Dunner behaard

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SenjaSenja

honden foto van Senja

Hallo, 

Sinds ongeveer een week geleden ben ik de trotse eigenaar van een zwarte Engelse stafford en het was mij bij aankoop niet opgevallen dat hij rondom z'n oortjes wat dunner behaard is. De dierenarts zegt dat dit geen kwaad kan want hij had verder geen jeuk of mankementen, maar mijn vraag is groeit dit naarmate hij ouder wordt weer bij of blijft je z'n huid door de vacht zien wanneer hij in de zon loopt?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik zie dat je nog geen advies gehad hebt voor je vraag...

je schrijft er niet bij hoe oud je hond is .
de beharing kan in de rui net zijn geweest , de zomer ligt achter ons, het is herfst , de vacht staat even stil wat betreft de ondervacht, zodra het koud wordt gaat een ondervacht groeien, zo ook zijn oortjes, wel moet je er voor zorgen dat de hond in huis niet te warm is, anders zal die geen goeie winterondervacht krijgen.

blijkt het dat de oortjes kaal blijven, kan je biotine geven, kijk maar eens op internet wat het doet, goed voor vacht en huid, het zal niet direkt invloed hebben, maar na een paar weken heb je al resultaat ervan, maar laat eerst de natuur zijn werk doen.

Volgende forumvraag: GESLOTEN
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^