Voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JanJan

Heb op een site een boekje gelezen " de waarheid over hondenbrokken" na het lezen hiervan zijn we gelijk overgestapt op vers vlees.
Als we nu zien hoe onze hond is veranderd in een paar weken tijd, mooiere vacht, goede eetlust, betere ontlasting, geen stank, compliment van de dierenarts.
Voor onze hond geen brokken meer, een hele goede ervaring met www.hondenetengezond.nl

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Hallo Jan,
Ik heb net de site bekeken, die je aangeeft in je reactie. Ziet er heel aardig uit. Wat fijn trouwens dat jouw hond het in korte tijd zo goed doet op vers. Een paar weken geleden was ik met Romeo bij Jumper omdat daar de firma Shaweca met een stand stond. Ook prima versvlees. Ik stond daar met Romeo en een echtpaar met een zelfde ruwharige Jack Russell kwam naar me toe. Ik kreeg complimenten dat hij er zo goed uitziet, stevig, goed gespierd, goed in zijn vacht en ik zag het grote verschil met hun hond, die 1 jaar jonger is dan Romeo. Het diertje oogde uitgeblust, stond naast het baasje, was mager en ik had te doen met het diertje. Toen de baasjes mij zeiden dat hun fokker hen had geadviseerd alleen maar brokken te geven, deden ze dat ook, met het resultaat dat ik voor me zag. Ik vertelde hen dat Romeo Lotgering krijgt en dat ik overweeg er Shaweca bij te gaan geven. Om een lang verhaal kort te houden, beide baasjes liepen naar de stand en ze namen de folder mee en wat rollen Shaweca. Ik ben ervan overtuigd dat dit arme hondje over een tijdje er net zo goed uitziet als mijn ventje. Dus wat je meldt vind ik heel mooi !

Volgende forumvraag: Bouncers eerste barf dag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^