Lotgering goed of slecht?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"





.http://www.hondenpage.com/foto/foto/160108.jpg


klopt.  :-D die van mij ook. !! een zalmkop. "


Daar kies je bewust voor. ivm schrokken koos ik destijds bewust voor gemalen voeding. Had zelfs nog per mail aan hen gevraagd of het zeker weten 100% gemalen was en hun antwoord was ja. Dat bleek dus niet waar te zijn.

hans (Gast)

" discussie voeren mag zeker STIPPELTJE, en ervaringen delen ook, maar als je het voer zelve niet geeft, houd er dan mee op.

"


zelf voer je ook geen lotgering maar voert in dit topic de boventoon. Mij hebben ze ook meermaals bagger geleverd met alle nare gevolgen vandien dus kan tegen deze mooi praterij niet zo goed tegen.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik voer al maanden Lotgering, tot volle tevredenheid van mezelf, maar zeer zeker ook van mijn hondenventje. Ik heb nog nooit bedorven vlees gehad en het is altijd prima verpakt en bevroren en hardstikke vers. Iets anders kan ik niet zeggen en ook de contacten met de firma zijn heel goed en vriendelijk. Ik vraag me al een hele tijd af hoe het kan, dat de een ontzettend ontevreden en de ander, net als ikzelf, super tevreden is !

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

kom even in mijn vriezer kijken, waar het wild van lotgering ligt, en de zalmkoppen, ik voer van alles waaronder ook lotgering. Hans.

en ook ik heb nog nimmer bedorven vlees geleverd of ontdooid binnen gekregen, een mail en je hebt contact, en ik ben zowat de laatste van de dag wat levering betreft. hier wordt het in het voorjaar en najaar geleverd, of swinters, plek genoeg om het niet in de zomer te laten leveren, ik ben tevreden, en twee vrienden van me bestellen voor hun honden ook lotgering, makkelijk in verband met bezorgkosten en nimmer problemen gehad. er wordt veels te veel afgekraakt, wat in het geheel niet nodig is, ook Tammenga, wat ik ook voer, is afgekraakt, en ook dat is goed vlees, ook geanalyseerd, wat vele zeggen van niet. nergens voor nodig,en ook smuldier komt er hier in, als je niet tevreden bent, ga je naar een andere voeding kijken. je mag best zeggen dat het je niet bevalt, maar afkraken is in het geheel niet nodig, er zijn genoeg mensen die het wel bevallen en waar hun honden het er wel goed op doen.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

"

ik propagandeerd niets, maar oordeel staat hier dus al klaar, nimmer gegeven, krijgt dan een super antwoord daarvoor.
"


Beste Willemijn ik vind dat je mijn reactie wel aardig uit de context trekt.
Ten eerste heb ik ook geen "super antwoord" gekregen voor mijn reactie maar 2x eens.
Ik reageerde op het feit dat iemand bedorven vlees had gekregen en ik schrijf dat het dan dus "Rotgering" was ipv Lotgering. Woordspeling...
En ik denk wel dat ik nog steeds het recht heb te kiezen dat ik nooit Lotgering zal geven zelfs al is dat afgaand op ervaringen van anderen. Dat geldt trouwens niet enkel voor Lotgering maar ook voor nog andere merken.
Maar we zullen allemaal zwijgen dan kan jij rustig verderdoen hoor!!
Goeiemorgen!

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Past jaar terug heb ik lg gegeven tot bleek dat mijn hond kipallergie had en er toch kipresten in kipvrije producten zaten. Tijdje gebarft Casper bleef magertjes. Lg toch weer een kans gegeven na uitgebreid overleg en nu geef ik 100% lam en wild compleet en ben echt wel tevreden. Vind t er beter uitzien dan best 4 dogs.... Best4dogs gaat goed maar twijfel over de kwaliteit. Ben een beetje bang dat ze daar nu hetzelfde gaan krijgen wat lg heeft gehad. Het groeit ze boven het hoofd en dat gast ten koste van kwaliteit... Ik vind lg iig flink verbeterd ten opzichte ab jaren terug. Gelukkig geen ervaring met bedorven vlees. Dan hadden ze aan mij dus echt wel een verkeerde gehad...

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Nu dus een combinatie van best4dogs, lg en barf. Volgende keer enkel nog barf en lg...

honden page profiel Ralph, Bo en DexRalph, Bo en Dex

honden foto van Ralph, Bo en Dex

mail uit

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ik ben een tevreden/ontevreden klant.
Zo kan ik het het beste omschrijven.

Ik geef het nu bijna 3 jaar na volle tevredenheid maar ook ik heb afgelopen zomer 2 kratten bedorven vlees gehad.
Klacht de volgende keer neer gelegd en het verhaal klopte er was een lading bedorven vlees uitgeleverd.

Maar in al de rest van de tijd zag het vlees er goed uit nette verpakking de laatste tijd en altijd even vriendelijk bij de fabriek in Zaandam.
Klanvriendelijk en behulpzaam en altijd een praatje en info.
Dus daar heb ik geen commentaar op.
Toch ben ik nu gestopt omdat mijn collie een stinkvacht heeft en hem een week of 3 alleen Smuldier gegeven te hebben werd de geur aanzienlijk minder.
Nu overgestapt op Kivo sinds 2 weken maar ook nu komt de geur weer wat meer terug naar ons idee.

Diesel daar in tegen heeft nog nooit problemen gehad met LG heeft het altijd goed gegeten, prachtig in zijn vacht en goede ontlasting.

Door alle negatieve reacties en enge aantijgingen dat dit voer echt slecht is voor je hond en dat je verkeerd bezig bent heeft mij zo aan het twijfelen gebracht dat ik alleen nog negatief kon zien terwijl mijn ene hond het er zo super op doet.
Ook mijn collie deed het goed wat glimmende vacht en ontlasting betreft behalve de geur, maar zou het echt aan het voer liggen???

Als mijn vriezer leeg is dan gaan we toch weer een gedeelte LG geven omdat ik er toch altijd tevreden over ben geweest en ik ga me niet meer mee laten slepen door mensen die het nimmer gevoerd hebben en alleen "van horen zeggen" lopen te roepen.
Het is waar negatief wordt eerder verkondigt in de media dan het positief.


Ieder voer KVV of brok merk kunnen honden het wel of niet goed op doen het is dus kijken waar doet mijn hond het goed op en daar ben je dan tevreden over.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

"

Veroordelen, hypocriet ? Sorry, ik voel met niet aangesproken.
Een kind dat je elke dag patat geeft gaat ook moeilijk doen als die worteltjes moet eten. Dus geef je elke dag patat ? Dat lijkt me niet.

Medisch gezien doet je hond het goed op Lotgering. Bloedonderzoek, geen tekorten en / of andere afwijkingen ? Of bedoel je met medisch de vacht en ontlasting ? Waarom het niet goed is, is al meerdere keren gezegd. Als je dat negeert, mij best ! "

Kyra zit goed in haar vacht, haar ontlasting is beter dan ooit tevoren, sinds ze volledig op Lotgering gaat heeft ze geen medisch probleem meer gehad, want ze daarvoor met verschillende KVV's wel vaak had, toen zat ik elke maand bij de dierenarts. Ook haar ontlasting was veelal diarree, en ze gaf heel vaak over. Sinds dat ze op Lotgering staat is dat allemaal over. Ze haart niet meer, geeft niet meer over, heeft geen diarree, hoeft niet elke maand naar de dierenarts voor een probleem, ze heeft geen jeuk, geen schilverende vacht helemaal niets meer. Nou ik denk dat dat wel een medisch ding is. Het is namelijk niet echt gezond als je hond telkens aan de diarree is en al die andere dingen en er geen oorzaak te vinden is en als je ze op de voeding zet waar ze er dan geen last meer van hebben dan is naar mijn mening wel dat ze het daar goed op doen. Kyra is ontzettend veel en vaak aan de diarree geweest en kon tegen weinig verschil in voeding maar sinds ze op Lotgering staat is het over. Dus moet je mij niet gaan vertellen dat ik haar op andere voeding moet zetten die beter voor haar is en waar ze het niet goed op doet. Ik ben niet vanaf de ene op de andere dag op Lotgering gekomen, ze heeft veel verschillende soorten geprobeerd maar altijd was dat hetzelfde. Behalve hierbij.
.

Anoniem (Gast)

Hier was ik in het begin tevreden over Lotgering, levering oké, de honden vonden het lekker en deden het er goed op.
Later een keer een levering gehad waarbij het vlees er niet "fris" uitzag en rook. Later geen enkel probleem.
De laatste maanden had ik een aantal honden met een erg vettige vacht, het wit van de vacht niet meer zo mooi wit, zelfs een hond die slechter in zijn bespiering zat.
Toen daarop nog een levering kwam waarvan het vlees er niet mooi uitzag bij ontdooien (heel grijzig), was ik er wel klaar mee.
Ondertussen krijgen de honden alweer een ruime maand andere merken vers vlees en de verschillen zijn enorm! Geen vettige vachten meer, het wit lijkt weer wat witter te worden (maar zou nog beter kunnen), de hond met minder bespiering krijgt weer meer spieren. Daarnaast merk ik ook verbeteringen die ik niet aan het voer gelinkt had: de vachten voelen zachter aan, ik vind de honden wat actiever etc.

hans (Gast)

dat heb ik dan verkeerd begrepen willemijn, neemt niet weg dat lotgering serieuze rotzooi heeft verkocht en niet alleen aan mij met bijkomende problemen van dien. Dit kun je niet ontkennen of afdoen met de woorden dat er ook klanten wel tevreden zijn!

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

hmmm... wel apart... de nodige mensen hier die negatief reageren geven of het zelf niet maar reageren vanuit "horen zeggen", of reageren niet traceerbaar anoniem, of reageren anoniem terwijl ze wel een profiel hebben... mbt de laatste twee gevallen ben ik zelf van mening dat de geloofwaardigheid nogal te wensen overlaat...

Als je echt een probleem hebt met Lotgering... neem contact op met hun ... iedere leverancier kan wel eens een probleem in het process hebben, en dan nemen ze de maatregelen die nodig zijn...je moet ze alleen wel over informeren ... hier een negatief niet te traceren verhaal neer zetten en dan weer verdwijnen... dat neigt naar laster en een poging om een bedrijf uit verveling kapot te maken.... en om heel eerlijk te zijn pas ik daarvoor. O-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" dat heb ik dan verkeerd begrepen willemijn, neemt niet weg dat lotgering serieuze rotzooi heeft verkocht en niet alleen aan mij met bijkomende problemen van dien. Dit kun je niet ontkennen of afdoen met de woorden dat er ook klanten wel tevreden zijn! "


ik vind het dan ook heel logisch dat als je geen goede voeding geleverd krijgt dat je het niet meer neemt, zou ik ook doen, echt.

en er mag best gezegd worden dat het niet goed is, tuurlijk, maar als er mensen zijn die van horen zeggen, en het zelf niet geven het voer patat eten noemt, en wacht maar af over vier jaar, dat geeft geen pas, als ik over het eten van mijn hond niet tevreden ben, ga ik naar een ander, mij heb je hier nog nimmer een bedrijf af zien kraken.

ik woon in het noorden, krijg het meestal als laatste geleverd, laatst 60 kilo , en er was geen een pakje bedorven of ontdooid. en ik geef al zolang vlees van lotgering dat Bamse oud is. en als ik klachten heb, dan bel ik direkt op, en als ik het er niet goed uit zou zien bij levering, gaat het gelijk terug, betaald of niet.

ik heb nog nimmer gehad dat ik niet netjes te woord ben gestaan, en ook per mail wordt er altijd geantwoord, ik laat altijd even weten dat het bezorgd is. ze mailen direkt terug, en ik ben echt niet bijzonder, ook bij andere voeders heb ik nog nimmer gehad dat ik niet netjes terwoord gestaan ben, zelfs bij vragen of informatie van voeders krijg ik altijd netjes antwoord terug.

en ik vind het echt jammer dat als er wat mis is dat er dan via het bedrijf zo gereageerd wordt, wat niet nodig is, ze kunnen het vlees zo op komen halen en desnoods vernieuwen. en ik kan goed begrijpen als het vlees bedorven is dat je het wel gehad hebt met de firma, zo zou ik ook reageren, maar nogmaals het is me gelukkig nimmer overkomen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het is niet het enige merk dat zo afgekraakt is, Tammenga is hier ook zo afgekraakt, terwijl dat ook goed vlees is, waarom is dat nodig ? als je niet tevreden bent, gewoon naar een ander voer omkijken, en tuurlijk mag je hier zeggen dat het vlees niet goed was, maar zo afkraken dat er zelfs forummers zijn die met tevredenheid lotgering voeren nu zo gaan twijfelen, of ze het nog wel willen geven, dat geeft geen enkele pas.

honden page profiel lorenzolorenzo

honden foto van lorenzo

Grappig,mijn derde generatie zit al op Lotgering.Pups gaan er al op vanaf 3/4 weken.Buiten Lotgering krijgen ze helemaal niets anders.(ook geen koekies en dergelijke.)Nog nooit problemen gehad.Wel een keer dat het vlees niet lekker rook en er een beetje papperig uitzag.Maar ook dit was geen probleem voor de honden.Op show altijd complimenten voor de vacht enzo.Word wel eens gevraagd welke shampoo we gebruiken. Onze honden zijn nog nooit gewassen.

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee..
Dat gezemel over LG.
Tekorten zouden eerder zichtbaar zijn als 4 jaar...

Ieder kijkt naar zijn eigen ervaring.
Ik heb er 2 op staan en ze doen het fantastisch.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Velen hebben het er hier over dat je niet zou mogen zeggen wat je van iemand anders hebt vernomen. Ik heb dit merk geprobeerd en was dus duidelijk niet tevreden (zie eerdere reactie). Maar daarnaast help ik vele mensen met hun hond mbt voeding. Ik zie en hoor dus heel veel. Ik vind het dus onterecht dat er hier zo hard geroepen word dat als je dingen van 'horen zeggen' hebt, je niet zou mogen reageren.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

tuurlijk Roosje, je goed recht, je hebt zelfs een advocaat in moeten roepen, dat je onheus behandeld bent, en dat het daar niet bepaald netjes was en het vlees bedorven was, zou ik zeker geen genoegen mee genomen hebben hoor Roosje. en dat je niet je geld terug hebt gekregen, gedeeltelijk las ik ?

kan me zo goed voorstellen hoe dat geweest moet zijn, en ook ik zou daar dan nimmer meer gekocht hebben.
maar gelukkig heb ik deze ervaring niet .

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
^