Morgen krijgen we een logé! *UPDATE* Hij is er!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PP

We hebben er al zin in. Morgen krijgen we een logé! Niet zo lang hoor, hij wordt morgenvroeg gebracht en zaterdag avond weer opgehaald, maar toch. Mijn vader en stiefmoeder gaan een dagje/nachtje weg, dus komt hun hond, Boubis, hier logeren. Hij is een ongeveer 8 jaar oud bastaard reutje uit Griekenland en hij is hartstikke leuk. Enige "probleem" is dat hij, net als Cosmic, nagenoeg niet los kan lopen. Hij heeft ook een erg sterk ontwikkeld jachtinstinct. Ik had zaterdagmiddag al gepland met Kelly en Luan en Janneke en Juul naar het bos te gaan, dus dat wordt een uitdaging, met twee honden aan de flexi. Cosmic kan in dat bos in principe los maar ze vereist dan zoveel van mijn aandacht en oplettendheid dat ik ze waarschijnlijk gewoon allebei vast hou. Kan er ook niks mis gaan.. Ik ben heel benieuwd hoe Cosmic het gaat vinden, eventjes een maatje in huis, en hoe het alleen zijn haar dan af zal gaan. Helemaal alleen lukt het inmiddels een kwartiertje, met klassieke muziek en een stuk runderkophuid.

In ieder geval.. Dit is 'm, en wij hebben er zin in! :-)

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Wat een schatje, en succes zaterdag, mijn loge gaat morgen vroeg naar huis, heel misschien komt lolas nieuwe vriendinnetje morgen al mee, en zaterdag komt slush het broertje van Lola een nachtje slapen haha

honden page profiel Jessica & bulletje GwenJessica & bulletje Gwen 3 doggies

honden foto van Jessica & bulletje Gwen

Lijkt me gezellig een logeetje ! Alvast veel plezier toegewenst.

honden page profiel denisedenise 3 doggies

honden foto van denise

Veel plezier samen

Onze logé komt vanavond en blijft 15 dagen. Dit hondje is al eens eerder geweest voor 2 weken en is een schat van een hond. Heel rustig en relaxt beestje. Ben benieuwd hoe ivy der gaat vinden

honden page profiel PP

Gezellig, al die logétjes! Boubis heeft nog nooit hier gelogeerd dus ik ben heel benieuwd, maar op het niet los kunnen lopen na is ie heel makkelijk dus dat komt vast goed! :-)

honden page profiel PP

Nou, hij is er hoor! En de "hondentaal" vliegt me om de oren. En dan vooral Cosmic die kalmerende signalen af geeft terwijl ze Boubis z'n speeltjes en mandje in probeert te pikken :')

Boubis ligt voornamelijk in de gang op z'n vrouwtje te wachten. Had ik ook wel een beetje verwacht, dat doet hij namelijk ook als mijn stiefmoeder een avondje weg is en mijn vader alleen thuis is. Ligt ie de hele avond in de gang, haha.

Zometeen maar eens een blokje om, vanmiddag gaan we naar de duinen met Janneke en Juul :-)

honden page profiel PP

Zo, ze hebben maar meteen van mand geruild! ;-)



Net 18 minuutjes boodschappen gedaan en de honden opgenomen. Ze waren muisstil, alleen blafte Boubis toen hij mijn auto hoorde (hij is behoorlijk waaks, gromt ook als hij buiten stemmen hoort). Conclusie; een andere hond aanwezig zorgt dat Cosmic stil blijft. Jammer! Want nu kan ik het idee van een eventuele tweede hond in de verre toekomst dus nog niet uit mijn hoofd zetten.. ;-)

honden page profiel dinekedineke 3 doggies

honden foto van dineke

Dit lekker ding komt bij ons logeren tussen kerst en oud en nieuw

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Aaw wat een schatje! Dat van mand ruilen komt hier heel bekend voor: een paar maanden geleden kwam het maltezertje van mijn tante hier logeren. Hij pikte meteen Bruno's reuze mand! Bruno zat echt zo naar zijn 'kattenmandje' te kijken: JA DAG! Whahaha zo grappig :')

honden page profiel PP

We hebben vanmiddag heerlijk gewandeld in de duinen. Allemaal los, lekker gespeeld en gerend, ging hartstikke goed! Net gegeten en nu heeft ie een, uhm, after-dinner-dip?



Hij mag thuis niet op de bank dus hij is hier nu erg gelukkig mee geloof ik ;-)

Volgende forumvraag: Jeeeeehhh ik ben een blogger
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^