Overnachting oud en nieuw. Verslagje.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Omdat we aan het vuurwerk wilden ontsnappen hadden we een hotel uitgezocht. Mijn eerste keus was Hilton Soesterberg, maar dat viel af omdat mijn vriend met het ov zou komen na zijn werk. Het was ook niet goedkoop. Ongeveer 200€ zonder eten en ontbijt.
Uiteindelijk viel de keuze op het Restinn Medemblik/Wieringermeer.
Volgens de mevrouw die we belden was het daar rustig met vuurwerk.
Helaas was er ook carbidschieten georganiseerd en stond de wind onze kant uit. Om een of andere vreemde reden hebben onze honden daar geen kast van...
Mijn vriend heeft toch die dag vrij genomen en veel vroeger dan gepland gingen we op pad. We hebben nog een wandeling bij de afsluitdijk gemaakt, Robbenbos, uitsluitend aangelijnd. Dit omdat we pas om half drie konden inchecken.
De kamers zijn grappig. Het zijn kleine vrijstaande huisjes bij een boer.
Eten op de kamer, matige kwaliteit. Ontbijt ook op de kamer. Er is ook geen gemeenschappelijke ruimte. Daardoor was het wel een beetje krap, verplicht op je hotelkamer zitten. Gelukkig was er wifi.
Honden mochten niet op het bed (en ook nog wit beddegoed). Dus die hebben tot het eten bezorgd werd vast gelegen.... Daarna meegebrachte lakens op het bed en waren de prinsjes ook weer tevreden.... Wij lagen om 10 uur in bed en hebben tot 8 uur doorgeslapen. Feestbeesten zijn we....

 Totale kosten 2 personen, 2 honden, 2 avondeten (2 gangen), 2 ontbijt €150. En vooral zelf eten (sjips) en drinken meenemen.
Voor ons doel volstond het prima, we konden ook gewoon afgelopen zondag nog reserveren, maar wij zoeken volgende keer een ander hotel.
Met meer voorzieningen, minder carbid en beter eten.
Iemand nog suggesties/ervaringen?

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Wendy waarom niet iets meer betalen en een heerlijk weekje of midweek boeken in een vuurwerk vrij park.Er zijn op dit moment zo'n 18 parken vuurwerkvrij.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Werk.... 
En op een vuurwerkvrij park moet je net mazzel hebben dat je niet in een carbidgebied zit en dat degene die pal naast het park woont geen vuurwerk afsteekt.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Wij zaten verleden jaar in Miggelenberg van landal greenparks en heel in de verte hoorde je af en toe een carbidbons, niet iets wat verontrustend is voor de honden op het park.Naast het park??? Ik heb werkelijk geen vuurwerk gehoord.

Volgende forumvraag: Hondenfietskar
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^