Twijvel om op het forum te blijven.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JasmijnJasmijn

honden foto van Jasmijn

De laatste tijd heb ik steets meer de twijvel of ik nog wel op dit Forum wil blijven of dat ik mijn profiel zal verwijderen, er zijn veel honden eigenaren die beweren alles te weten over honden omdat ze het toevallig zo "goed" met hun eigen hond. En omdat het zo goed doen met hun eigen hond zal het zeker ook wel werken bij de hond van een ander.

En of je aangeeft dat men werkt met inzichten uit de praktijk of niet, je doet het blijkbaar toch nooit goed. IK HEB HET GEVOEL DAT MIJN KENNIS ER NIET MEER TOE DOET, vandaar mijn twijvel. Ik werk met mijn ervaringen van uit de praktijk en wat de hond/pup laat zien, en de hond is toch de beste leermeester in de praktijk. Maar dan moet men echt goed kijken naar de hond, en naar de nieuwe onderzoeken die gedaan zijn in de omgang met honden. Het lijkt er de laatste tijd op dat men beter wil zijn dan een ander op dit Forum, men steld wel vragen maar willen geen andwoorden.

IK WEET HET NIET MEER, wel of niet door gaan?????

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

Je niet zo druk maken en gewoon lekker mee kletsen.. en dingen die je niet wilt zien, wegklikken.. dat heb je met een forum met zoveel mensen..

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Waarom zou jou kennis er niet meer toe doen ? En je hebt ze uit boeken èn uit de praktijk?

Misschien de topics eens "anders" lezen. Jelet missschien net op wat niet goed bij je overkomt.

Profiel verwijderen is zeker niet nodig. Als je door mindere reacties teleurgesteld bent kun je ook eens een weekje ofzo wegblijven en dan eens terug komen lezen. Misschien zie je het op een ander tijdstip anders.

Dat iemand wiens hond het goed doet zich nogal zeker voelt van zijn mening is begrijpelijk. Zeker als die niet vaak met anderen in contact komt.

Maar ik heb hier ook al topics gezien waarin er geklaagd wordt of hulp gevraagd wordt in verband met een pup... Want bij hun vorige hond was het allemaal zoveel makkelijker gegaan...

Als iemand om raad vraagt en je hebt er een mening over dan geef je die. Het is aan degene die de vraag stelt om uit de reacties op te pikken wat hij denkt dat belangrijk is. Misschien weet je het dan niet, maar wordt toch jou reactie als belangrijk gezien. Of misschien volgt de TS wat anderen aanraden, maar blijkt dat niet te lukken en komt hij achteraf weer bij jou post terecht.

Laat je dus niet wegdrukken door een gevoel van niet veel van je kennis te kunnen delen. Als er regelmatig iemand wat aan heeft is dat toch ook al heel mooi. ?

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot voor overleg.

5. Profiel verwijderen
Als je besluit om te stoppen op HP heb je zelf de mogelijkheid om je profiel te verwijderen. Omdat dit een onomkeerbaar proces is willen we je wijzen op het verstandig en weloverwogen maken van deze keuze. Het is namelijk niet toegestaan om als gast actief mee te blijven draaien. In dat geval word je verzocht om opnieuw een profiel aan te maken.

Het is niet toegestaan om je vertrek publiekelijk aan te kondigen op het forum. Het moderatorteam staat open voor gesprek als je toch nog dingen wilt bespreken rondom je vertrek.

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 29 september om 17:38 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Die man zal wel gedacht hebben!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^