hondenverzekering?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nathalienathalie

honden foto van nathalie

heeft er iemand ervaring met een honden verzekerig?
ik bedoel zo'n verzekering zoals voor ons de hospitalisatie verzekering.
zit met een gedacht om er 1 aan te schaffen. 
hebben jullie tips?
wel voor in belgië 
hier op de foto zit ik voor de eerste keer in de wachtzaal bij mijn nieuwe dierenarts :-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb bewust geen verzekering. Vond het vrij prijzig en toch wel wat mitsen en maren.
Ik betaal me al scheel aan mijn eigen verzekering, als ik wat nodig heb moet ik nóg de helft zelf betalen, geen zin in twee van zulke verzekeringen ;-)

Wel spaar ik elke maand een vast bedrag. Gewoon voor noodgevallen. En dat kan zijn een nieuwe set banden onder mijn auto of iets met Mellow.
En er is een Mellow-spaarpotje; het geld wat ik bij mijn uitlaat-hond verdien :-)

Wel een heel leuk hondje heb je :-)

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba

honden foto van Vito & Beba

Wat een lieffieee! 

Wij hebben gelijk een verzekering genomen,bij de hema. Heb er het eerste jaar heel veel aangehad omdat vito z'n staart had gebroken en vaak op controle,foto's en medicijnen moest hebben. Heb het aan het einde van 2012 ingediend en alles vergoed gekregen -45 euro eigen risico dan. Daarna nog geen gebruik van hoeven maken,aangezien ze bv jaarlijkse prikken niet vergoeden.

honden page profiel Hond in de potHond in de pot

honden foto van Hond in de pot

Ik ben pro verzekering. Mijn katten zijn verzekerd bij nationaal spaarfonds. Ga mijn hond hier ook verzekeren. is ongeveer 22 euro per maand.

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo

honden foto van Menno en Elmo

Wij zaten bij Dier en Zorg.
Op zich een prima verzekering die alles wat in de polis omschreven was keurig uitkeerde.
(En ook absoluut niet meer, dat dan weer wel)
De, vorig najaar aangekondigde, premieverhoging van maar liefst 125% kon ik echter niet meer opbrengen en ik heb de verzekering stopgezet.
De premie die ik betaalde storten we nu op een aparte spaarrekening.

honden page profiel sigridsigrid

honden foto van sigrid

Wij wonen in België en zijn verzekerd bij corona direct. Kan er nog wel niks van zeggen want tot hiertoe hebben we ze nog niet nodig gehad! Wij betalen 150 € per jaar, maar dit hangt af van het ras van je hond. ;-)

honden page profiel PP

Ik heb nog nooit een verzekering gehad. In Punk's geval was dat fijn, want ze heeft eigenlijk nooit hoge kosten gemaakt. Maar Cosmic had in het eerste jaar hier al blaasproblemen, waarvan ik vermoedde dat ze mogelijk wel eens permanent konden zijn, en toen had ik spijt. Had ik maar wél een verzekering afgesloten. Dit kan pas weer 6 maanden nadat ze "gezond" verklaard is, dus ik mag nog zes maanden twijfelen of ik het daarna wel of niet ga doen.. ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

als je alles van te voren wist. voor Bamse geen verzekering, pech.

maar heb een lening bij de bank afgesloten, zodat ik iedere maand een afbetaling doet, dat kan dus ook. was ik verzekerd, ja dan had ik daarbij geboft. mijn anderen honden hebben nimmer wat gemankeerd, vandaar nimmer verzekerd. daar spaarde ik een pot voor.

honden page profiel LucaLuca

honden foto van Luca

Luca is wel verzekerd, maar meer omdat omdat onze vorige zoveel mankeerde en ik niet weer in zn situatie wilde komen.. Luca is tussendoor buiten de entingen en puppychecks om 2x erheen geweest en heeft toen medicatie gekregen.. Onegveer de helft vergoed gekregen..

Onze aanstaande pup verzeker ik niet denk ik.. Hebben met onze vorige gewoon pech gehad en luca is super fit en de volgende pup komt van zelfde fokker en verwacht dat die het net zo goed doet als luca..

Volgende forumvraag: nieuw,in Drenthe. Buinerveen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^