hond achtergelaten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke





het is al de 2de keer deze week dat het baasje van Jef haar hond aan de hondenweide achterlaat. ze laat haar honden loslopen maar als Jef niet luistert of volgt dan laat ze hem gewoon achter om hem later te komen halen/zoeken. Jef stond deze keer al zeker 10 minuten aan de draad. voor de dudelijkheid... ik film van op de weide en Jef staat buiten de weide. omdat zijn vrouwtje niet terug kwam hebben ik en een andere vrouw hem op de weide gezet waarna ik de politie heb gebelt, blijven kon niet want Jef werd helemaal gek van mijn teven, meenemen was dus ook geen optie. vanaf morgen neem ik een extra halsband en lijn mee, staat Jef er weer alleen dan maak ik hem vast en bel ik weer naar de politie. Jef gaat naar iedere hond die hij tegenkomt, voor je het weet wordt hij gebeten of dekt hij een loopse teef.

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond 3 doggies

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

belachelijk zulke mensen.. :( Arme hond..als Jef niet luistert moet het baasje hem of niet meer los laten..of met hem gaan trainen!
Je kan ook de dierenambulance bellen de volgende keer..dat je een rondzwervende hond hebt gevonden..dan moet ze geld betalen als ze hem terug wil..dat zal haar ook wel leren hem zo onbeheerd achter te laten!

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

helaas hebben we in België geen dierenambulance of iets gelijkaardigs.

honden page profiel Astrid Astrid 3 doggies

honden foto van Astrid

Hoi Linneke,

wat sneu voor de hond en wat jammer toch voor zijn beestje, wordt gewoon aan zijn lot overgelaten door zijn baas. Wat onderneemt de politie bij jullie dan voor een actie? Wel fijn dat jij in ieder geval iets voor het beestje doet super hoor.

Groetjes Astrid

honden page profiel RiverRiver 3 doggies

honden foto van River

Hoi Linneke, misschien kun je hier eens op kijken. Ik zag dat je in Antwerpen woont. http://www.dierenwelzijn.be/cms/default.asp

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Wat sneu zeg. Wat bestaan er toch rare mensen.. ;-)

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

In België komt de politie hem ophalen en wordt hij naar het asiel gebracht. Hebben wij ook al een paar keer moeten doen met een buurhond (we wisten niet van wie de hond was en hij liep zo de weg over). Politie was erg vriendelijk en had medelijden met de hond. In het asiel kan hij of zij dan worden opgehaald door het baasje. Asiel zal ook zijn chip lezen en het baasje zelf contacteren, tenminste als het hondje een chip heeft, want daar ontbreekt het ook nog veel te dikwijls aan.

Arme duts, wat voor een baas heeft hij weer, ze moest zich schamen !! Ze verdient geen hond !

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Kan ze haar hond dan zo moeilijk te pakken krijgen? Gaat hij lopen ofzo?
Of is het gewoon een princiepskwestie van de eigenaar: als jij niet komt, laat ik je achter?

In ieder geval, geen enkel excuus is goed.
Die vrouw is niet goed bezig.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" In België komt de politie hem ophalen en wordt hij naar het asiel gebracht. Hebben wij ook al een paar keer moeten doen met een buurhond (we wisten niet van wie de hond was en hij liep zo de weg over). Politie was erg vriendelijk en had medelijden met de hond. In het asiel kan hij of zij dan worden opgehaald door het baasje. Asiel zal ook zijn chip lezen en het baasje zelf contacteren, tenminste als het hondje een chip heeft, want daar ontbreekt het ook nog veel te dikwijls aan.

Arme duts, wat voor een baas heeft hij weer, ze moest zich schamen !! Ze verdient geen hond ! "

en ze heeft er dan nog wel 3! alleen zijn de andere 2 volgers en deze niet.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Kan ze haar hond dan zo moeilijk te pakken krijgen? Gaat hij lopen ofzo?
Of is het gewoon een princiepskwestie van de eigenaar: als jij niet komt, laat ik je achter?

In ieder geval, geen enkel excuus is goed.
Die vrouw is niet goed bezig. "

de eerste keer kwam hij (met de andere reu) zo de weide op (poortje was blijkbaar los) en toen bleef die vrouw aan het poortje staan. ze riep haar honden maar geen van beide kwam. ik ging dan maar met mijn honden naar dat poortje, ze deed het poortje open en enkel Jef was dan nog op de weide. ik moest zelf om een lijn vragen en kon Jef makkelijk aanlijnen... echter liet ze hem toen meteen weer los toen ze het poortje had vast gedaan en bleef Jef alleen achter. dus het is zoals je zegt: als jij niet komt, laat ik je achter?

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ik ben daarstraks naar het politiekantoor geweest waar ze me wisten te vertellen dat Jef al van de weide was toen zij er aankwamen. ze hebben het wel doorgegeven aan de wijkagent en die gaat het in de gaten houden.
de politie zei dat ik hem de volgende keer mag vastmaken (als dat kan) en ze dan bellen. ze begrepen echter wel waarom ik niet bij Jef kon blijven.

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Die vrouw is wel een heel klein beetje heel erg lui blijkbaar.O-)
Zo onverantwoord...

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Goed gedaan , ik snap zulke baasjes niet. Die verdienen geen hond. Hond had ongeluk kunnen veroorzaken ook......in B elgie mag toch geen enkele hond vrij lopen op de weg. Dus loopt ze telkens dat risico als hij uit de hondewei geraakt......arme hond. Is ze voor de rest goed voor hem ?

honden page profiel PumbaPumba 3 doggies

honden foto van Pumba

Wat een raar mens... Zeker geen hond waard!!

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Goed gedaan , ik snap zulke baasjes niet. Die verdienen geen hond. Hond had ongeluk kunnen veroorzaken ook......in B elgie mag toch geen enkele hond vrij lopen op de weg. Dus loopt ze telkens dat risico als hij uit de hondewei geraakt......arme hond. Is ze voor de rest goed voor hem ? "

de hondenweide ligt in het provenciaal recreatie domein De Schorre, de kant bij de straat heeft een stevige ijzeren poort en een fatsoenlijke omheining (geen schapendraad) en gelukkig is het ook geen drukke straat. verder denk ik dat ze goed is voor haar honden maar de honden dus gewoon maar alles mogen doen wat ze willen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^