Wat een rotstreek!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LupiLupi

honden foto van Lupi

Oké mensen, een 'leuk hondenverhaal' is het niet echt, maar ik wil wel eventjes delen wat ik vandaag heb meegemaakt en de helft van mijn zaterdag heeft gekost... Ik wist geen goede rubriek.

Ik ging met de hondjes naar de rommelmarkt, we hebben ca. een uurtje rondgewandeld. Bij de terugkomst ben ik even op de hondenweide gestopt om ze nog even lekker te laten crossen. So far so good...

Tot Sam een plas had ontdekt. Ze is gek van water en rolt zich graag nat. Dat is niet fijn maar hoort bij honden niet?':-). Tot ik ontdekte dat er een of andere pipo zijn smeerolie in die plas had leeggemaakt. Sam kwam er als blonde labrador ZWART uit. Ondertussen was Lupi er ook al gaan instaan. Ik had het ook te laat gezien omdat ik dacht dat het modder was. Er was nog een andere man die even verbouwereerd was als ik. Hij zag het echt als een rotstreek van een of andere hondenhater, begon over klacht indienen en zo verder. Ik heb hem geantwoord dat ik moeilijk klacht tegen onbekenden kan neerleggen omdat ik mijn hond extra heb moeten wassen.

Heb Sam daarna maar even in de vijver verderop laten zwemmen (ook al mag dat absoluut niet - maar zo kon ik hem echt niet het huis binnenlaten...). De olie ging er echt niet af, Sam even zwart. De olie kleefde echt in druppels over de hele pels.

X aantal wasbeurten in de douche - x aantal uur poetswerk van het huis later... een kraakschoon huis en spik en span hondjes. 

Ik had mijn zaterdag wel anders voorgesteld, maar niks aan te doen.
Kan er nog steeds niet bij dat mensen zo'n ideëen kunnen hebben...

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Heh...

Arme jij en hondjes...

Gelukkig ben je er nu doorheen, maar ik kan me voorstellen dat je je dan echt niet blij voelt.

Een rotstreek inderdaad ! Hoeveel hondjes gaan er nog volgen ?



honden page profiel Astrid & EsmeeAstrid & Esmee 3 doggies

honden foto van Astrid & Esmee

Echt een rotstreek! Ik begrijp echt niet hoe je op zo'n idee komt...

Volgende forumvraag: "Los" slapen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^