Kan ik nog van verzekering veranderen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hilde Hilde

honden foto van Hilde

Hoi,

Weet dar er al meerdere topics van zijn maar kan nog niet het juiste antwoord vinden.
Moet voor Kamaz voor het komende jaar 600 euro betalen voor de verzekering.
Heb haar verzekerd bij Petplan maar ik zag dat sommige ook bij de Ohra zijn.

Wat betalen jullie voor de verzekering en waar? En als ik nu nog wil veranderen zou dat dan kunnen? net als bij ons? iemand hier ervaring mee?

alvast bedankt

honden page profiel Hilde Hilde

honden foto van Hilde

up!

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Je hebt als het goed is altijd wettelijk 7 dagen bedenk tijd. (maar daar zit je al over heen, of was het 14 dagen wettelijke bedenktijd?) Dus dan zou je gewoon nog kunnen veranderen. Na die dagen zit je er minimaal 1 of 5 jaar aan vast.

Ik zat bij petplan met mijn vorige hond en ze zijn nu zo veranderd met vergoedingen dat ik echt mijn volgende hond daar niet ga verzekeren. Wij gaan naar Ohra toe. Is goedkoper terwijl er dan meer vergoed word. Zelfs ED en HD in de topdekking (en de topdekking is bijna net zo duur als de basis bij petplan)

Onze 2 katten zitten nog wel bij petplan. Kan de ene helaas pas 1-1-2016 opzeggen en de andere 1-10-15. 1 van de katten heeft blaasgruis en word dus niet aangenomen ergens anders. Maar petplan vergoed nog maar zo weinig uit de basis dat ik het zonde vind. Ga de katten opzeggen per wanneer het kan en dan hopen dat ze verder niet veel krijgen.

Volgende forumvraag: Verzekeren of niet,..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^