Hummer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Yannick Yannick 3 doggies

honden foto van Yannick

"

" Ooh wat een leuke foto's.. geen idee waarom mensen een boog om je heenlopen. Je ziet toch zo aan hem dat het nog een jonge hond is, dat gaat meestal wel goed met andere honden, misschien zijn de honden van die mensen wel gemeen naar andere honden? Mag Hummer wel met andere honden spelen als hij los is? Geduld en consequent zijn is de key naar succes in het opvoeden van de hond. "

Yannick



 

Ja ik weet het ook niet, is voornamelijk in het park. Hier in de straat en omliggende straten niet, moet zeggen dat er hier ook veel staffords/pitjes wonen.

 

Sommige zou kunnen maar als je ze daarna wel met een labrador of een herder zie snuffelen zullen ze denk ik wel met andere honden kunnen.

 

Ja, ligt er aan met welke honden. Kleine honden laat ik hem niet mee spelen, daar is hij veelste druk voor. Van de week heeft ie met een bull mastif gespeeld. Wil niet dat hij aan de riem speelt, omdat hij dan niet weg kan. En ik wil dat hij aan de riem honden negeert zeg maar. Want hij vind alles en iedereen leuk, alleen mijn armen vinden dat niet zo leuk haha.

 

heb wat dat betreft met dieren echt een engelen geduld haha "



Dat moet hij ook leren he met kleine hondjes.. leren ze vanzelf geloof me is zo ook met die van mij gedaan en dat is een joekel, die was wel groter dan die van jou nu is. Zowieso die kleine hondjes bijten altijd flink van zich af dus dat zou goed moeten komen.. nu alleen een baasje vinden die het aandurft hihi.
Aan de lijn moeten ze inderdaad gewoon doorlopen vind ik ook, aan de lijn 'spelen' met honden is niks.. drama altijd lijnen in de knoei enz.

honden page profiel Melissa en Jeffrey & HummerMelissa en Jeffrey & Hummer

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

Dat moet hij ook leren he met kleine hondjes.. leren ze vanzelf geloof me is zo ook met die van mij gedaan en dat is een joekel, die was wel groter dan die van jou nu is. Zowieso die kleine hondjes bijten altijd flink van zich af dus dat zou goed moeten komen.. nu alleen een baasje vinden die het aandurft hihi.
Aan de lijn moeten ze inderdaad gewoon doorlopen vind ik ook, aan de lijn 'spelen' met honden is niks.. drama altijd lijnen in de knoei enz. "

 

Ja de kleine hondjes die ik tegenkom, daarvan gaan de baasjes bijna in de sloot staan haha. Met 1 jack russel van 15, gaat het super. ze laten elkaar gewoon met rust, en als hummer te druk doet loopt ze gewoon een andere kant op. Kom die vrouw meestal met de ochtenwandeling tegen, en lopen we een heel stuk samen. Ze kijken dan ook niet na elkaar om, dan alleen wat snuffelen.

 

Van mij hoeft hummer ook echt niet buiten, met andere honden te spelen. zolang hij maar op mij gericht is, vind ik het goed. Komen we iemand tegen als ik op het losloopveldje ben, en iemand vraagt of zijn hond erbij kan. Mag dat van mij best, zolang het nu nog kan. hij is natuurlijk nog jong, en het kan op de een of andere dag veranderen. Maarja dat weet je van te voren als je aan een stafford begint

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Blij dat alles terug goed gaat met Hummer,heel mooie foto's het is echt een mooie jongen en wat de mensen buiten zeggen je niet aantrekken hoor,het is jouw Hummer.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Blij dat alles terug goed gaat met Hummer,heel mooie foto's het is echt een mooie jongen en wat de mensen buiten zeggen je niet aantrekken hoor,het is jouw Hummer. "

 

ja ik ook, had het zo te doen met hem..

 

trek ik me ook niks van aan, zolang ik blij met hem ben is het goed. Wat andere denken boeit me niet

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

hoihoii!

 

Sorry dat ik niet meer iedere dag wat updates plaats. Maar Ik zou niet weten wat ik moet type iedere dag is het zo'n beetje het zelfde hihi.

 

heb van de week wel bijna een bijtende hummer gehad.. Ik liep lekker in het park met hummer zonnetje tussen de bomen door hummer negeerde alle honden en mensen en had alleen aandacht voor mij. Na een half uur wandelen kwam er een man aan op zijn fiets. Ik pak hummer kort naast me, en zie ineens een herder los lopen. die man stopt en draait zijn fiets om, zijn hond kwam heel dominant en grommend op hummer af. Ik laat hummer op mij op letten wat aardig lukt, en vraag aan die man of hij zijn hond aan de lijn wilt doen of bij zich wil roepen. Hij reageerde niet, dus ik vroeg het nog een keer en wat harder. Ondertussen was hummer al flink aan het grommen na die herder. Zegt die man, moet je je hond maar opvoeden ik roep mijn hond helemaal niet. Ik was me eigen al aan hem aan het irriteren, en zeg ik zou hem toch maar bij roepen als ik u was, want als ie mijn hond bijt dan heb jij een probleem. Ondertussen probeerde ik zo goed als het kon, hummer kort te houden en verder te lopen. zegt die man, ik zou als ik jou was maar je mond dicht houden voor dat ik jou wat aan doe en je hond. Dus ik zeg, (heel dom eigenlijk) moet jij weten, dan zullen we wel zien wat er gebeurd. Ondertussen loop ik verder, hummer nog steeds aan het grommen. (gelukkig heeft hij niet gebeten, en bleef die hond op een meter afstand)Ik loop langs die man, en hij zei best zacht zou maar achter je kijken voortaan. Ik doe net of ik hem niet hoor, staat er ineens om het hoekje van het pad een grote brede man half in de bosjes, schrik me eigen dood hummer meteen blaffen. Zegt die man, sorry wilde je niet laten schrikken maar ik ben bang voor honden. Stukje verder stond een vrouw met een jack russeltje. Ik hoor die man (van de bosjes) tegen die man van de hond tekeer gaan. Ondertussen loop ik maar gewoon verder, en die mevrouw vraagt doet hij iets tegen andere honden. Ik zeg, normaal gesproken niet, dit is de eerste keer dat hij zo gromt na een andere hond. Dus na even hummer en het jack russeltje te hebben laten snuffelen, is ze een stuk met me mee gelopen. Hummer en het jack russeltje gingen ieder hun eigen gang, en hadden geen aandacht voor elkaar. We waren bijna aan de andere kant van het park, en hoorde die man nog steeds tegen die man van de hond tekeer gaan. toen we aan het einde van het park kwamen, fietste ineens die man richting ons. Voelde me niet op me gemak want die hond liep nog steeds door, de vrouw pakte haar hondje op, maarja ik en hummer niet meer tillen... riep ie zijn hond bij zich en fietste mopperend langs. De rest van de wandeling hebben we nog heerlijk gewandeld en even lekker in het zonnetje gezeten/gespeeld. heb die man ook niet meer gezien gelukkig. Ben stiekem toch wel benieuwd wat die ene man tegen hem heeft gezegd.

 

Hummer heeft van het weekend toen er visite was, rustig op zijn kleedje of in zijn bench gelegen. Kwam af en toe om een aai vragen, of om even te spelen. Trots op me ventje!! Afgelopen maandag was hij al weer 6 maanden oud!! Tijd gaat snel.

 

Zal van de week nog wat foto's uploaden

 

Hij ligt nou heerlijk op de bank te snurken in het zonnetje

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Oei je gaat dan eens wandelen en dan kom je van die dingen tegen,gelukkig is alles goed verlopen hoop dat je de volgende wandeling kunt doen zonder dat je zo een rare man en hond tegen komt.Dikke knuf aan Hummer.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Oei je gaat dan eens wandelen en dan kom je van die dingen tegen,gelukkig is alles goed verlopen hoop dat je de volgende wandeling kunt doen zonder dat je zo een rare man en hond tegen komt.Dikke knuf aan Hummer. "

  ja gelukkig was hummer daarna gewoon weer zich zelf. En hij blijft aan de riem andere honden negeren:-) zo fijn geen trekkende pup. Alleen de vogels lukt nog niet helemaal haha.

 

Het is ook zo'n knuffelkont, als ik op de bank zit komt ie lekker bij me zitten. Heeeeerlijk♥ ben een nieuw speeltje voor hem aan het maken ben benieuwd hoelang hij er mee doet!

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

oooooow wat ben ik dom wat ben ik dom!!

 

Ik had een stuk of 20 foto's van hummer van afgelopen maandag, dinsdag, woensdag.... Wil ik ze op de laptop zetten druk ik op verwijderen 

 

Heb er nog 2 gelukkig!

 

 

Vrouwtje wat ben je aan het maken??? mag ik alsjeeeeeeeeeeeeeeeeblieft die tennisbal?? nee? dan ga ik lekker mopperen tegen je vrouwtje..

 

 

Hummer 6 maanden, met zijn nieuwe halsband!

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

vanochtend heerlijk in het zonnetje gewandeld!! geen mens of hond tegen gekomen, heerlijk

 

honden page profiel Yannick Yannick 3 doggies

honden foto van Yannick

Heerlijk in het zonnetje! Wat ziet hij er happy uit ;-)
Bij jullie ook zoveel molshopen?

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Heerlijk in het zonnetje! Wat ziet hij er happy uit ;-)
Bij jullie ook zoveel molshopen? "

 

ja, hij was aan het springen enzo haha. leek wel of ik een hert en een konijn aan me riem had zitten inplaats van een hond hahaha.

 

Ja super veel, niet normaal... bijna geen gras meer over. Aan de andere kant van het water is het erger dan dat je op de foto's ziet

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Jeetje dat was een bijzondere wandeling dus. Wat naar dat die man dat zei... gelukkig is het goed afgelopen. 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Jeetje dat was een bijzondere wandeling dus. Wat naar dat die man dat zei... gelukkig is het goed afgelopen.  "

 

Ja gelukkig wel, kon gelukkig goed tussen hummer en de herder in blijven.

 

even offtopic, wat een knuffelbeertje is die van jou mooie profielfoto!

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

"  
Ja gelukkig wel, kon gelukkig goed tussen hummer en de herder in blijven.
 
even offtopic, wat een knuffelbeertje is die van jou mooie profielfoto! "

 Ja gelukkig wel... Nooit fijn dat soort mensen. En dankjewel! Heb net nieuwe foto's gepost. 

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

"  Ja gelukkig wel... Nooit fijn dat soort mensen. En dankjewel! Heb net nieuwe foto's gepost.  "

 

 

ooh ik ga kijken

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

vandaag hebben we heerlijk met hummer gewandeld, ongeveer een uurtje of 2, met een paar keer rusten tussendoor. Hij is nog steeds bekaf hihi, maar hij heeft onwijs genoten!!

 

 

blije hummer

 

Mijn bal

 

ik heb hem!!

 

heerlijk dat zonnetje!!

 

Zit wel lekker

 

wel doorlopen he baasje en vrouwtje

 

ik wil dat takje

 

Modder!!!!

 

Ben ik vies??

 

Wil je een kusje vrouwtje???

 

wil nog wel even wat drinken!

honden page profiel Yannick Yannick 3 doggies

honden foto van Yannick

Leuke foto's! Wat een heerlijk weer was het dit weekend he..voor de hond af en toe stoppen tussendoor inderdaad haha, Spot was ook al aan het hijgen bij een rondje lopen..was wel op heetste van de dag.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Leuke foto's zalig als het zonnetje er is en super dat jullie er zo van genoten hebben ;-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Leuke foto's! Wat een heerlijk weer was het dit weekend he..voor de hond af en toe stoppen tussendoor inderdaad haha, Spot was ook al aan het hijgen bij een rondje lopen..was wel op heetste van de dag. "

 ja inderdaad! Lekker een rustige avond gehad haha, hij heeft bijna heel de avond geslapen haha.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" Leuke foto's zalig als het zonnetje er is en super dat jullie er zo van genoten hebben ;-) "

 

Was zeker lekker dat zonnetje! is alleen zo moeilijk om een goede foto van hummer te maken, op veel foto's zie je zijn hoofd niet goed vanwege de zon... (fijn een wit hoofd haha)

honden page profiel Yannick Yannick 3 doggies

honden foto van Yannick

"  ja inderdaad! Lekker een rustige avond gehad haha, hij heeft bijna heel de avond geslapen haha. "

 



Heerlijk toch! Heb je er ook geen opkijken meer na hihi lekker rustig ;-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

"  

Heerlijk toch! Heb je er ook geen opkijken meer na hihi lekker rustig ;-) "

 

ja echt wel haha, hij is nu weer een bom vol energie, terwijl ik net zo'n 3 kwartier met hem heb gelopen. En hem een kwartier/25 minuten achter een bal aan heb laten rennen....

 

Zo maar is stofzuigen raakt ie zijn energie misschien weer wat kwijt haha, dan rent ie heel de tijd achter me aan haha

honden page profiel Yannick Yannick 3 doggies

honden foto van Yannick

"  

ja echt wel haha, hij is nu weer een bom vol energie, terwijl ik net zo'n 3 kwartier met hem heb gelopen. En hem een kwartier/25 minuten achter een bal aan heb laten rennen....

 

Zo maar is stofzuigen raakt ie zijn energie misschien weer wat kwijt haha, dan rent ie heel de tijd achter me aan haha "

 



Hihihi leuk toch :-) Hij is nog jong dus inderdaad een bom energie. Succes met het samen stofzuigen ;-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

"  

Hihihi leuk toch :-) Hij is nog jong dus inderdaad een bom energie. Succes met het samen stofzuigen ;-) "

 

die bom energie zal het wel blijven haha. Stafford van me ouders is 10 en ook nog vol van energie haha

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

zow, die is lekker gegroeid :-)
gaat goed allemaal he met hummer manneke ;-)

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" zow, die is lekker gegroeid :-)
gaat goed allemaal he met hummer manneke ;-) "

 

ja haha, hoop niet dat hij nog veel in de hoogte groeit haha. hij is bijna net zo groot als hier een am staff pup in de buurt, en die is 2 maanden ouder..

 

ja hij begint lekker ondeugend te worden, en heeft op het moment geen bananen maar een hele tros bananen in zijn oren haha!!

honden page profiel Yannick Yannick 3 doggies

honden foto van Yannick

"  

die bom energie zal het wel blijven haha. Stafford van me ouders is 10 en ook nog vol van energie haha "

 



Klopt maar als ze weten wat wel en niet mag in huis dan valt het wel mee. Dalmatiƫrs zijn ook erg energiek maar als je ze goed opvoed rustig in huis.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

"  

Klopt maar als ze weten wat wel en niet mag in huis dan valt het wel mee. Dalmatiërs zijn ook erg energiek maar als je ze goed opvoed rustig in huis. "

 

hij heeft af en toe zijn gekke 5 minuten haha, rent ie een keer of 4/5 heen en weer na de keuken en dan ploft ie op de bank neer haha. En dan slaapt ie na nog geen 5 minuten

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

Sorry dat ik al een tijdje niks meer geplaatst heb. Beetje druk gehad.. 

 

hummer heeft zijn fase van niet willen eten. Vooral sochtends, savonds denkt hij ik moet toch wat eten anders heb ik heel de dag honger. 

 

Maandag heeft hummer mij laten vallen.. 

ik liep na de keuken toe, en had niet door dat hummer acher me aan kwam rennen, ik wil me omdraaien. Hummer wilt nog stoppen maar glijd door op de tegels. Hij glijd super hard tegen me been aan, waardoor ik uit glij. Ben gelukkig niet op me rug gevallen anders had ik terug na het ziekenhuis gemoeten. Hummer schrok super erg en ging in een hoekje zitten piepen met zijn staart tussen zijn benen.. ik heb hem bij me geroepen terwijl ik nog op de grond lag. Had zoveel pijn dat ik bijna niet omhoog kon. Ondertussen zat ik al toen hij uit eindelijk heel voorzichtig en bang na me toe kwam. Heb even met hem geknuffeld, zodat hij wat minder bang werd. Maar ik kon niet omhoog.. kon niet bij me telefoon... dacht nee heik moet hier blijven liggen.. ik nog steeds aan het proberen. Hummer blafte een keer na me, pakte me mouw vast en begon zacht na achteren te lopen. Net of hij het merkte dat ik niet omhoog kon. Ik ben toen na de verwarmig geschoven, terwijl hij me mouw nog vast had, en me met moeite daaraan omhoog getrokken, met hulp van hummer. Vond dat zo lief van hem! Ben na de bank gestrompeld, me pols deed heel veel pijn. Hummer bleef continu bij me. 

Uiteindelijk heb ik veel geluk gehad. Had ik me onder het vallen niet om gedraaid, was ik op me rug gevallen en had ik na het ziekenhuis gemoeten. Alleen heb nu wel me pols goed gekneusd, en me knie ligt gekneusd. Me schouder en schouderblad, heup  en elleboog doen ook nog pijn..  

 

Gisteren heeft hummer een spelletje gekregen. Hij vind hem geweldig!

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

Ow foto ia gedraaid. Ben via me telefoon zal hem van de week er goed op zetten

pagina 32 van 36 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 3233 34 35 36
Volgende forumvraag: Herfst
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^