Herplaatser adopteren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SpownSpown

Ik zit eraan te denken om een 10 maanden oude, Griekse herplaatser te adopteren. Het is een hele sociale, vrolijke hond. Hij zit nu in een opvang gezin samen met nog een andere Griekse hond. Wel werk ik 4 dagen per week. De andere dagen zou de hond naar de opvang gaan of naar mijn ouders. Hij moet sowieso herplaatst worden maar hij gaat nu heel goed met het andere hondje om waar hij bij zit. Ik ben van plan om dan eerst vrij te nemen om hem aan onze situatie te laten wennen. Maar ben bang dat hij het gezinsleven met de andere hond erg gaat missen. Of valt hem dit nog prima aan te leren? Sochtends en savonds krijgt hij ook alle aandacht!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Herplaatser adopteren " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Eh ... heb zelf nooit een herplaatser gehad maar geloof dat het feit dat je 4 dagen werkt en naar opvang / ouders gaat, dus meerdere opvoeders zeker in begin niet echt een heel goed idee is. 
Maar wellicht dat diegene die ervaring hierin hebben je advies kunnen geven. 

Vind het wel heel mooi dat je een herplaatser een kans wilt geven nu even kijken het hoe en wat dus. :-)

honden page profiel SpownSpown

Ja dat klopt. Wil in het begin ook vakantie ervoor opnemen hoor. En ben daarom ook echt op zoek naar een allemans vriend/sociale, makkelijke hond. En dat is hij wel. Maar inderdaad wel een lastige situatie.

honden page profiel SpownSpown

iemand tips?

honden page profiel Tamara Tamara

honden foto van Tamara

ik heb een herplaatser in huis genomen vorig jaar uit Roemenië, heb hiervoor 1 week verlof genomen want werk full time ( heb wel mijn buurman die dagelijks de honden uitlaat)want heb er meerdere, maar daarna ging alles gewoon zijn gangetje, de hond heeft onze routine overgenomen, in het begin niet zo makkelijk want hebben extra aandacht nodig, maar ik ben van mening dat ze zoals ze zeggen meemoeten met de flow, we gaan s'avonds steeds wandelen en elk weekend zijn we weg, dus ze komen zeker niks te kort, als je echt denkt dat je naast je werk tijd vrij kan maken, moet het zeker lukken, ik ga wel met hem nog steeds elke vrijdag naar de hondenschool en het is een super slim bazeke geworden ondanks zijn kleine gebreken soms, maar herplaatser of niet, elke hond heeft iets en kan je niet op vorhand weten, dus als je hart en verstand mee willen en je echt weet van jezelf dat je tijd zal maken... gewoon doen en geef dat beestje een tweede kans .... veel succes ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Herplaatser adopteren " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Ananas
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^