Wat ik mij afvraag...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Hoi, het lijkt mij altijd heel leuk om een 2de hond erbij te nemen, uit bijv. het asiel. Maar wat ik mij afvroeg is: word de hond die je dan al had niet jaloers? Omdat hij de aandacht delen niet gewend is? Hoe ervaren jullie dit?
Groetjes Angelique en Bruno

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

jaloers, ligt een beetje aan jezelf, geef de zelfde aandacht aan je huidige hond, en laat de twee kennismaken met elkaar, je ziet gauw genoeg hoe het botert tussen de twee.

wat ik aanraad is apart eens dingen gaan doen met alletwee, samen is gezellig en leuk ,maar dan ook aparte dingen doen, zodat je aan ieder eens apart de aandacht kan geven.

ja in huis is het even anders, haal de een niet steeds aan als de ander toekijkt, laat ze dan in het begin met rust beiden.

jaloezie komt voor als je de een op schoot neemt en de ander dan geen aandacht geeft. als je altijd de huidige hond op de bank hebt genomen, laat ze dan beiden op de grond, zodat er geen wrevel ontstaat, je kan veel dingen voorkomen dat er jaloezie ontstaat.

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

goeie tips Willemijn!!!! :-)

Volgende forumvraag: het verhaal van puppie tot nu
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^