Zo trots!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Onze hond Joey is angstig voor mensen en met name onbekenden. Nu zijn wij heel hard aan het oefenen dat hij familie gaat vertrouwen. Gister was de dag.. We gingen langs bij mijn moeder en mn zus was er ook. Met mn zus kan hij goed opschieten en is dol op trucjes doen met haar. Mijn moeder vond hij heel eng maar...... Gister sprong hij op de bank (wat niet mag bij mijn moeder) en ging hij met zn kop op haar schoot liggen slapen. Mijn moeder mocht hem zelfs aaien en hij begon lekker te snurken. Daarna was alles goed. Hij kreeg lekker veel snoepjes en aandacht. Hij was helemaal in zijn nopjes.
Ik ben met joey naar huis gegaan en heb nog een lekkere lange wandeling gedaan. Ik was/ben zo ontzettend trots op hem;-). Het heeft een jaar geduurd... Alles geprobeerd en ineens is het goed. Ik ben zo ontzettend dol op hem en het wordt echt steeds leuker. Het is een ontzettende knuffelkont en is erg op ons gericht. 

Volgende familielid om mee te oefenen: mijn vader. Update volgt waarschijnlijk over een hele tijd weer ;-).

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

En terecht dat je trots bent! Met geduld bereik je zo veel :-)

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Heel veel geduld en niet opgeven en blijven oefenen. Wij hoeven echt geen perfecte hond en hij hoeft zeker niet bij iemand op schoot te gaan liggen maar dit is voor hem zo'n grote stap dat we het toe hebben gelaten. Ben benieuwd wat hij de volgende keer doet. Alleen het snuffelen en een snoepje aannemen is al heel goed. Ben echt zo blij met mn moppie!

honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu 3 doggies

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

;-) Super!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Crissy, wat fijn om dit te lezen, ja de aanhouder wint, en ook voor je mams is dat toch heerlijk dat de hond vol vertrouwen naast haar gaat liggen met de kop op haar schoot, ook al mag hij niet op de bank. :-D

stiekum vond je mams het heerlijk . :-D

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Ja mijn moeder straalde helemaal. Toen hij bij haar kwam liggen werd ze helemaal rustig en ging lekker kroelen. Was een goede zet van Joey ;-). Mijn moeder wilde hem altijd al graag aaien maar dat wilde hij nooit en dat hoeft van ons ook niet per se. Dus dit is een hele verandering! Als hij eenmaal je vriend is dan zit het goed!

honden page profiel  Valérie, Milo en Noa Valérie, Milo en Noa 3 doggies

honden foto van  Valérie, Milo en Noa

Ik kan geloven dat je trots bent! Noa is ook angstig naar vreemde mensen, maar opeens kwam ze wel naar een vreemde persoon! ':-)

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Die eigenwijze cockers ook he ;-). Hoe oud is Noa? Fijn dat ze dit nu wel vertrouwd, geeft vast een goed gevoel. Alsof er ineens een knop om is...

honden page profiel  Valérie, Milo en Noa Valérie, Milo en Noa 3 doggies

honden foto van  Valérie, Milo en Noa

" Die eigenwijze cockers ook he ;-). Hoe oud is Noa? Fijn dat ze dit nu wel vertrouwd, geeft vast een goed gevoel. Alsof er ineens een knop om is... "


Noa is nu 9,5 maanden, iedereen wil haar altijd aaien maar Noa trekt haar altijd terug dan. En een maand geleden ongeveer is ze veel verbeterd. Ik hoop dat het er alleen maar beter op wordt! ;-)

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Kan me voorstellen dat je trots was,met cockers moet je soms wat geduld hebben.Veel succes verder. ;-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^