allochtone hangjongeren zien mij aankomen,éentje gaat stoer op het pad staan

van 'kijk eens,ik ben niet bang voor die mormels'kom ik dichterbij gaan

ze met zijn alleen ineens bovenop het bankje gaan zitten

Ik word eigenlijk altijd door iedereen met rust gelaten.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

dubbelpost.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" hier ook hoor dat er mensen bang zijn voor mijn honden of mij uitlokken. liep ik in de stad s'avonds stond er een groepje jongen aan de drank en aan de wiet Ginny ging meteen in de waak stand en ik zei ''wie is dat!!!'' zij blaffen. nou je had ze moeten zien haha eerst heel stoer doen en voor een pitbull keihard weg rennen hahaha.

 

 

ik had ook is een jongen die zij tegen mij kom vechten dan (hij dacht dat ik bij de militaire politie zat ) en Ginny had haar security tuigje aan maar die zag hij niet en ik zei dat kan je beter niet doen ik heb een beveiliging hond. hij wist niet hoe snel hij moest weg fietsen hij reed bijna de sloot in haha.

 

of dat moeders bijna met hun kinderen de bosjes in duiken.     "

 




Hahahaha geweldig! Ik zou me kapot lachen als ik dat zou zien O-)

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Haha ik heb eens met Ceasar gehad, in de periode dat hij nog erg uitviel aan de riem naar andere honden, dat er zo'n stoer ventje voor hem ging staan op een aantal meters afstand en zei "kom dan, pak me dan!!" ... Net op dat moment liep er een hond achter hem die hij niet had gezien en daardoor ging Ceas hélemaal uit z'n plaat... Hij schrok zich dúsdanig kapot dat ie achterover viel en er snel vandoor ging, hahaha
Echt gewéldige timing O-)

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Bink is een lelijk varken dat nog wel agressief zal zijn ook. Of heeft hij misschien een ziekte, omdat hij zo'n apart hoofd heeft? En waarom zijn zijn oren in gódsnaam gecoupeerd? Normaal gesproken hebben 'dat soort honden' toch flapoortjes? Zielig zeg... En dat hij soms knort (doen bulletjes vaker als ze zich vervelen, hoort gewoon bij ze, geen idee waarom) zal ook wel agressie zijn. Kom maar naast me staan Saartje, dat soort honden zijn verboden. En dat zijn ze niet voor niets.


Maar we houden van je Bink!

honden page profiel --

honden foto van -

Vorige week kwam er een vrouw op mijn aflopen met een kindje van ??? geen idee hoe oud, hij kon in ieder geval net een beetje lopen. 

En duwt dat kind volop in Max zijn gezicht: "Kijk, doe woef maar een kus". 
Lief als ik ben trek ik Max weg en kijk haar een beetje afkeurend aan...

Doet ze het verdulleme nog een keer!! 
Dus zo niet lief als ik was zei ik: "Ben je wel helemaal lekker? Hij heeft al eens een kind gebeten hoor!" 

WOESHHH, weg was ze. En ik even een binnenpretje, Max heeft natuurlijk nog nooit gebeten. Maar haar gezicht.... HAHA heerlijk!

honden page profiel --

honden foto van -

dubbel 

honden page profiel NymeriaNymeria

honden foto van Nymeria

" Bink is een lelijk varken dat nog wel agressief zal zijn ook. Of heeft hij misschien een ziekte, omdat hij zo'n apart hoofd heeft? En waarom zijn zijn oren in gódsnaam gecoupeerd? Normaal gesproken hebben 'dat soort honden' toch flapoortjes? Zielig zeg... En dat hij soms knort (doen bulletjes vaker als ze zich vervelen, hoort gewoon bij ze, geen idee waarom) zal ook wel agressie zijn. Kom maar naast me staan Saartje, dat soort honden zijn verboden. En dat zijn ze niet voor niets.



Maar we houden van je Bink! "

 



Om een of andere reden schijnen mensen altijd te denken dat pitbulls verboden zijn? (Bink is geen pitbull ik weet het, maar veel mensen denken waarschijnlijk van wel) Het is natuurlijk een ras met veel vooroordelen van domme mensen , ik zou echt boos worden van zulke opmerkingen! Negeren is dan moeilijk he

honden page profiel NymeriaNymeria

honden foto van Nymeria

" Bink is een lelijk varken dat nog wel agressief zal zijn ook. Of heeft hij misschien een ziekte, omdat hij zo'n apart hoofd heeft? En waarom zijn zijn oren in gódsnaam gecoupeerd? Normaal gesproken hebben 'dat soort honden' toch flapoortjes? Zielig zeg... En dat hij soms knort (doen bulletjes vaker als ze zich vervelen, hoort gewoon bij ze, geen idee waarom) zal ook wel agressie zijn. Kom maar naast me staan Saartje, dat soort honden zijn verboden. En dat zijn ze niet voor niets.



Maar we houden van je Bink! "

 



Dubbel

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

"  


Om een of andere reden schijnen mensen altijd te denken dat pitbulls verboden zijn? (Bink is geen pitbull ik weet het, maar veel mensen denken waarschijnlijk van wel) Het is natuurlijk een ras met veel vooroordelen van domme mensen , ik zou echt boos worden van zulke opmerkingen! Negeren is dan moeilijk he "

 



Yep, dat wordt inderdaad heel vaak gedacht..

pagina 15 van 15 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Volgende forumvraag: Pupje met de fles groot gebracht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^