De dolle 5 minuten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel..

honden foto van ..Nadine&Denzel..

Ik denk dat bijna elke hond wel is zijn dolle 5 min heeft. Ik moest net ook weer zo lachen. Denzel vind het leuk om tijdens de wandeling dingen mee te nemen wat ie maar vind buiten. Hij is gek op plastic flessen of pakjes etc etc nu had ie dus een milkshake beker gevonden. Hij nam hem mee richting huis en op het laatst wilde hij vast gaan rennen, ik had hem los gemaakt en hij mocht van mij zijn sprintje trekken. Als Denzel dan de kolder in z'n kop heeft rent ie als een gek door de voortuinen. Onze voortuinen bestaat uit gras en bij elk huis hetzelfde zonder scheiding of iets. Dus Denzel vind het helemaal te gek om giga hard heen en weer te rennen, toevallig was de buurman even roken en ook die moest verschrikkelijk lachen. Hij rent dan echt als een dolle ik moet dan altijd zo op hem lachen en als die klaar is komt ie naar me toe of ik lok hem en ploft binnen neer en je hoort hem niet meer. 

Jullie hondjes hebben vast ook zo n ritueel of iets wat ze altijd doen als ze hun momentje hebben. Ben erg benieuwd wat die van jullie allemaal doen.

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 2 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Jazeker, minimaal een x per dag! Ze heeft een heel parcours uitgestippeld in de tuin die ze steeds sneller aflegt. Tussen door een paar keer autistisch graven en dan weet rennen! :-)

honden page profiel Melissa en Jeffrey & HummerMelissa en Jeffrey & Hummer 3 doggies

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

leuk he die dolle 5 minuten hihi. Mijn oude hond (woont nog bij mijn ouders) die heeft ook iedere dag wel zijn dolle 5 minuten. Mijn ouders hebben een vrij grote tuin en dan gaat hij rondjes over het grasveldje rennen, en dan word ie er zo dol van dat hij op een gegeven moment struikelt en valt. Dan kijkt hij eerst om zich heen of iemand het gezien heeft en dan staat hij snel op en loopt snel na binnen als of er niks aan de hand is. ':-)

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel..

honden foto van ..Nadine&Denzel..

Ja lachen he ik kan er echt van genieten. 

Sorry paul wilde je drie doggies geven maar ja een i pad he ;-)

honden page profiel Carola, Paco & ChloéCarola, Paco & Chloé 3 doggies

honden foto van Carola, Paco & Chloé

Paco probeert eerst altijd zijn bek om een emmer heen te doen en dan merkt die dat het niet lukt en dan gaat die heen en weer rennen als een speer in een rechte lijn en als dat voorbij is moet die echt even gaan slapen om bij te komen.

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Nee dat heeft Koda nooit O-)

honden page profiel Tamara Tamara 3 doggies

honden foto van Tamara

haha 5 minuten man dan zou ik gelukkig zijn, die van mij zijn gewoon altijd gek op hun eigen manier maar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel langer dan 5 minuten ;-)

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

" Ja lachen he ik kan er echt van genieten. 

Sorry paul wilde je drie doggies geven maar ja een i pad he ;-) "


.wha ha ha ik heb altijd het zelfde probleem! ;-)

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Jazeker... ik heb het toevallig vanmorgen gefilmd! klik!

honden page profiel ..Nadine&Denzel....Nadine&Denzel..

honden foto van ..Nadine&Denzel..

Leuk filmpje lianne en ook heel herkenbaar

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Wat een leuke dingen allemaal hihi! Yesse was altijd de kalmheid zelve. De pup van m'n vader daarintegen... De meubels stonden heel ruim opgesteld en zo kon hij een parcours daar tussendoor rennen. En als je dan de pui richting de tuin open deed rende hij z'n parcours af en dam door naar buiten en In topsnelheid  rondjes om het tuinhuisje rennen. Tot dat hij (leek wel bijna duizelig) naar binnen kwam en snel ging slapen.

Volgende forumvraag: Morgen lekker weg met de honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^