Gisteren weer gewandeld met Sally en Ruby! (foto's/filmpjes)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Gisteren weer een wandelingetje gemaakt met Sally en Ruby. Was weer hartstikke gezellig! Cosmic was wel wat baldadig, ze greep Ruby bij haar nek en probeerde haar dood te schudden alsof het een konijntje was! Omdat Ruby vaak als "the bad guy" uit mijn posts naar voren komt, omdat die héél af en toe op Cosmic probeert te rijden, wilden we filmen hoe agressief Cosmic kan zijn! Maarre.. dat lukte niet helemaal.. Eerst werd Sally bijna onderuit gehaald door Cosmic's riem, wat ik toch wel zó ontzettend grappig vond dat ik zo hard moest lachen dat ik het filmpje maar gestopt heb.. ;-)



En ja, wij zijn stoute vrouwtjes, hondjes mogen niet aan de riem stoeien! O-)

Bij poging twee was er nog maar weinig "actie"..



Wel hebben de dames ontzettend mooi geposeerd bij een boomstam, toen wij klaar waren met de hondjes eroverheen te laten springen (geïmproviseerde behendigheid!)



Er kwam rechts een Labrador pupje aan, vandaar dat Cosmic zo ongezellig niet naar de camera kijkt. Het viel me nog mee dat ze bleef staan.. O-)

Word je moe van hoor, zo'n wandeling..! ;-)



En nog wat positief nieuws.. De wandeling die we lopen begint met een rondje om een plas, best dik bebost daar. Cosmic loopt daar niet (meer) los, omdat ze de bosjes in schiet en dan kwijt raakt. Vervolgens lopen we een stuk over een duinvlakte, hier mag Cosmic wél los en lekker door het zand heen racen, en dit gaat eigenlijk altijd goed. Het stuk terug naar de auto is dan weer door wat meer bebost gebied. Maar.. Gisteren de stoute schoenen aangetrokken en haar het laatste stuk ook losgelaten. Ging echt super, en als ze wat twijfelde over terugkomen, draaiden we ons om en kwam ze toch maar aangerend. Super fijne ontwikkeling dus, misschien wordt het tijd om het loslopen weer wat uit te gaan breiden :-)

honden page profiel GitteGitte 3 doggies

honden foto van Gitte

Super dat het zo goed gaat! ;-)

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

whaha dat eerste filmje is best wel geweldig!! vooral als er ineens zo word gezegd: hmm..dit is niet handig...hahahahaha
leuk, ik heb hem wel 3 keer bekeken! :-D :-D
mooi foto van Cosmic en Ruby!! ik zou willen dat wij wat dichterbij de Loonse en Druunse duinen woonde....;-)
groetjes Angelique

honden page profiel gerda goudvisgerda goudvis 3 doggies

Aahh leuke filmpjes/fotos!!
super dat het zo goed gaat!

honden page profiel SaartjeSaartje 3 doggies

honden foto van Saartje

Dat ziet er gezellig uit! Ik denk dat Saartje ook een goeie speelkamraat voor ruby en Cosmic zou zijn. Jammer dat jullie zo ver weg wonen....

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Thanks voor de leuke reacties! We zitten inderdaad wel in een rare uithoek, maar ik vind het wel erg fijn, die duinen in mijn achtertuin.. ;-)

Volgende forumvraag: Keeto en zijn gordijnspeeltje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^