Als jullie een 2e hond nemen, dan van het zelfde ras of totaal wat anders?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Golden Girls Golden Girls 3 doggies

honden foto van Golden Girls

" Hier komt er over een maand of 4/5 een bij van hetzelfde ras! :-) "


Oh dat wist ik helemaal niet!
Wat leuk :-D

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Leuk om die verschillende reacties te lezen van mensen. Ik kies bewust voor een Parson weer. Onze vorige hond was ook een Parson (gladhaar), heerlijke honden zijn het.

Toch zou ik ooit in de toekomst een Afghaanse hond willen hebben, puur omdat het ras me fascineert en hun karakter ook wel. Maar de Parson heeft toch wel een speciaal plekje in mijn hart ;-) Sowieso omdat niet veel mensen ze kennen.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Er zal voorlopig niets bij komen hier. We hebben er nu 3 en ik vind 2 een mooi aantal om te hebben. Ik hoop natuurlijk ook dat ik nog heel lang van mijn lieverds mag genieten.
Als er ooit nog een hond bij komt, wordt dat hoogstwaarschijnlijk weer een toller en dan hopelijk met net zo'n karakter als Jayla heeft.

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje 3 doggies

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Als hier een tweede hond komt, komt er hoe dan ook een Bull terriër. We zijn weg van het ras, de Bull terrier heeft ons in zijn greep.. eens een Bull, altijd een Bull!

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

hier golden, husky, newfoundlander en een spaanse mastin. 

Zijn met golden begonnen en heerlijk karakter, makkelijk dingen aan te leren goede coach voor de anderen. 

Husky ... ja ... zalig eigenwijs totaal andere manier van omgaan en heerlijk om mee te werken. 

Newf. helemaal verliefd op deze beren geworden nanook is onze 2de. Grote beren maar klein hartje, heerlijke knuffelaars en heerlijk mee in de weer kunnen met waterwerken. 

Spaanse mastin .. herplaatser lekker eigenwijs karakter maar goede beschermer en waakhond en zoals wij wonen heb ik minstens 1 goede waakhond nodig. Rest zal ook zeker mij beschermer maar dan moet de ander iets doen. 

En dan natuurlijk De Ierse Wolfshond ..... daar komen er  in de toekomst zeker nog 1 of 2 van bij maar dan moeten we eerst ergens anders gaan wonen. 

Maar ja .... verschillende rassen.

honden page profiel Sam en LizzySam en Lizzy 3 doggies

honden foto van Sam en Lizzy

voor mij komt er geen mops meer.
Mopsen zijn super leuk lief en grappig, zit geen kwaad in.

maar ik durf het niet meer aan, door de gezondheidsproblemen bij de mops.

ik ben helemaal verliefd op platsnuiten, maar ik weet niet of ik dat nog aandurf. als er al een komt, dan van een verdomd goede fokker

honden page profiel Baasje van 2 verwende damesBaasje van 2 verwende dames 3 doggies

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

Mocht er een hond wegvallen komt er zeker weer eentje bij... 12 jaar geleden bewust gekozen voor een Jack Russell omdat het grote honden in een klein lijfje zijn (wat kwa ruimte erg gemakkelijk is). Maar ik zou er niet meer voor kiezen (te lawaaierig, en nu ze ouder aan het worden is, is het ook erger aan het worden.)
Retrievers hebben toch wel mijn hart gestolen. Golden retriever vind ik prachtig, maar gezien alle ellende die ik er mee gehad heb durf ik er niet meer aan te beginnen... Waarschijnlijk dan toch weer een labrador (uit een werklijn)...

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Dierenbeul Wieringermeer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^