Hummer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel S met L&B, † BifiS met L&B, † Bifi 3 doggies

honden foto van S met L&B, † Bifi

Leuke foto's! Hummer is een knappe man!

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Leuke foto's! Hummer is een knappe man! "

 dankjewel!! Ben ook heel blij met me knapperd

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Leuke foto's van Hummer,wat een schattige jongen is hij toch :-D

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

een draak is het haha! lang leven de pubers haha

 

nee hoor, zijn maar momenten dat het een draak is.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

Hummer is sinds zijn casteratie heel erg aanhankelijk geworden! en komt dan ook lekker bij je op de bank liggen s'avonds! Lekker warm half op schoot hihi!

 

Toch nog even een vraagje.

Hij heeft zo'n 10 keer op een dag momenten dan hij begint te blaffen. Meestal s'avonds hij begint dan ineens uit het niets tegen je te blaffen, meestal richting mijn vriend. We negeren hem dan, maar hij houd het makkelijk een uur vol om continu te blaffen. Nou vinden me buren het niet erg, ze weten dat hummer nog jong is en nog van alles moet leren. Maar ik vind het zelf niet echt fijn... Het lijkt ook wel of hem negeren het juist erger maakt. Maar het is niet de bedoeling als hij blaft wij doen wat hij wilt. We lopen rond een uur of 6 half 7. Bijna een uur met hem, en er word s'avonds nog wat oefeningen gedaan van de cursus. En nog gespeeld met hem, dus hij krijgt genoeg aandacht. S'avonds slaapt hij niet heel veel, maar overdag slaapt hij wel veel.

 

Hummer vind het ook geweldig om met zijn voorpoten op de vensterbank te gaan staan, en na buiten te kijken. Vooral op woensdagmiddag als de kinderen vrij zijn van school en die hier in de straat gaan spelen. Dan staat ie op zijn gemak te kijken. word ie moe, gaat ie verder liggen kijken vanaf de bank haha.

 

Maandag heeft hij lekker gespeeld in zijn badje! en vind het ook geweldig als ie er in mag!

 

Het is nu al 2 dagen aan het regenen, en ook hard ook... Dus maar extra denkspelletjes met hem doen... En zijn standaard gekke 5 minuten haha. vraag me soms echt wel is af of ik echt een stafford heb gekocht, of dat we toch een konijn hebben gekocht haha. Het geluid van de regen tegen het raam aan vind ie nog wel raar haha(als het ineens hard begint te regenen)

 

hier wat foto's van ons lieve schoothondje!

 

jij komt me helemaal niet pakken vrouwtje! ik kom jou pakken hihihihiihi

 

wat heeft vrouwtje nou weer in me badje gelegd...

 

 

Ze zijn toch best leuk!

 

maar ze moeten er toch echt uit hoor, ik wil spelen!

 

Lekker bij vrouwtje op schoot liggen, vind ik heerlijk! en volgens mij vind vrouwtje dat stiekem ook wel. Al zegt ze soms dat ik geen schoothondje ben, en dat het niet past!

 

nu dat vrouwtje weer over me roddelt bij jullie, wil ik op schoot! wil even weten wat er over me gezegd word. lig ook heel handig vind vrouwtje, leg lekker mijn hoofd op de laptop. vrouwtje kan niet goed type hihihi

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Misschien eens kijken of je commando luid en stil kan aanleren. 

Wil dit bij Sadi ook, alleen heeft Sadi nog maar 1x echt geblaft...

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Misschien eens kijken of je commando luid en stil kan aanleren. 
Wil dit bij Sadi ook, alleen heeft Sadi nog maar 1x echt geblaft... "

 

die commando's die kent hij al... maar die werken op dat moment totaal niet haha. lijkt ook wel of er op dat moment niks helpt. soms probeer ik hem af te leiden en dan richt ie zijn aandacht op mij. maar als ik dan weer stop met spelen of wat dan ook, gaat ie weer verder. het is af en toe echt een draak haha. gelukkig is dit het enigste. Het tegen je aan springen doet ie eigenlijk niet meer, en bijten ook bijna niet meer

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

"  
die commando's die kent hij al... maar die werken op dat moment totaal niet haha. lijkt ook wel of er op dat moment niks helpt. soms probeer ik hem af te leiden en dan richt ie zijn aandacht op mij. maar als ik dan weer stop met spelen of wat dan ook, gaat ie weer verder. het is af en toe echt een draak haha. gelukkig is dit het enigste. Het tegen je aan springen doet ie eigenlijk niet meer, en bijten ook bijna niet meer "

 Dan zal dit vast ook met wat geduld wel goed komen.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

"  Dan zal dit vast ook met wat geduld wel goed komen. "

 

hoop het wel haha. op de cursus moesten we hem dan negeren. Maar is 3 weken niet geweest vanwege koningsdag enzo. maar hij houd het goed vol haha.

 

gelukkig weten de buren er van en doen er niet moeilijk over! dus kan hem als het moet uren negeren haha

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Dat scheelt wel natuurlijk als je buren er een beetje schappelijk mee omgaan.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

het blaffen is al een heel stuk minder 

 

Hummer denkt nog steeds dat ie zo klein is als toen ie 8 weken was hihi.

hij vind het heerlijk om lekker bij me op schoot te liggen! als ik me laptop op schoot heb probeert ie van alles dat ie ook op schoot kan. 9 van de 10 keer gaat ie gewoon boven op me laptop liggen haha!

 

We zijn weer begonnen met hem uit de bench te laten als we weg gaan. hebben nu 4x een kwartier tot 25 minuten, gelukkig zit de jumbo om de hoek! Dit gaat goed, alleen ik vul zijn kong zodat hij wat te doen heeft. maar meneer laat die liggen en eet hem pas leeg als ik terug thuis kom, en hij me een hele wasbeurt heeft gegeven!

 

Af en toe gaat ie in zijn bench liggen om te slapen, en dan ligt ie me heeeeeeel zielig aan te staren de dondersteen... net zo lang tot dat ik op de bank ga zitten en dan propt ie zijn eigen tussen mij en de armleuning in met zijn koppie en voorpoten op me schoot haha.

 

heb vandaag veel last van me rug, en voel me niet zo lekker... Hummer liep vanochtend dan ook heel rustig mee en bleef naast me lopen, snel plassen en poepen en weer terug na huis. Tja vrouwtje houd niet van de regen maar hummer toch ook niet, vooral als het al voor de 5de dag aan het regenen is... Het lijkt ook wel of het weer het er om doet..  is het heletijd droog denk ik, kom hummer we gaan gauw even lekker lopen... Hummer snel zijn halsband om, snel jas aan sleutels pakken en na buiten. Jahoor we zijn de straat nog niet uit en het begint super hard te regenen...

 

Hij is wel een stuk rustiger geworden binnen na zijn casteratie, maar hij is nog altijd gezellig druk! gelukkig merk ik weinig verandering in zijn gedrag!

 

van de week zonder dat ik het door had, kwam er ineens een klein hondje ergens de deur uitvliegen, blaffend en grommend richting ons. (andere kant van de straat) kwam op dat moment een auto aan, en zag het al gebeuren. De man in de auto kon nog maar net stoppen, en ik was al voor hummer gaan staan en hem laten zitten. Gelukkig had het hondje een halsband om, en op het moment dat ie op hummer af sprong, greep ik gelukkig hem bij zijn halsband. Hummer bleef netjes zitten, was wel aan het grommen en trok een klein beetje zijn lip op. Na een strenge ''Nee'' zat hij alleen nog een beetje te grommen. ondertussen had ik me handen vol aan dat kleine felle ding. ik dacht zal ik de gok wagen, ik legde hummer zijn riem op de grond, en ging er met mijn voet op staan en zei dat hij moest blijven zitten. Het kleine hond, was nog steeds aan het grommen en blaffen en leek op niks te reageren, ik pakte hem beter bij zijn halsbandje vast en stond eigenlijk te kijken waar ie vandaan kwam. Der kwam ineens een vrouw op me aflopen super kwaad, en begon tegen me te schreeuwen.. Ze riep na me, als jou hond mijn hond had gebeten he had ik em wat aan gedaan!!! Zei heel rustig tegen haar, uhm dan had ik jou hond al een rot schop kunnen geven want die hing bijna in MIJN hond. En jou hond lag bijna onder een auto, zou iets beter opletten voortaan. U heeft nog geluk gehad dat de mijne nu zo goed luistert, maar normaal moet ie niks van kleine honden hebben, en vooral niet als ze blaffen tegen hem. Hummer zat op zijn gemak de andere kant op te kijken, want meneer zag daar een paar kinderen lopen hihi. Ze rukte der hond uit me handen, terwijl dat beest nog steeds aan et grommen en blaffen was. En werd ze nog gebeten ook door der eigen hond, kreeg ik de schuld.. Kon het niet laten om te lachen, en zei lachend tegen hummer ''kom maar manneke, je bent ook zo gevaarlijk!'' hummer liep heel blij mee, en de kinderen die hij zag kwamen op hem af gelopen, en vroegen of ze hem mochten aaien. Nadat ik ja had gezegd, ging hummer uit gebreid op zijn rug liggen, en 8 kinderen om hem heen die aan het aaien waren. keek op dat moment achterom en zag dat ze nog steeds achter me stond, en de bek van haar hond dicht hield... Kwam er een oud vrouwtje langslopen, die haar op der kop gaf omdat ze der hond zo vast hield. En zei tegen mij, zie ik het goed is dat een stafford. Wat zijn dat toch echte kindervrienden he heerlijk! en ze liep vrolijk door.

 

tja je hebt af en toe van die mensen he, grrrrrrr..

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Belachelijk dat mens van dat hondje, haar reactie etc. ze had in 2-fout haart hondje kwijt kunnen zijn door haar eigen schuld! Lekker makkelijk he anderen de schuld geven en aan eigen verantwoordelijkheid te onttrekken.

 

Ik vind dat je het goed hebt opgepakt (ik weet niet of ik zo rustig en netjes had kunnen blijven) en Hummer mag een groot compliment hebben.  En super dat die vrouw er nog even wat ingesmeerd kreeg van die oudere vrouw die langs kwam.

 

 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Belachelijk dat mens van dat hondje, haar reactie etc. ze had in 2-fout haart hondje kwijt kunnen zijn door haar eigen schuld! Lekker makkelijk he anderen de schuld geven en aan eigen verantwoordelijkheid te onttrekken.
 
Ik vind dat je het goed hebt opgepakt (ik weet niet of ik zo rustig en netjes had kunnen blijven) en Hummer mag een groot compliment hebben.  En super dat die vrouw er nog even wat ingesmeerd kreeg van die oudere vrouw die langs kwam.
 
  "

 ja, inderdaad. Ik wilde heel kwaad worden, want door dit soort mensen is hummer nu wel fel tegen kleine honden.... Maar hummer bleef zo netjes zitten, dat ik vond dat ik niet kwaad moest worden maar rustig blijven. Denk als ik wel kwaad geworden was hummer niet zo netjes was blijven zitten. Ben ook heeeeel trots op hem 

 

Ja haha, vond het geweldig! denk dat ze een jaar of 70 was als het niet ouder was haha

 

was wel aan de ene kant blij dat dat hondje op mij kwam af gerend, misschien was ie wel een andere kant op gerend, en aangereden of iets dergelijks. Alleen ja, was minder dat ik net hummer bij me had. Al moet ik zeggen dat die het super deed me kleine draak!

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Ik ben een tijd neit online geweest maar wat is Hummer gegroeid!! Ongelooflijk! En nog zo een heerlijk koppie Fijn om te lezen dat het goed met hem gaat. 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Ik ben een tijd neit online geweest maar wat is Hummer gegroeid!! Ongelooflijk! En nog zo een heerlijk koppie Fijn om te lezen dat het goed met hem gaat.  "

 

haha! vind je dat ie veel gegroeid is ja? het is 3 weken geen cursus, en afgelopen zaterdag was het weer cursus vonden ze hem ook allemaal gegroeid.. ik zie dat niet hoor haha, voor mij staat ie gewoon stil haha

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

"  
haha! vind je dat ie veel gegroeid is ja? het is 3 weken geen cursus, en afgelopen zaterdag was het weer cursus vonden ze hem ook allemaal gegroeid.. ik zie dat niet hoor haha, voor mij staat ie gewoon stil haha "

 Ja dat vind ik nou ook met Zuko. Iedereen zegt steeds, jeetje wat groeit ie toch hard! Maar zelf zien doe ik het niet. Maar pak maar is een foto van Hummer van toen hij 12 weken was ofzo  Ik maak elke week van Zuko een foto en ben een filmpje aan het maken. Als hij dan uitgegroeid is heb ik een leuke herinnering! 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

"  Ja dat vind ik nou ook met Zuko. Iedereen zegt steeds, jeetje wat groeit ie toch hard! Maar zelf zien doe ik het niet. Maar pak maar is een foto van Hummer van toen hij 12 weken was ofzo  Ik maak elke week van Zuko een foto en ben een filmpje aan het maken. Als hij dan uitgegroeid is heb ik een leuke herinnering!  "

 ja idd haha! Ja dan zie je echt wel verandering idd, en toen zag ik em ook wel groeien. Maar nu de laatste 2 maanden merk ik er vrij weinig aan. Alleen dat zijn nieuwe halsband wel wat klein word haha. Heb echt super leuke gezien! Alleen nog even me vriend overhale  haha. Die is bang dat ze niet stevig genoeg zijn en wilt eigenlijk leer. Maar zie er veel staffords mee met die halsbanden dus ze zullen echt wel stevig genoeg zijn haha. En hij wilt het liefste zwart, denk juist dat cobalt blauw, groen of turquase hem wel mooi staat hihi. En anders bestel ik er gewoon 1 haha:$

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

hier zijn we weer!!

 

merk gelukkig vrij weinig er van dat hij gecastereerd is

Het bijten is wat minder geworden, op de cursus is hij nog meer gericht op mij gelukkig! want de laatste paar weken, ging het niet echt goed.. Hij moet tegenwoordig vrij weinig meer van reuen hebben, en vooral als het een klein ras is. Met teven gaat het super goed

Hij is gelukkig ook wel een stuk rustiger, nouja rustig.. Hij was dag in dag uit aan het rond rennen, spelen, iedere seconde aandacht vragen, slopen. Maar hij heeft nu echt momenten dat hij druk is, en gaat nu ook echt uit zijn eigen rusten!

 

Het negeren van honden gaat super goed! ik kom iedere wandeling, wat ik heel erg fijn vind, de zelfde vrouw met haar hond tegen. Een windhond, ze heeft hem in het park, langs het kanaal, overal waar ik haar tegen kom der hond los. Haar hond loopt niet verder dan 2/3 meter bij haar vandaan. Als ze een hond ziet, roept ze hem en dan komt ie na haar toe, en word hij aangelijnd. Ze knikt een keer, maar zegt niks. Haar hond negeert hummer en ons, en de vrouw kijkt hummer ook niet aan of iets. Op het begin wilde hummer na die hond toe. Maar doordat deze vrouw niet sneller of weg loopt. En haar hond onder controle heeft, hoeven we alleen nog maar, ''Nee" te zeggen en hummer let op ons en loopt er gewoon langs hij kijkt soms wel een keer, maar focust er niet op. Super trots natuurlijk! en super fijn dat ik haar altijd tegen kom. Ook al is ze te laat met haar hond aan de riem te doen, wijst ze na voren en zegt niks, en haar hond loopt langs alsof ie aan de riem zit.

 

Nu nog met de kleine hondjes... wat is dat moeilijk, maar we blijven volhouden!

9 van de 10 mensen hier met een klein hondje, die corrigeren hun hond niet, laten hun hond (aan de fexilijn) gewoon na hummer lopen, laten ze gewoon blaffen/grommen.

Dan zien ze dat ik moeite moet doen om hummer zijn aandacht op iets anders te krijgen, en dan gewoon hun hond na hummer laten gaan. En dan nog kwaad worden als ik zeg, kan je niet gewoon door lopen ofzo, je ziet dat ik moeite heb om zijn aandacht te krijgen en dan gewoon je hond laten komen. En dan zeggen ze, ja maar hij doet niks!!

Ben het zat om het tegenwoordig te denken, en geef ze als antwoord. Dat zeggen er meer, en ik denk dat als het hem lukt hij de jouwe wel pakt, en dan is het weer ja maar die stafford, terwijl jij je hond niet bij houd!

Want ik denk als hummer de kans krijgt, en der staat een klein hondje na hem te blaffen en te grommen, en ik zou hem los laten(wat ik natuurlijk NIET doe) dat ie het kleine hondje pakt. Terwijl hij op de cursus alle honden negeert, op een paar teven na.

Kom ook vaak de overbuurvrouw tegen met haar chi's en die lopen ook aan een flexi lijn. Ze pakt ze altijd kort, en meestal blaffen ze maar ze corrigeert meteen, en hoef alleen maar ''Nee'' tegen hummer te zeggen en ''volg'' en hummer loopt naast me alsof er geen hond in de buurt is!

 

Zijn lip is zo goed als helemaal genezen, als je goed kijkt zie je nog een kleine litteken, maar dan moet je echt zijn snuit vast pakken, en goed kijken haha!

En ik weet niet wat die gekke hond heeft gedaan, maar heeft een bult op zijn kop haha.

 

over 2 weken is mijn kleine vriend al weer 9 maanden! wat gaat de tijd snel joh!!

 

hier wat foto's van mijn lieve, ondeugende draak!

 

lekker in het badje! 

 

 

Krijg ik echt geen stukje van je broodje???

 

Snoepje vangen!

 

baasje gooi nou dat snoepje!

 

Zal ik gaan liggen of toch blijven zitten?

 

ga der bij liggen! wel lekker met mijn snuit in de schaduw! dus vrouwtje niet zeuren ik lig in de schaduw...

 

Ben echt niet moe hoor!

 

ik zit lekker in me badje lekker puh!

 

Sorry het zijn er meer geworden dan de bedoeling was haha

honden page profiel M & GM & G 3 doggies

honden foto van M & G

Super dat Hummer het zo goed doet! 

Het is al een hele kerel zeg!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Wat doet Hummer het goed.

En dan mijn kijk op wat je zegt over kleine hondjes.

Want ik heb er nou eenmaal 2.

Ik loop ook het liefst zo snel mogelijk door.

Zo houden Jut en Jul het snelst op met blaffen.

Ook probeer ik ze wel te corrigeren, wat niet altijd gelijk werkt.

Als ik alleen met ze loop lukt dat wel sneller.

Zijn ze met z'n 2en dan jutten ze elkaar op.

En ik loop allang niet meer met een flexi omdat ik het ondingen vind.

Ook pak ik de lijn korter vast als we andere honden tegen komen.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Super dat Hummer het zo goed doet de foto's zijn leuk en Hummer je blijft een mooie jongen ;-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Wat doet Hummer het goed.
En dan mijn kijk op wat je zegt over kleine hondjes.
Want ik heb er nou eenmaal 2.
Ik loop ook het liefst zo snel mogelijk door.
Zo houden Jut en Jul het snelst op met blaffen.
Ook probeer ik ze wel te corrigeren, wat niet altijd gelijk werkt.
Als ik alleen met ze loop lukt dat wel sneller.
Zijn ze met z'n 2en dan jutten ze elkaar op.
En ik loop allang niet meer met een flexi omdat ik het ondingen vind.
Ook pak ik de lijn korter vast als we andere honden tegen komen. "

 

vind het ook niet erg als ze blaffen maar dan lopen de baasje te kijken hoe ik hummer zijn aandacht probeer te krijgen en zeggen ze niks tegen hun eigen hond.  

weet ook niet waarom ie zo heftig op kleintjes reageert als ze blaffen. nouja eigenlijk wel is eem ras eigenschap natuurlijk. 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

dankjewel martine en ingrid!!

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

zo zijn we weer!

 

Hummer heeft binnenkort een nieuwe riem en halsband! net besteld Wou er eigenlijk ook nog een tuig bij doen hihi Verslaving haha.

 

Hummer heeft tegenwoordig geen zin meer in de cursus heb ik het idee. Hij was af gelopen zaterdag echt super vervelend.. Heletijd in de riem hangen, niet luisteren, geen enkele oefening willen doen, geen seconde aandacht voor me... Ben ik vanmiddag thuis aan et oefenen, precies de zelfde dingen als op de cursus, en ik hoef alleen me handgebaren nog maar te doen, en niet eens het commando er bij te zeggen en meneer doet het haha. Dus denk dat ie er geen zin meer in heeft, maar toch moet ie et nog een paar weken volhouden..

 

Ook heeft meneer een jolly egg gekregen. Alleen het lijkt wel of ie mishandeld word zo is ie aan et piepen/blaffen haha. Hij raakt er zo gefrustreerd door dat hij hem niet vast kan pakken met zijn bek haha.

 

Zondag ochtend lekker na het bos geweest!

 

 

honden page profiel M & GM & G 3 doggies

honden foto van M & G

Nieuwe halsbanden..... Zooowwww verslavend! Wat heb je besteld?

 

Meneer is lekker aan de puber natuurlijk. Gijs heeftvop die leeftijd ook zo'n periode gehad. Maar echt volhouden het komt wel weer. Die bananen verrotten wel. Haha..

 

De jolly egg is hier ook heel lang favoriet geweest. Kijk alleen wel uit met zijn tanden. Gijs heeft zijn hoektanden er verschrikkelijk op kapot gevreten. Echt super zonde! 

Hij heeft nu een jolly ball, daar kan hij niet op knagen. Dus wel ff op passen dat hij niet aan die "punt" gaat schrapen. 

 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Nieuwe halsbanden..... Zooowwww verslavend! Wat heb je besteld?
 
Meneer is lekker aan de puber natuurlijk. Gijs heeftvop die leeftijd ook zo'n periode gehad. Maar echt volhouden het komt wel weer. Die bananen verrotten wel. Haha..
 
De jolly egg is hier ook heel lang favoriet geweest. Kijk alleen wel uit met zijn tanden. Gijs heeft zijn hoektanden er verschrikkelijk op kapot gevreten. Echt super zonde! 
Hij heeft nu een jolly ball, daar kan hij niet op knagen. Dus wel ff op passen dat hij niet aan die "punt" gaat schrapen. 
  "

 ja eindelijk een kleurtje haha. me vriend had et liefste zwart, maar toch word het een leuk kleurtje:-D

 

het is echt alleen op de cursus haha, verder luisterd je super. ja af en toe zijn streken haha. ook niks aan een hond die altijd luisterd en nooit wat uit haalt haha. 

 

de jolly egg krijgt ie ook alleen maar als we er bij zijn:-)

 

en hij kan al weer 2 weken uit zijn bench als we weg gaan, en heeft nog niks gesloopt:-D

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Ja streken moeten ze hebben en super toch als hij uit zijn bench is dat hij niets sloopt.Zijn halsband het kleurtje is mijn lievelingskleur mooie halsband.Ik wens jullie veel plezier toe :-D

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Ja streken moeten ze hebben en super toch als hij uit zijn bench is dat hij niets sloopt.Zijn halsband het kleurtje is mijn lievelingskleur mooie halsband.Ik wens jullie veel plezier toe :-D "

 ja haha.

 

past goed bij zijn witte hals haha! zodra ik hem binnen heb zal ik een foto maken 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

net lekker met hummer na het bos geweest en super mooie foto's kunnen maken

 

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Leuke foto's van Hummer wat een schattig mannetje is hij toch ;-)

pagina 34 van 36 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 3435 36
Volgende forumvraag: Herfst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^