Doet me denken aan Snoopy (TRIEST VERHAAL MET HAPPY END)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

De topic "Brief aan mijn baasje"doet me denken aan Snoopy , 
Ik was mijn papa aan het helpen verhuizen naar ons nieuw huis, in de garage was ik dozen aan het stapelen. Opeens zien we een gezin doorfietsen met een hondje (Yorkshire) onder de arm. 
Ze hadden hem gevonden in een doos (Hij sliep daar). De vrouw vroeg ons of het schatje van ons was. Wij heel verbaasd van nee en vroegen of ze al waren gaan vragen aan andere mensen. De vrouw zei van niet en vroeg of we hier een winkel kenden, het enige dat we kenden toen was de bakker . Ik ging vragen aan de bakker of ze het schatje kende, de vrouw die hem had gevonden wachtte met haar gezin voor ons huis samen met Papa. Niemand kende de lieverd . Waar ik echt razend van werd was dat ze zei "Oh, oke dan zetten  we hem eer aan die doos waar we hem vonden aan die grote weg." Ze kon niks beters vinden om me razend te maken. Mijn antwoord was, "Ziet u dat schatje? Gaat u hem daar aan die weg leggen, sterft ie , snapt u dat of kunt u dat niet begrijpen? Zou u willen als iemand uw kindje of huisdier (Ja, voor mij is een hondje +- hetzelfde als een kind, Geen haat enzo omdat ik dit vindt) aan een weg vindt en niet weet waar ie vandaan komt daar gewoon laat zitten? Nee, Dus waarom gaat u dat in hemelsnaam aan dat hondje aandoen. Ik zou alles doen en hopen zodat ik hem terug vindt en dat minstens iemand hem verorgt. Hij verdient beter." Ja dit heb ik gezegd, Ja ook met mijn leeftijd, maar zij was volwassene en respect voor een hond had zei niet en ik vindt dat ik nog redelijk respect had. ik heb het hondje genomen en drinken en eten van Pepsi gegeven boven. Een naam gegeven : Snoopy. Mijn papa heeft de politie gebeld om te weten of ie gechipt was en een oproep starten , maar niks. Niemand zocht hem. Wij hebben 1 maand (+-)  geprobeerd om hem in ons gezin te integreren. Maar hij was totaal niet zindelijk en papa wou dat niet echt maar tot daar hij wou wel proberen om Snoopy zindelijk te maken. Maar grootste probleem : Pepsi as er niet gelukkig bij dus hebben we hem naar het asiel gebracht en zeiden ze "We stellen een extra oproep op, als ie niet meer op de site staat , is hij in een liefdevol gezin belandt." Na 3 maanden is de jonge Snoopy naar zijn nieuw gezinnetje gegaan met een oude knuffel van me waar hij mee sliep O-)

Eerlijk , ik mis hem eenbeetje. Maar ik weet dat het beter is voor Pepsi,Snoopy en dus voor ons. :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Doet me denken aan Snoopy (TRIEST VERHAAL MET HAPPY END)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Wat een lief verhaal. Zolang er mensen zijn die om dieren zoals Snoopy geven zal het nooit hopeloos zijn voor die beestjes. Ik zou precies hetzelfde gedaan hebben!

honden page profiel Fleur en hondje BansheeFleur en hondje Banshee 3 doggies

honden foto van Fleur en hondje Banshee

Super mooi verhaal :-) fijn dat het goed is afgelopen!

honden page profiel Baasje van Bren† R.I.P      & LizzyBaasje van Bren† R.I.P & Lizzy 3 doggies

honden foto van Baasje van Bren† R.I.P      & Lizzy

Mooi verhaal! Wat bezielde die vrouw om hem in een doos weer aan die weg te zetten? Wat een raar mens! Gelukkig is het goed afgelopen. Denk dat Snoopy nu heel gelukkig is bij zijn nieuwe baasjes.

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

" Mooi verhaal! Wat bezielde die vrouw om hem in een doos weer aan die weg te zetten? Wat een raar mens! Gelukkig is het goed afgelopen. Denk dat Snoopy nu heel gelukkig is bij zijn nieuwe baasjes. "

Geen idee welke vijs die vrouw mankeerde ;-)
Ik hoop het ook, al zeker beter nu dan bij de mensen die hem daar legden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Doet me denken aan Snoopy (TRIEST VERHAAL MET HAPPY END)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^