Problemen met foto's uploaden of in een bericht verwerken?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Hoi allemaal,


De afbeeldingen zijn beter zichtbaar (en de tekst beter leesbaar) als je er 1x met de linkermuisknop op klikt.

Stap 1



Stap 2




Stap 3




Stap 4


Stap 5


Je foto staat nu onder foto's in je profiel. Nu is het ook nog mogelijk om albums aan te maken en te zorgen dat de foto in dat album zichtbaar word maar dat laat ik even in het midden. Als je een foto in een bericht wilt verwerken ga dan verder met de onderstaande stappen.

Stap 6




Stap 7



Ga op het forum naar de locatie waar je een bericht met de gekozen foto wilde posten. Open nieuw onderwerp of beantwoord in het onderwerp waar je wilt posten.

Stap 8




Stap 9




Stap 10




Stap 11








Ik hoop dat deze uitleg een aantal mensen op weg kan helpen.
Indien je dit liever gewoon bij de hand hebt en hebt een printer ter beschikking.
Kun je hem ook afdrukken.
Klik boven aan het begin van het bericht 1x met je linker muisknop, ga helemaal naar het eind van het bericht zonder in je scherm te klikken. Zet je muis aan het eind van de tekst druk je shift toets in en houd deze ingedrukt, klik 1 keer met de linker muisknop. De shift toets kun je nu loslaten en het hele bericht is blauw geselecteerd. Ga met je muis boven het geselecteerde staan en druk 1x met de rechter muisknop. Onderaan in het menuutje dat je nu krijgt klik je 1x met de linker muisknop op afdrukken. je kan nu in je normale afdrukscherm waarvan ik aanneem dat je die kent opdracht geven om het te gaan afdrukken. Ik kan daarvan geen voorbeeld geven omdat dat bij veel printers en verschillende computers toch net weer anders werkt. Je kan ook vragen of iemand uit je omgeving daar even mee wil helpen als dat niet lukt.
Als je het hebt afgedrukt kun je het er gewoon bij pakken als je een foto wilt uploaden of wilt uploaden om erna in een bericht te zetten. Je hoeft dan dus ook niet bang te zijn dat je het vergeet want je hebt het gewoon bij de hand.


Liefs van Renate en hoop dat dit wat mensen op weg helpt :-D

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Dit is zeker bewaren waard, bedankt Renate. ':-)

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Dankjewel

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Renate bedankt. ga het zometeen nog eens doorlezen.Probleem is echter dat er van Lodewijk nog geen foto,s op mijn computer staan . dus ga morgen met Laptop en al naar de oppas Fototoestel mee en oplader daar zit het snooer aan wat in de laptop moet en de andere kant in het fototoestel zo ver weet ik het nog maar toen gingdiegene bezig met het toetsen bord intikken en raakte ik de weg kwijt. Annet was dit kon niet op haar naam komen , morgen een hele dag de tijd want mijn thuisbegeleider komt niet die is geopreerd pas en de afspraak is dat als er iets is dat ik dan bel . kan de oppas mooi uitleggen hoe alles werkt. wie weet staat er dan in 2035 wel een fototje. gein van Hein.

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Als je foto's op je profiel staan kan je ook rechts ( in het venster waar en een reactie typt) op de foto klikken die je wil invoegen :-D
Dit geld enkel voor de eerste reeks foto's

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Juf Renate ;-)

Duidelijk uitgelegd, soms werkt het ook gewoon beter met plaatjes inderdaad.
Doe ik ook wel eens als ik iets wil uitleggen, omdat het toch lastig is om dat via een scherm te doen.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" Renate bedankt. ga het zometeen nog eens doorlezen.Probleem is echter dat er van Lodewijk nog geen foto,s op mijn computer staan . dus ga morgen met Laptop en al naar de oppas Fototoestel mee en oplader daar zit het snooer aan wat in de laptop moet en de andere kant in het fototoestel zo ver weet ik het nog maar toen gingdiegene bezig met het toetsen bord intikken en raakte ik de weg kwijt.  Annet was dit kon niet op haar naam komen , morgen een hele dag de tijd want mijn thuisbegeleider komt niet die is geopreerd pas en de afspraak is dat als er iets is dat ik dan bel . kan de oppas mooi uitleggen hoe alles werkt. wie weet staat er dan in 2035 wel een fototje. gein van Hein. "


Ik stuur je even een pb

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Pb ontangen ga nu eerst nog wat foto,s maken an Lodewijk. he die rot V moet ik extra hard in drukken anders werkt hij niet.groetjes Hein.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Dank je wel ! Altijd handig.
Soms halen mensen afbeeldingen van internet en plaatsen die in een bericht. Hoe ik zo'n afbeelding kan kopieren naar mijn documenten weet ik. Moet ik dit eerst uploaden naar mijn foto's op HP voordat ik het kan plaatsen ?

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" Pb ontangen ga nu eerst nog wat foto,s maken an Lodewijk. he die rot V moet ik extra hard in drukken anders werkt hij niet.groetjes Hein. "


.Kan zijn dat er een vuiltje onder zit misschien eens kijken of je er met een kwastje onder kan (kan niet bij elke laptop) maar wie niet waagt die niet wint. En dan er na terwijl je m goed vasthoud ff op de kop houden ;-) (wel terwijl die uit staat uiteraard).

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" Dank je wel ! Altijd handig.
Soms halen mensen afbeeldingen van internet en plaatsen die in een bericht. Hoe ik zo'n afbeelding kan kopieren naar mijn documenten weet ik. Moet ik dit eerst uploaden naar mijn foto's op HP voordat ik het kan plaatsen ? "


.Als je een online afbeelding wilt plaatsen kun je ook op de afbeelding gaan staan, 1x rechtsklik in het menu op afbeeldings url kopiëren klikken (stap 6 en 7). En die kun je dan in je bericht posten zoals in het laatste deel (vanaf stap 8) van de uitleg in het eerste bericht.

Daarbij is het voor forums e.d. wel belangrijk dat je rekening houd met kopierechten die soms op online afbeeldingen zitten en toevallig weet ik dat het bij Facebook geblokkeerd is, dus afbeeldingen van Facebook op een andere plek posten door de url van de afbeelding mee te nemen werkt niet ;-) 

Edit: Als je het zelf wilt plaatsen dus niet via de link van de afbeelding die ergens online staat, dan zou je 'm wel eerst moeten uploaden

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Dank je wel voor de uitleg.
Dan werkt het toch zoals ik dacht dat het werkt. Soms zijn mensen op zoek naar iets en weet ik misschien wat ze bedoelen. De ene na de afbeelding wordt dan geplaatst en ik zit nog te klieren om dat ding up te loaden. Nog even, dan moet ik afscheid nemen van Windows XP :'(maar gaat alles wel een stuk sneller ;-)

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Heb je al een idee of je dan verder gaat met windows 7 of windows 8 (zelf heb ik windows 8 dus als je er dan niet uit mocht komen (als je windows 8 mocht krijgen) mag je altijd een pb doen, dat ik kan kijken of ik het je uit kan leggen.

honden page profiel jantienjantien 3 doggies

honden foto van jantien

Beste Renate,

Wat aardig dat je zoveel moeite doet om iets duidelijk te maken.

Tot voor kort kon ik gewoon met twee klikken een plaatje van internet in mijn berichtje op dit forum zetten (kopieren + plakken dus).
Nu gaat dat niet meer, terwijl ik nog steeds op dezelfde laptop werk.

Weet jij misschien waarom dit niet meer kan?
Ik vind het nu wel erg ingewikkeld geworden, jammer.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Geen idee eerlijk gezegd. Weet niet of er iets van een programmaatje voor is dat er voor zorgt dat als je de afbeelding zelf kopieert en plakt hij automatisch de url mee zou nemen. Zou wel heel mooi zijn als dat er is scheelt een hoop gedoe voor mensen.

Ik heb geen idee hoe het kan dat het zo werkte bij je ik weet niet beter als de manier die ik omschreef zeg maar, maar ik weet niet wat voor pc je hebt maar kan het zijn dat je net kort geleden een automatische update hebt gehad of zo? En als het wel een programma is geweest dat dat dan nu niet meer werkt..  Hoop dat we er achter komen wat het is geweest dat je dat gewoon zo kon doen. Want das natuurlijk wel makkelijker.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

" Heb je al een idee of je dan verder gaat met windows 7 of windows 8 (zelf heb ik windows 8 dus als je er dan niet uit mocht komen (als je windows 8 mocht krijgen) mag je altijd een pb doen, dat ik kan kijken of ik het je uit kan leggen. "


Wat lief, dank je wel.
Gevoel zegt Windows 7 omdat dat het meest op XP lijkt. De ondersteuning hiervan loopt tot 2020, als ik volgend jaar een nieuwe PC koop heb ik nog 6 jaar ondersteuning. Verstand zegt Windows 8, inmiddels 8.1 maar daar zijn de desktop gebruikers nog altijd niet enthousiast over. Windows 8 is vooral gemaakt voor tablet en iPhone maar daar wordt het weinig voor verkocht. Hopelijk vergaat het Windows 8 net zoals Vista. Daarmee wilden ze ook vernieuwen maar de klant wilde niet mee dus kwam Windows 7. De roep om een besturingssysteem zoals XP wordt steeds groter, ik hoop dat ze daar iets mee doen. MS kan nog zoveel willen maar de klant bepaalt.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Wijzelf hadden al een tijdje Windows 8 even geïnstalleerd terug Windows 7 erop omdat niet alles wat wij op de pc doen werd ondersteund (games) maar inmiddels volledig op Windows 8 en nog niet echt tegen problemen aan gelopen. Moet er wel bij zeggen voor je dat Windows 7 al steeds moeilijker verkrijgbaar word. Dus ze proberen wel te zorgen dat mensen met een nieuwe pc aan Windows 8 vast komen te zitten.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ik vind dat het topic een 'stickie' verdient..., geweldig uitgelegd ;-)

edit ..., zal ik het maar gewoon een 'sticky' noemen O-)

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik zie wel vaak de vraag voorbij komen hoe een afbeelding te uploaden of te posten. Nou weet ik waar dit topic staat dus vind ik m altijd wel terug, maar voor de mensen die het topic eigenlijk nodig vinden is ie wat lastig te vinden. Vandaar dat ik m ook eigenlijk een up gegeven had.

Volgende forumvraag: is dit de goede maat? hurta tuig
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^