hondenschool

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel GiesGies

honden foto van Gies

Ben net aan het twijfelen of ik vandaag naar de hondenschool zou gaan of niet. Begint het hier opeens te gieten van de regen. Zaak opgelost dus; vandaag blijven we dus waarschijnlijk thuis.
Doet me trouwens denken aan het voorjaar. Toen had het ook geregend, maar tegen de tijd van de hondenschool was het wel droog. Ik had alleen niet gerekend op het natte gras. Loes moest haar houdingen doen en weigerde te gaan liggen. Ze keek met een blik van: "Je denkt toch niet dat ik op dat natte gras ga liggen zeker???"
Ja, daar sta je dan:-D

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Haha kan me goed voorstellen dat de les niet door gaat. Die van ons was gister ook afgelast. 
Volgende keer als jullie grasveld weer nat is neem je gewoon een bootje mee voor Loes ;-)

honden page profiel LinseyLinsey

honden foto van Linsey

Hier gaat de training altijd door in elk weertype en dat zijn ze vanaf pups af aan gewend, al wilt dat niet zeggen dat ze hier allemaal even goed gaan liggen in nat gras. Ik oefen soms ook wel eens de houdingen in een zwembadje met een cm water. ;-)

honden page profiel YvonneYvonne

honden foto van Yvonne

Haha, tja, dat doen ze!

Ik ben ooit met Buck, door de regen, naar de hondenschool gereden. Meneer weigerde echter uit de auto te komen. Met zo'n kop van 'jij bent gek zeker!' bleef hij in de auto zitten.

heb me maar afgemeld in de kantine en ben maar weer huiswaarts gegaan.. Sta je dan met je goed gedrag ;-)

Volgende forumvraag: Dogglywood!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^