Eerste keer meegelopen met een groep canicrossers met Myra!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

vanavond hebben Myra en ik voor het eerst met een groep canicross gedaan en het was super leuk;-) We hebben wel 4 km gelopen en ze hield het prima vol, ze werd goed gemotiveerd door de andere honden want mevrouw wou wel de snelste zijn haha! Ze is erg fanatiek en we gaan voortaan elke maandagavond meelopen met de groep super gezellig :-D Ga in november ook meedoen met een wedstrijd want 2,5 km kunnen we makkelijk al aan :-) Super trots op mijn meissie!!

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Wat leuk! 
Heb dat altijd al eens willen doen:-D
Tot nu toe gaan we gewoon joggen

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

" Wat leuk! 
Heb dat altijd al eens willen doen:-D
Tot nu toe gaan we gewoon joggen "


het is echt super leuk al die honden bij elkaar;-) Ik zou zeggen ga op zoek nr mensen die ook canicrossen of miss een oproepje plaatsen ;-)

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_ 3 doggies

honden foto van Sheltieduo_

Dat kan ik eens proberen :-D

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Canicross, dat wil ik ook met Bo gaan doen. Lijkt me ook heel leuk!

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

Wat leuk zeg!! Waar hebben jullie getraind??
We zijn er in Spaarnwoude (neem aan dat je die wedstrijd bedoeld) ook bij :-D

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

" Wat leuk zeg!! Waar hebben jullie getraind??
We zijn er in Spaarnwoude (neem aan dat je die wedstrijd bedoeld) ook bij  :-D "


we trainen in Hoorn :-D Daar woon ik en had via facebook wat meiden gevonden die samen met hun honden elke week canicross doen, en nu gaan Myra en ik ook mee :-D Ja die wedstrijd bedoel ik als het goed is zijn we er ook bij ff kijken met vervoer! Maar jij gaat zeker 5km doen? Ik begin maar met 2,5 want Myra haar tuig bleek ook nog niet perfect te zijn is te groot en ze hijgt.  En een trektuig is nog beter, dus die gaan we daar kopen kunnen we mooi ook passen!

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

"

we trainen in Hoorn :-D Daar woon ik en had via facebook wat meiden gevonden die samen met hun honden elke week canicross doen, en nu gaan Myra en ik ook mee :-D Ja die wedstrijd bedoel ik als het goed is zijn we er ook bij ff kijken met vervoer! Maar jij gaat zeker 5km doen? Ik begin maar met 2,5 want Myra haar tuig bleek ook nog niet perfect te zijn is te groot en ze hijgt.  En een trektuig is nog beter, dus die gaan we daar kopen kunnen we mooi ook passen! "


Leuk!! Ik blijf een beetje hangen bij de 2.5 door problemen met mijn enkel. Zou het erg leuk vinden om jullie daar tegen te komen. En idd even passen, en dan zit hij perfect. Hebben we vorig jaar ook gedaan.

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

"

Leuk!! Ik blijf een beetje hangen bij de 2.5 door problemen met mijn enkel. Zou het erg leuk vinden om jullie daar tegen te komen. En idd even passen, en dan zit hij perfect. Hebben we vorig jaar ook gedaan. "


oke dat is balen! Lijkt me ook heel leuk om jouw tegen te komen, hoe jij met Shadow traint inspireert me! Zijn concentratie vermogen is zo groot, ik wil die van Myra ook wat groter krijgen want als ik tijdje aan het trainen ben is op een gegeven moment het gras interessanter xD Ben nu je filmpjes aan het bekijken haha! Ik had zo set gekocht voor canicross maar het tuig is het niet helemaal en ze is nogal een fanatieke trekker tijdens canicross O-)

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Leuk Inge!! 
Fijn dat het zo goed bevalt :-D

honden page profiel team Shadowteam Shadow 3 doggies

honden foto van team Shadow

"

oke dat is balen! Lijkt me ook heel leuk om jouw tegen te komen, hoe jij met Shadow traint inspireert me! Zijn concentratie vermogen is zo groot, ik wil die van Myra ook wat groter krijgen want als ik tijdje aan het trainen ben is op een gegeven moment het gras interessanter xD Ben nu je filmpjes aan het bekijken haha! Ik had zo set gekocht voor canicross maar het tuig is het niet helemaal en ze is nogal een fanatieke trekker tijdens canicross O-) "


Vergeet niet dat die filmpjes maar momentopnames zijn, en ik daar oneindig veel aan kan knippen en plakken ;-) Shadow heeft ook dagen waarbij hij geen zin heeft. En een fanatieke trekker is alleen maar gunstig. Daar schiet Shadow nog wel eens tekort ;-)

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

"

Vergeet niet dat die filmpjes maar momentopnames zijn, en ik daar oneindig veel aan kan knippen en plakken  ;-) Shadow heeft ook dagen waarbij hij geen zin heeft. En een fanatieke trekker is alleen maar gunstig. Daar schiet Shadow nog wel eens tekort  ;-) "


haha tuurlijk vergeet ik dat nietO-) Myra heeft ook echt van die dagen dat ze echt alles doet wat je zegt maar sommige dagen draait ze haar kont gewoon naar me toe haha! Dat is zeker gunstig dat trekken, maar dan wel met een goed tuig haha!

Volgende forumvraag: weekend weg met Sandy en Diva
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^