Soms zit ik me wel te ergeren aan alle reacties!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

en daar is ook helemaal niks mis mee, ik ben ook voorstander van vers voer puur om het feit dat ik bij mijn honden het verschil zie. Maar niet iedereen heeft de kennis / tijd / geld of wat dan ook ervoor.

Ik persoonlijk vind dat je mensen hier alle kanten op mag sturen, allerlei suggesties voor mag stellen zolang er eerst een antwoordt gegeven wordt op de vraag die gesteld wordt want anders gaat men direct off topic. 

Is een TS geïnteresseerd in die andere suggesties dan komen de vragen hierover vanzelf. Op deze manier gaat het, in mijn ogen, er veel vriendelijker aan toe en bereik je toch hetgeen je wilt bereiken, zonder dat een ander dit als een aanval of wat dan ook op kan vangen, terecht of onterecht.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Soms zit ik me wel te ergeren aan alle reacties!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Met brok versus vers voer zijn hier wel een aantal leden die vinden dat je zowat een crimineel bent als je alleen brok voert.
In het begin kon ik daar niet zo goed tegen, mijn honden (op de eerste 2 na) hebben altijd brok gehad en hebben een behoorlijke leeftijd gehaald. En toch was ik niet goed bezig geweest.
Dan denk ik bij mijzelf, yeah right.

Ook als mensen met een lager inkomen de brok van de Lidl geven, ook die zijn crimineel. Maar iemand in de bijstand kan niets anders betalen plus als de honden het er goed op doen, wat is dan in hemelsnaam het probleem?

Extra vriezer kopen omdat vers veel beter is, moet je ook maar kunnen, maar ja...........dan wordt er gezegd dan koop je er maar 1 van MP. tweede hands, derdehands en over een half jaar kapot. Kan allemaal gebeuren, zonde van je geld.

Mensen nemen maar zo gauw aan dat iedereen maar het zelfde kan veroorloven en dat maakt dat ik wel teleurgesteld wordt als ik dat zo lees. Laat mensen in hun waarde, laat ieder voor zich uitmaken wat ze de hond willen geven.
Geef goede tips als er naar wordt gevraagd maar ga niet gelijk de mensen als crimineel beschouwen. Je hoeft mensen niet onderuit te halen die niet willen of kunnen doen wat een ander wilt dat die doet.

We zijn hier allemaal om van elkaar te leren, de een kan beter schrijven dan een ander, de een kan zich beter verwoorden dan een ander, de een is gehaaider dan een ander, de een is dyslectisch, de ander niet............en zo kan ik wel doorgaan.

honden page profiel anjaanja 3 doggies

honden foto van anja

Ik heb ook diverse topics voorbij zien komen van vers vlees. De mijne zit nog altijd op brok. Het is misschien niet het allerbeste, nou ik zelf eet ook niet het allerbeste. We doen t er allebei goed op hahaha ik kan er helemaal niet mee zitten.
Tegenwoordig lees ik die topics niet eens meer.
Weet het inmiddels wel. Maar er druk over maken? No way! Ieder zn ding :-D

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

" Ik heb ook diverse topics voorbij zien komen van vers vlees. De mijne zit nog altijd op brok. Het is misschien niet het allerbeste, nou ik zelf eet ook niet het allerbeste. We doen t er allebei goed op hahaha ik kan er helemaal niet mee zitten.
Tegenwoordig lees ik die topics niet eens meer.
Weet het inmiddels wel. Maar er druk over maken? No way! Ieder zn ding  :-D "

Inderdaad, je hoeft je het ook helemaal niet aan te trekken.
Ik reageer altijd graag in de topics over voeding, want mijn honden doen het goed op geëxpandeerde brokken gemengd met smuldier. Volgens vele geen goede brok én smuldier is ook slecht. Onzin vind ik. 
Mijn honden doen het prima en ik heb geen zin om van de voeding zo'n moeilijk iets te maken. Zelf dingen drogen, malen, in stukken hakken, naar verschillende verkooppunten, extra vriezer enz. Nee dat is niet aan mij besteed.

honden page profiel anjaanja

honden foto van anja

Precies aan mij ook niet! :-)

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

maar het klopt wel wat Angela zegt je bent bijna crimineel en dat is gewoon niet nodig. Je kunt niet in een ander zijn huis / portemonnee kijken.
Jaren terug failliet, deurwaarders, ben gaan afwassen om het hoofd boven water te houden om de eindjes aan elkaar te knopen als ik dan hier was gekomen om te vragen welke brok en ik zou dan bepaalde antwoorden gekregen hebben die hier weleens gegeven worden ... 

Nou dan had er wellicht ofwel een niet al te vriendelijk respons gekomen of ik was hier gillend weg gerend .

Er wordt te vaak vanuit eigen positie, vanuit eigen kunnen gereageerd en te weinig stil gestaan dat anderen het anders hebben / doen / kunnen. Als we nu eerst daarmee beginnen .. zijn we al een stuk verder.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Daar ben ik het mee eens.

Ik krijg vaak mensen in de pb die vragen stellen over welke voeding voor hun het beste is. Sommige mensen hebben het idd helemaal niet breed en zijn dus echt opzoek naar het goedkoopste van het goedkoopste, maar wel zo goed als voor hun haalbaar is. Daar geef ik dan ook adviezen voor, waarbij ik vaak dan wel vermeld wat een beter alternatief zou zijn wanneer men weer wat ruimer zit.

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

En sommige mensen zijn daar echt heel erg dankbaar voor ;-) .

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Hihi, bedankt :-)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"
Inderdaad, je hoeft je het ook helemaal niet aan te trekken.
Ik reageer altijd graag in de topics over voeding, want mijn honden doen het goed op geëxpandeerde brokken gemengd met smuldier. Volgens vele geen goede brok én smuldier is ook slecht. Onzin vind ik. 
Mijn honden doen het prima en ik heb geen zin om van de voeding zo'n moeilijk iets te maken. Zelf dingen drogen, malen, in stukken hakken, naar verschillende verkooppunten, extra vriezer enz. Nee dat is niet aan mij besteed. "

Aan mij wel hoor :-) Ik vind het zelfs leuk om te doen O-) Lijkt wel een soort verslaving haha..

honden page profiel anjaanja

honden foto van anja

hahaha nou dat bedoel ik, ieder zn ding :-D :-D

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Hihi, ik plaats er wel een kanttekening bij: ik ben niet zo gek als sommigen dat ik 10 vriezers aanschaf ;-) Het moet leuk bij 1 vriezer van 200L blijven (en wanneer nodig de grootste la van onze eigen 3 laden vriezer) :-)

lol

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Sorry,maar volgens mij gaan we nu weer off topic.;-)
Of is dit te ver in detaïls gaan.
Brokken versus vlees .
Daarom heb ik S@nt @ een eens gegeven,die aangaf dat ze haar antwoord nog eens na leest,omdat dit antwoord nu juist weer een reden kan zijn om off topic te gaan i.p.v bij de inhoud te blijven van TS.
Ik kan mij voorstellen dat je met je antwoord daarmee rekening houdt om zodoende het topic een beetje op course te blijven sturen.En ik herken dat bij mezelf,want daarom denk ik ook soms wat langer na over mijn antwoordt.

Soms lukt het mij ook niet,en kon ik niet overzien hoe mijn antwoord zou worden opgepakt en soms laat ik me ook verleiden om Off topic te gaan,maar ik doe mijn best.

honden page profiel anjaanja

honden foto van anja

haha fouten maken is menselijk? haha back on-topic dan maar! Al heb ik er niks over te zeggen eigenlijk haha!

grtzz

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Iedereen doet op zijn manier zijn best ;-)

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Geen kanttekeningen mogelijk als ze Off topic zijn,want dat is dan  een vorm van door blijven gaan toch? Hoe goed bedoelt ook.O-)

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Op een forum moeten ook leuke dingen verteld kunnen worden in een topic, niet alleen maar negatieve dingen en gezeur.

Je bent hiermee zelf overigens ook off topic O-)

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Ik merk het af en toe heel erg dat er gewoon een groep mensen zijn die negatief en bot reageren op topics. Dit zijn vaak mensen die vinden dat ze heel wat weten en hun zin doordrijven van wat zij vinden. Ik vind dat je best een mening mag hebben, maar ik vind dat mensen niet gelijk een oordeel moeten hebben over andere mensen.

Sommige mensen doen heel erg best voor hun hond (+dieren) en hebben soms niet alle middelen die andere mensen achten nodig zijn om een goede verzorging te geven aan je honden. Ik wens die mensen die gelijk oordelen nooit en ten nimmer de situatie waar andere mensen zich in bevinden, want het is soms heel erg naar.

+ sommige mensen trekken zich het heel erg aan wat mensen hier schrijven en lezen hier niet zo 'makkelijk overheen'. Als iedereen het zo goed voor heeft met hun honden, vind ik ook dat ze die passie op een goede manier moeten delen met andere door netjes te reageren.



honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

ik heb ook zo nu en dan het gevoel dat men vergeet hoe ze / we zelf begonnen zijn, als leek dus. 
Toen waren de dingen ook minder duidelijk en zaten we zelf ook met veel meer vragen dan nu. 

Velen hier hebben al jaren ervaring en zijn met de jaren ( hopelijk ) wijzer geworden. Maar als men nieuw is heeft men dit alles nog niet. En om dan direct met dingen te komen die totaal los staan van de vraag .... Of als er een medisch iets is komen met: Direct naar DA nu!! Zonder het te beantwoorden, mss komen ze hier juist dan voor tips en advies om op die manier sterker bij de DA te zijn om dan zelf dingen aan te geven en niet overdonderd kunnen worden door een DA en dan buiten komen met een gevoel van ... ik weet het niet. 

en ja er is internet nu ... je kunt dingen opzoeken maar sorry ... zelfs ik zie dan soms door de bomen het bos niet meer of lees dan weer tegenstrijdige dingen dus .... 

Als deze gedachten iets vaker in ons hoofd blijven, en daar vanuit antwoord geven dan helpen we ze op vele manieren.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Op internet is het idd heel moeilijk om als leek door de foutieve info heen te kijken. Maar ook in het dagelijkse leven zonder internet is het moeilijk om als leek door de foutieve info heen te kijken. Verkopers adviseren maar al te vaak Royal Canin, want daar verdienen ze lekker op.. Ze zullen ook niet snel iets aanbevelen dat ze niet verkopen omdat ze daar niets aan verdienen..

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

nu begin ik me aardig te voelen wat het topic aangeeft. Dus om niet nog verder off topic te raken ga ik nu even eten koken en zien of het straks weer on  topic is.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Huh, plaats je dit als reactie op mijn tekst?

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

"
Je zou ook eerst kunnen beginnen met een aantal goeie brokken te geven dan heeft de TS antwoordt op de gestelde vraag en dan vervolgens aangeven van, maar heb je van vers voer gehoord? Want dat zou ook een optie zijn om te geven en dan een link oid. 
"


Mee eens... Maar dan nog enkel als er gezondheidsproblemen blijken te zijn die voeding-gerelateerd zijn. Indien iemand om een goeie brok vraagt kun je beter degenen die zich in brokken verdiept hebben aan het woord laten vind ik.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Je suggereert nu dat mensen die verstand van vers hebben, geen verstand van brok hebben en dat is echt niet waar ;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ik heb het nog eens gelezen. Nee, dat sugereerde ik niet maar het kon zijn dat het zo voor je overkwam dacht ik. Bij nader inzien weet ik niet waar je je reactie haalt. Ik schreef gewoon" degenen die zich in brokken verdiept hebben"... dat dat geen versvoerders zouden kunnen zijn maakte jij ervan.

Zo zie je maar hoe je dingen verkeerd kunt lezen.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" Je suggereert nu dat mensen die verstand van vers hebben, geen verstand van brok hebben en dat is echt niet waar ;-) "


Ok. Correctie... of mensen die vers voeren maar zich in goed brok verdiept hebben.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Soms lukt het mij ook niet,en kon ik niet overzien hoe mijn antwoord zou worden opgepakt en soms laat ik me ook verleiden om Off topic te gaan,maar ik doe mijn best.

Het is me niet gelukt om te overzien wat mijn reactie te weeg zou brengen,maar het is wel een goed voorbeeld hoe de dingen kunnen lopen.
Ook wordt nog steeds ingegaan op voeding terwijl dit topic hier niet over gaat. En dit is denk ik ook wat Ts bedoeld.
Jeanine bedankt voor je poging en ik denk dat je reactie duidelijk is ik sluit me er bij aan.

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Ha, ik weet nog héél goed hoe het hier voor mij begonnen is...werd gelijk me de grond gelijk gemaakt. Had toen een cavalier, mijn eerste hond, dat ziek geworden was en ik zat met mijn handen in het haar...da vond niets, beestje ging pijlsnel achteruit en op amper twee weken was ze overleden. Tijdens de onderzoeken in dierenkliniek kwam ik hier met de vraag of iemand symptomen herkende....Ik opende mijn topic met de vaststelling dat ik het spijtig vond dat ze in de medische mallemolen terechtgekomen was...Jee, je wilt niet weten wat er naar mijn hoofd gesmeten is....Toch ben ik gebleven O-) Ondertussen ken ik de oproerkraaiers wel, neem ik gewoon met grote korrel zout...reageer daar ook niet op...Aan de nieuwe mensen hier, neem niets persoonlijk, dat is het echt niet waard, gebruik de tips die gegeven worden en de rest vergeet je gewoon ;-)

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz

honden foto van Sem en yinz

Dit topic ging toch over het ergen over botte reacties?
Ik zie het nu over voer gaan.
Maargoed!

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

" Dit topic ging toch over het ergen over botte reacties?
Ik zie het nu over voer gaan.
Maargoed! "

wel klopt.. meer ergeren aan ... maar dat komt dan weer voort uit min of meer botte reacties dus daar zit je juist in of reacties, antwoorden die off topic zijn, en soms heel lastig en moeilijk is om weer on topic te krijgen. En dan zijn weer weer terug bij .... de vraag van TS

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Soms zit ik me wel te ergeren aan alle reacties!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 6 12 3 4 56
Volgende forumvraag: Punk een beetje verwennen..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^