hou je moordmachine aan de lijn !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ik denk dat je best je excuses gaat aanbieden... Maar dan vooral met in m'n achterhoofd dat ze zal bijdraaien en dat je moordmachientje nog los mag lopen in het straatje ! ;-)

Hou het rustig en succes gewenst ! :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

"

Daar gaat het toch niet om? Wat voor hond ook; geen enkele mag daar loslopen! Ook niet omdat het losloopveldje 20 minuten verwijderd is van Liesbeth d'r huis, ook niet omdat Max dan z'n energie goed kwijt kan. Al was het een Maltezer geweest, een Newfoundlander of een Pitbull, iedere hond mag gewoon niet los. "


.nee ik zeg alleen mijn mening dat ik het belachelijk vind dat er om word gelachen, om wat voor soort hond het gaat en meer niet. en hierbij sluit ik het af .

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Ik vind het niet vreemd dat Lisbeth in de verdediging schiet... Kijk met hoevelen jullie over haar heen walsen... Zou me verbazen als ze überhaupt nog reageert.

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

en liesbeth? wat heb jij richting mevrouw gebruld? je berichtjes hier op hp zijn nou ook niet altijd even aardig en beleefd...vindt dat je niet zo kinderachtig in de slachtoffer-rol moet gaan zitten, die vrouw had alle recht toe om er wat van te zeggen, het mag gewoon niet. PUNT. 

en nou heeft deze mvrouw het volgens jou niet netjes gedaan, maar wat zou je dan willen? dat ze op der knieen gaat en je gaat smeken om aub de hond aan te lijnen? kom op, wordt volwassen...

zo heb ook even mijn zegje gedaan.

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

" Ik vind het niet vreemd dat Lisbeth in de verdediging schiet... Kijk met hoevelen jullie over haar heen walsen... Zou me verbazen als ze überhaupt nog reageert. "


Er werd niet over haar heen gewalst voordat ze over nonnetjes begon met een nogal bijdehante toon... Haar eigen reacties lokken een hoop van de minder positieve reacties hier uit.

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Toen ik als enige een opmerking maakte, werd ik anders al meteen aangevallen hoor... Dus het gaat niet om de "hoevelen die over haar heen walsen". En ik bedoelde het echt niet aanvallend, maar was wel meteen een "brave non".

Ik zei al dat ik het begreep dat ze haar hond daar los liet lopen, omdat er niks dichterbij was en omdat de hele straat het goed vond. En misschien wist ze inderdaad niet dat er ineens nieuwe mensen woonden daar. Het enige dat ik aangaf, was dat ik het niet eerlijk vind om van die vrouw te verwachten dat ze haar excuses aanbiedt. Want in principe heeft ze wel gelijk dat haar hond daar niet mag loslopen, ook al had ze dat dan anders kunnen zeggen.

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

ik heb toch het idee dat vele mensen hier al nader kennis met L gemaakt hebben O-)
idd kende ik haar ook van een fb maltezergroep , en geloof me maar , de mensen verlaten bij bosjes die groep vanwege L
en komen gezellig bij ons groepje O-)

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

" ik heb toch het idee dat vele mensen hier al nader kennis met L gemaakt hebben  O-)
idd kende ik haar ook van een fb maltezergroep , en geloof me maar , de mensen verlaten bij bosjes die groep vanwege L
en komen gezellig bij ons groepje  O-) "


ik vind het dan alleen weer niet zo netjes om dit zo hier neer te zetten. Dat komt bij mij dan toch weer een beetje over als zwartmaken.

honden page profiel --

honden foto van -

Er zijn hier ook jonge kijkers he? Kijk uit wat voor enge plaatjes je plaatst ;-)

Haha
Je bent wel een hele nette buurtbewoner om iemand excuses aan te bieden die jou helemaal vol zit te schelden.

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

" Er zijn hier ook jonge kijkers he? Kijk uit wat voor enge plaatjes je plaatst ;-)

Haha
Je bent wel een hele nette buurtbewoner om iemand excuses aan te bieden die jou helemaal vol zit te schelden
Als ze haat heeft voor honden moet ze niet aar een losloopgebied gaan.. "

 
Het was geen losloopgebied, het was een straat in een woonwijk waar die vrouw dus woont.

honden page profiel --

honden foto van -

"
 
Het was geen losloopgebied, het was een straat in een woonwijk waar die vrouw dus woont. "


Heb al gewijzigd, las het verkeerd Haha:-)

honden page profiel Naomi1971 & TessaNaomi1971 & Tessa

honden foto van Naomi1971 & Tessa

" Excuses aanbieden vind ik nou niet direct nodig. TS was niet fout bezig want die wist niet anders dan dat het gewoon kon, en de vrouw is niet fout omdat zei niet wist dat dit mocht.  "


Ik ben het niet met je eens. Ts was zeker wel fout omdat het er een aanlijnplicht geldt. Dat het gedoogd wordt door buren is mooi maar dat maakt nog niet dat een hond ineens los mag lopen.

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

"

Heb al gewijzigd, las het verkeerd Haha:-) "

 
;-)

honden page profiel De DraakjesDe Draakjes

honden foto van De Draakjes

"

Ik ben het niet met je eens. Ts was zeker wel fout omdat het er een aanlijnplicht geldt. Dat het gedoogd wordt door buren is mooi maar dat maakt nog niet dat een hond ineens los mag lopen. "


Nee dat snap ik wel ze ''overtrad een wet'' in principe maar ik had het over dat ze niet direct iets fout heeft gedaan naar die vrouw. Ze heeft haar hond niet op haar afgestuurd ze heeft niks gedaan dat zo een reactie uit had hoeven lokken... ten minsten dit neem ik aan want we waren er allemaal niet bij

Ik geef je wel gelijk dat ze wettelijk fout zat maar niet direct naar de vrouw

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Ik kan me trouwens niet voor stellen dat de hele buurt het niet erg vind dat 5 honden los lopen.. TS heeft immers 5 honden..

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

TS geeft duidelijk in haar openingspost aan dat ze haar excuses gaat aanbieden dus ik vind dit toch goed van haar hoor.. ik snap niet waarom er zo wordt aangevallen, het gedrag van TS vind ik heel volwassen.. ze houd rekening met haar buurtbewoners en gaat haar excuses aanbieden terwijl de vrouw haar zo heeft aangepakt. Vind ik heel volwassen van TS.

Verder snap ik niet wat staffords hiermee te maken hebben

honden page profiel ..

honden foto van .

Ik ben het helemaal eens met de meeste reacties hier. Een hond hoort gewoon niet los te lopen waar het niet mag, that's it. Regels zijn er echt niet voor niets hoor, stel nou dat er opeens een auto vanuit een bocht kwam, of dat je hond lekker kennis zou gaan maken met een hond-agressieve soortgenoot. Hartstikke leuk dat hij komt als hij geroepen wordt, maar uit dit topic begrijp ik dat hij best een aantal meters van je vandaan liep. Als mens zie je ook niet alles, en op deze manier wordt niet alleen de hond in een gevaarlijke situatie gezet, maar tevens je medemens. Het kan zijn dat die vrouw allergisch was, het kan dat ze ooit een trauma heeft opgelopen mbt honden.. Nee, schelden is absoluut niet goed, maar jij bent degene die de wet overtreedt en ik kan het begrijpen dat die vrouw geschrokken was. 
Bij dezen verwelkom ik mezelf in het klooster.~

Ik moet wel zeggen dat ik het heel goed vind dat je je excuses aan gaat bieden. Super!


" Excuses aanbieden vind ik nou niet direct nodig. TS was niet fout bezig want die wist niet anders dan dat het gewoon kon, en de vrouw is niet fout omdat zei niet wist dat dit mocht. 
"

Uit dit topic blijkt juist dat honden daar niet los mogen en dat de TS dit heel goed wist..

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" TS geeft duidelijk in haar openingspost aan dat ze haar excuses gaat aanbieden dus ik vind dit toch goed van haar hoor.. ik snap niet waarom er zo wordt aangevallen, het gedrag van TS vind ik heel volwassen.. ze houd rekening met haar buurtbewoners en gaat haar excuses aanbieden terwijl de vrouw haar zo heeft aangepakt. Vind ik heel volwassen van TS.

Verder snap ik niet wat staffords hiermee te maken hebben "


TS word niet aangevallen. Anderen worden juist aangevallen door TS.
.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Ik ben het helemaal eens met de meeste reacties hier. Een hond hoort gewoon niet los te lopen waar het niet mag, that's it. Regels zijn er echt niet voor niets hoor, stel nou dat er opeens een auto vanuit een bocht kwam, of dat je hond lekker kennis zou gaan maken met een hond-agressieve soortgenoot. Hartstikke leuk dat hij komt als hij geroepen wordt, maar uit dit topic begrijp ik dat hij best een aantal meters van je vandaan liep. Als mens zie je ook niet alles, en op deze manier wordt niet alleen de hond in een gevaarlijke situatie gezet, maar tevens je medemens. Het kan zijn dat die vrouw allergisch was, het kan dat ze ooit een trauma heeft opgelopen mbt honden.. Nee, schelden is absoluut niet goed, maar jij bent degene die de wet overtreedt en ik kan het begrijpen dat die vrouw geschrokken was. 
Bij dezen verwelkom ik mezelf in het klooster.~

Ik moet wel zeggen dat ik het heel goed vind dat je je excuses aan gaat bieden. Super!



Uit dit topic blijkt juist dat honden daar niet los mogen en dat de TS dit heel goed wist.. "


Goh, jij ook hier? Welkom! Het word nog druk :p

honden page profiel --

honden foto van -

" Er zijn hier ook jonge kijkers he? Kijk uit wat voor enge plaatjes je plaatst ;-)

Haha
Je bent wel een hele nette buurtbewoner om iemand excuses aan te bieden die jou helemaal vol zit te schelden.

"

wrm krijg ik meteen oneens?

Na ddeze reactie kwam ik erachterr dat er een discussie is ontstaan... zij zat fout begrijp ik, of najah deels... overtreden van regels
Maar ze bied haar excuses toch aan?
Dat is toch juist goed?

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

zullen we dan maar een klooster gaan oprichten? blijkbaar komen we die zo tekort...O-)

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

"

TS word niet aangevallen. Anderen worden juist aangevallen door TS.
. "


.klopt TS reageert ook niet al te proper... maar ik wil even benadrukken dat TS uiteindelijk (in die situatie , dus losstaande van dit topic) volwassen heeft gereageerd naar de vrouw toe.

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Ah heerlijk, ik kom daar ook heen. Eindelijk een plek waar mijn hond ongestoord los kan lopen O-). Lekker voor mijn deur, niet meer ver rijden... Kleine beetje geschreeuw lig ik niet wakker van.

Ik vind dat non zijn nogal vermoeiend ;-)

Niet blèren dat ik mijn moordmachine dan aan de lijn moet houden he Liesbeth, dat zou kinderachtig zijn!

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Hele discussie is hier ontstaan... 

TS, ben je inmiddels al naar de nieuwe bewoonster toe geweest? Ze heeft vast een goede reden waarom ze zo uit haar plaat ging... 

Verder geef ik geen mening over dit geheel, aangezien het meeste al gezegd is.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Mensen kunnen nergens meer tegen tegenwoordig. Als iemand z'n radio een paar decibel te hard zet dan hoor je dat al. Vind dat sommige mensen het wel heel erg tegen Liesbeth richten hier zeg.. Ik denk dat zei zelf ook nogal geschrokken is. Daar lijkt niemand het over te hebben..? Ik vind het nogal sneu namelijk.

Ik zie haar niet als iemand met een stel moordmachines als honden, iemand die lak heeft aan alle vorm van regels. Ze laat haar honden los lopen ja... (dat mag EIGENLIJK niet) maar mensen hier doen bijna alsof ze een slecht mens is of zo. Ze wilde gewoon een aangename wandeling te maken met haar hondjes en dan gebeurt er zoiets.

Klopt dat niemand weet waarom de vrouw zo reageerde, maar dit blijf ik vele malen fouter vinden dan het even loslaten van een hond in de straat zeker zo'n klein ras. Als je zo uitgescholden wordt op straat voel je je misschien niet veilig meer in je eigen straat. En dat vind ik toch wel heel erg...

honden page profiel GiesGies

honden foto van Gies

Haha, sommige mensen hè.

Heb ook zo eens iets aan de hand gehad met Loes.
Een meisje wilde haar aaien, maar durfde niet goed. Ik wilde net zeggen dat mijn hond niks deed en dat ze best mocht aaien. Komt die papa opeens: "pas maar op, misschien heeft dat hondje wel honger".
Loes was geloof ik nog geen halfjaar:-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik :-D laat haar nimmer los in de wijk, altijd aan een meter lijn, alleen op plaatsen waar het mag loopt mijn Newfoundlander los.

poepzakjes ? als je mij tegen komt en je vraagt heb je er een over ? kan ik je die geven.

er is al zoveel heibel over loslopende honden, de topics vliegen je om je oren, zorg toch dat je geen enkele last veroorzaakt dan...... dan zal er nimmer iemand zijn die naar je uitvalt.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" En hoeveel van ons heeft de hond aan een 1 meter lijn... heet altijd poepzakjes bij zich of laat zijn/haar hond wel eens los op plaatsen waarvan niet is aangegeven dat het een losloop gebied is. "


Ikke. :-D


ik wil ook buurten in het klooster, maar neem wel mijn hond mee, okee een lijn van een meter, langer niet. :-D

.

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

" ik  :-D laat haar nimmer los in de wijk, altijd aan een meter lijn, alleen op plaatsen waar het mag loopt mijn Newfoundlander los.

poepzakjes ? als je mij tegen komt en je vraagt heb je er een over ? kan ik je die geven.

er is al zoveel heibel over loslopende honden, de topics vliegen je om je oren, zorg toch dat je geen enkele last veroorzaakt dan...... dan zal er nimmer iemand zijn die naar je uitvalt. "

Helemaal mee eens.
En meteen een mooie afsluiter ??
.

honden page profiel IkkesIkkes

honden foto van Ikkes



.
En ik.
Die van mij moet ook 1 keer per dag los lopen. Dus zoek ik stukken op waar het gewoon mag.
Zou alleen fijn zijn als de gemeente er bordjes bij zou zetten zodat andere het ook weten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 4 van 6 12 3 45 6
Volgende forumvraag: Veilig? Dat had je gedacht...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^