chihuahua laren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel staffordstafford

honden foto van stafford

mijn vriendin heeft een tijdje terug een chi pup gekocht.
haar zus heeft er ook een gekocht.
nu wilt haar zus er nog een halen
en vroeg mijn vriendin waar ze haar hondje en van haar zus gekocht heeft.
de hondjes komen uit laren hilversum.i schrok hier van naar mij weten is dit een broodfokker.
de hondjes komen ook uit polen,dan weet ik al genoeg.
ik hoor heel graag advies van jullie of dit klopt,en wat de gevaren zijn van broodfok pups.
ik weet dat zelf wel.maar er word niet naar geluisterd.en wil dit haar graag laten lezen.
bedankt

fijn weekend

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

Ja, als de pups uit Polen komen is het pure broodfok.

Als ze goedkoop klaar denkt te zijn kan dat wel een vies tegen vallen. Met een beetje pech ben je een vermogen kwijt aan kosten bij de dierenarts.

honden page profiel Lianne, Mara & MaybeLianne, Mara & Maybe 3 doggies

honden foto van Lianne, Mara & Maybe

Inderdaad pure br**dfok. Er word totaal niet naar de gezondheid van de ouders omgekeken. import uit polen enz moet al alarmbellen doen rinkelen..jammer dat ze dan toch blind voor de pups willen gaan.
laat ze filmpjes over br**dfok zien en typ de naam van de kennel eens in in google..

sven (Gast)

Ik en een kennis hebben hier twee pups gehaald!
superschoon en super gezond! Niets meer dan goeds over deze Poolse mevrouw!

honden page profiel --

honden foto van -

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Natuurlijk Sven zullen er wel van de honderd pupies enkele gezond zijn. Maar van AL deze puppies zit het moederke in erbarmelijke levensomstandigheden te jongen.....en te jongen...en nog eens te jongen.....;-) Dát is het verborgen gelaat van broodfuck . En daar komen jouw twee gezonde pups vadaan.:'(

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Ik en een kennis hebben hier twee pups gehaald!
superschoon en super gezond! Niets meer dan goeds over deze Poolse mevrouw!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Sven (Gast)

Kijk 1 minuut en 56 seconden naar dit filmpje.
De puppies van je kennis komen dus uit dergelijke omstandigheden.
Door hondjes uit de vreselijke br**dfokkerij uit Polen te kopen, financier je dierenbeulen.

http://www.youtube.com/watch?v=8wdWsdbFEQc "

Lizzy (Gast)

Ik heb ook genoeg broodfook in nederland,belgie gezien, 80 % hondjes in nederland komt uit buitenland en die zijn gezond dus .......

Lizzy (Gast)

Ik heb ook genoeg broodfook in nederland,belgie gezien, 80 % hondjes in nederland komt uit buitenland en die zijn gezond dus .......

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Lizzy, de bezwaren tegen broodfok gaan niet alleen over de gezondheid van de pups, maar ook de vreselijk dieronvriendelijke omstandigheden waarin de moederhond wordt gehouden.
Als je van dieren houdt, wil je daar toch niet aan meewerken?

Kelly (Gast)

Ik en mijn man hebben 3 weken geleden bij deze poolse vrouw uit laren/hilversum een pup gekocht. De pup is binnen 4 dagen overleden! Elke week staat deze vrouw weer met nieuwe pups op marktplaats. Een hoop ellende, verdriet en kosten! Koop niets bij deze vrouw, de pups worden op jonge leeftijd bij hun moeder in Polen weggehaald! Waarschijnlijk zijn de pups nog niet eens 9 weken als ze verkocht worden. Koop aub niets bij deze vrouw!!

Mvg kelly

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Laat haar maar filmpjes zien hoe het er aan toe gaat in Polen 
:(

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Ik en een kennis hebben hier twee pups gehaald!
superschoon en super gezond! Niets meer dan goeds over deze Poolse mevrouw!


Heb je al eens gezien hoe de ouderdieren leven? Dan praat je wel anders  "

honden page profiel FezFez

honden foto van Fez

Is een 'oud' topic.. Maar inderdaad, mevrouwtje "B" gaat vrolijk door op MP en tenzij er wettig word vastgesteld dat een dier geen product is kan ze ook gewoon zonder bezwaar door gaan.
Zie ook hoofdstuk plofkippen ed

Anoniem (Gast)

hoi hoe is je ervaring? Ik ben hier ook geweest maar het viel me wel op dat er heel veel pups worden aangeboden en steeds weer nieuwe

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Gewoon wegblijven daar.. de ervaringen hierboven spreken voor zich...overleden en zieke pups.

Broodf*k is dierenmishandeling en bewust een pup kopen bij zo'n 'fokker" is bijdragen aan deze mishandeling..

Gewoon een goede fokker uitzoeken of anders een leuke asielhond nemen :-)

Kim (Gast)

Ik ben hier ook geweest, het viel me op dat er erg veel hondjes zijn, en dat ze weggestopt zitten op een kamertje met een hekje en zij zit beneden. Het js echt pure broodfok dus de pups vererven niet goed. Voor een teefje is 1 a 2 nestjes in een leven toegestaan, niet meer. Ik schrok van de mevrouw waarvan de pup met 4 dagen is overleden. Vreselijk! En zonde van de 500 euro. Ik zou hier nooit een pup kopen, slechte vererving en je ondersteund broodfok. Superslecht voor het moederdier! Afschuwelijke praktijken! De vrouw moet gewoon een baan zoeken ipv dieren zo te misbruiken!

Kim (Gast)

Welke pup was dit heeft u een foto? En bent u nog langs een dierenaets geweest? Ze geeft toch garantie en de pups hebben toch een gezondheidsverklaring van de dierenarts? Bent u terug geweest naar laren? " Ik en mijn man hebben 3 weken geleden bij deze poolse vrouw uit laren/hilversum een pup gekocht. De pup is binnen 4 dagen overleden! Elke week staat deze vrouw weer met nieuwe pups op marktplaats. Een hoop ellende, verdriet en kosten! Koop niets bij deze vrouw, de pups worden op jonge leeftijd bij hun moeder in Polen weggehaald! Waarschijnlijk zijn de pups nog niet eens 9 weken als ze verkocht worden. Koop aub niets bij deze vrouw!!

Mvg kelly "

 

honden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~

Het kopen van een broodfokpup heeft als resultaat dat ergens ver van jouw lekker luie bed een arm teefje in een minikooitje opnieuw wordt gedekt terwijl ze in haar eigen uitwerpeselen zwemt en nog maar net een nest heeft gehad.

Het gaat mij niet zo zeer om gezondheidstesten en whatever, hier zijn genoeg oeps en pret nestjes die ook niet aan gezondheid voldoen maar het gaat om de dierenmishandeling. Honden in erbarmelijke omstandigheden pups die dood gaan op de weg naar hier en veel te jong zijn, vieze boel allemaal...

 

Gruwelijke beelden die ik niet zal posten omdat niet iedereen ze moet zien, de meesten hier kennen ze wel. Maar ik zal een link zetten.

https://www.google.be/search?q=puppymills&rlz=1C1MDNA_nlBE419&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yhacU-CpEavb7AbojIDQAg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=858#q=puppy+mills&spell=1&tbm=isch

 

https://www.google.be/search?q=puppymills&rlz=1C1MDNA_nlBE419&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yhacU-CpEavb7AbojIDQAg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1680&bih=858#q=broodfok&tbm=isch

 

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

oud topic

Kelly (Gast)

"
Welke pup was dit heeft u een foto? En bent u nog langs een dierenaets geweest? Ze geeft toch garantie en de pups hebben toch een gezondheidsverklaring van de dierenarts? Bent u terug geweest naar laren? " Ik en mijn man hebben 3 weken geleden bij deze poolse vrouw uit laren/hilversum een pup gekocht. De pup is binnen 4 dagen overleden! Elke week staat deze vrouw weer met nieuwe pups op marktplaats. Een hoop ellende, verdriet en kosten! Koop niets bij deze vrouw, de pups worden op jonge leeftijd bij hun moeder in Polen weggehaald! Waarschijnlijk zijn de pups nog niet eens 9 weken als ze verkocht worden. Koop aub niets bij deze vrouw!! Mvg kelly "

  Het was een black en tan chihuahua die ze momenteel zag ik ook weer op marktplaats heeft gezet. Toen ik haar belde dat m'n hondje overleden was begon ze gelijk dat het niet haar schuld was wat wel degelijk het geval was. Ik mocht wel een nieuwe pup uitzoeken maar dit heb ik natuurlijk niet gedaan ook al wil je het liefst alle pups bij haar weghalen. Ik snap ook niet dat de dierenarts een gezondheidsverklaring afgeeft want volgens mijn eigen dierenarts was mijn pup niet eens volledig ingeënt. Het is gewoon pure broodfok en ik adviseer om hier absoluut geen pup te kopen, maar als je daar langsgaat en de pups ziet ben je gelijk verkocht helaas. Succes ! 

 

Kelly (Gast)

Verschrikkelijk, ja ze blijft maar doorgaan met pups aanbieden en ze zien er allemaal mooi uit, ik vermoed dat ze met een dierenarts (of iemand die aan deze papieren kan komen) samenwerkt.

Dit is echt ten koste van de hondjes, verschrikkelijk.

Zolang mensen bij haar blijven kopen stopt het niet, ik begrijp niet dat dit mag in NL.

Pure broodfok is het.

ik ga hier ook geen pup kopen teveel risico maar er moet wel wat aan dit soort praktijken gedaan worden.

sven (Gast)

" Natuurlijk Sven zullen er wel van de honderd pupies enkele gezond zijn. Maar van AL deze puppies zit het moederke in erbarmelijke levensomstandigheden te jongen.....en te jongen...en nog eens te jongen.....;-) Dát is het verborgen gelaat van broodfuck . En daar komen jouw twee gezonde pups vadaan.:'( "

 

mijn pups zijn inmiddels meer dan een jaar, mijn dierenarts heeft zelden zulke mooie en gezonde chiuahua s gezien! Jullie praten over broodfok maar is 1 van jullie daadwerkelijk bij de fokkerij geweest? Jullie oordelen eerder op afkomst dan op ervaring! Slechte zaak

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Je zegt het weer terug....jouw pups ja ........eigenwijs ben je en bananen in je oren man. 

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

" mijn pups zijn inmiddels meer dan een jaar, mijn dierenarts heeft zelden zulke mooie en gezonde chiuahua s gezien! Jullie praten over broodfok maar is 1 van jullie daadwerkelijk bij de fokkerij geweest? Jullie oordelen eerder op afkomst dan op ervaring! Slechte zaak "

 Heb jij de ouders gezien? 

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Denk dat Sven zeeeeeeeeeeer goed bevriend is met desbetreffende Mevrouw en hier graag wat reclame komt maken.

honden foto van Pauline - Kiara, Hayzel, Finn, Yara & Luna

Tuurlijk, als zijn pups maar gezond zijn toch? Dat de moederhond van de pups waarschijnlijk haar 10e nest gebaard heeft (als ze nog leeft en inmiddels niet doodgeslagen is), in haar eigen stront zwemt en minstens een kwart van de broertjes en zusjes van zijn pups dood zijn door reis naar NL of verborgen ziektes doet er niet toe...want zijn pups zijn gezond. Wat niet weet wat niet deert en zolang je zelf geen kosten hebt aan je honden is er niks aan de hand toch? Wat een instelling weer.

Verdriet (Gast)

" Ik en mijn man hebben 3 weken geleden bij deze poolse vrouw uit laren/hilversum een pup gekocht. De pup is binnen 4 dagen overleden! Elke week staat deze vrouw weer met nieuwe pups op marktplaats. Een hoop ellende, verdriet en kosten! Koop niets bij deze vrouw, de pups worden op jonge leeftijd bij hun moeder in Polen weggehaald! Waarschijnlijk zijn de pups nog niet eens 9 weken als ze verkocht worden. Koop aub niets bij deze vrouw!!

Mvg kelly "

 

Verdriet (Gast)

feiten: veel verdriet, afscheid van onze chihuahua gekocht bij Poolse dame uit h en idd papieren van r snelder.

wees gewaarschuwd 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Oud topic van een paar jaar terug.

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond in combinatie met studie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^