Teckel plast in zijn bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Cisse (Gast)

Onze cisse is nu 14 dagen bij ons en ongeveer 3mnd oud . als hij de kans ziet gaat hij telkens op zijn doekje plassen dat in zijn bech ligt . als wij werken zijn dan plast hij ook nog naast de training doeken en ook als wij thuis zijn al hoewel wij hem in de gaten houden is hij ons te snel af. kunnen wij hier iets aan doen.
vb; Cisse komt net van de wandeling en komt thuis , na 5min gaat hij in zijn bench die open staat om te plassen, nochtans tijdens de nacht maakt hij ons bewust dat hem moet gaan plassen. wij wonen op een appartement en leren hem op een kattenbak te gaan(puppy trainer) . wie weet er wat wij kunnen doen. puppy trainings druppeltjes doen het ook niet ! .
Mvg Luc & Peggy en de Cisse

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Teckel plast in zijn bench" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LizLiz

Ik lees hier dat je het hebt over trainingsdoekjes en kattenbak, wat ik eigenlijk mis in dit verhaal, hoe vaak gaan jullie met hem naar buiten?

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Op een appartement okaay.

Stukje gras kopen en op het balkon leggen of als je die niet hebt in de bijkeuken of weet ik veel waar.
Hond iedere keer na het spelen/ eten / slapen daarop gaan zetten.
Je hond beschouwd de bench nog niet als zijn plek dus eten/ drinken/ speeltjes/ koekjes ed daarin leggen of verstoppen om de bench leuk te maken.
Een bench moet aangeleerd worden dus dat vergt wat training.

Daarnaast natuurlijk noodzaak om ook minimaal 6x per dag naar buiten te gaan.
Als je nu hele dagen werkt krijg je de hond niet zindelijk.
Breng de hond naar een oppas oid zodat die hem zindelijk kunnen maken als jij werken bent.
Je hoort mede om een hond zindelijk te maken ook minstens 4 weken vrij te nemen.

Cisse (Gast)

wij gaan zeer veel buiten , eten ,slapen spelen ,drinken. telkens iets van dit moet hij buiten en doet hij ook steeds wel iets, daar geen problemen mee hoor. bij mijn vroegere honden gingen wij ook steeds met twee werken en lukte het wel steeds.

Cisse (Gast)

ik ben nog vergeten te melden dat hij veel in zijn bench vertoeft en dat hij er graag in speelt en andere fijne dingen doet. Als wij NIET thuis zijn dan doet hij wel zeer veel op de doeken die wij leggen (puppy trainer). waarom dan niet eigenlijk als wij wel thuis zijn ,

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Het is toch gewoon een kwestie van volhouden en vooral positief blijven. Hij snapt het zo te horen gewoon nog niet helemaal/ jij voelt hem nog niet zo goed aan. Hij is ook nog heel erg klein en ik ken veel teckels die niet bar snel qua ontwikkeling zijn. De ene hond is de andere niet. Ik heb hier een teckel die pas met 10 maanden zindelijk was.

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Je teckel is 12 weken oud dus nog helemaal niet zindelijk. Dat moet je eerst hem leren. Hoelang moet hij in de bench blijven als jullie werken? Neeltje was pas met een half jaar zindelijk, dus je moet heel veel geduld hebben.

honden page profiel MarcelMarcel

honden foto van Marcel

Geduld, veel geduld hebben. Niet stressen of in paniek raken, komt echt wel goed. Elke keer na het slapen, spelen of eten naar buiten. Als er dan wat gedaan word de hemel in prijzen. Ga desnoods staan juichen. Maar let op, pas belonen als de boodschap af is, anders word de pup afgeleid en maakt misschien de plas niet af. Als ze dan weer binnen is, word de plas afgemaakt.

Verder, hoe groot is de bench? Een te grote zorgt ervoor dat er nog ruimte is om zijn behoefte te doen. Hij moet net groot genoeg zijn om relax in te kunnen liggen. Desnood kun je er iets inzetten om hem wat kleiner te maken.

Maar bovenal geduld. Onze hond had bij 7 maanden nog soms een ongelukje..

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Hier ook  1 waarbij het kwartje echt pas viel met 7 maanden.Mijn 8 weken oudere hond was met 14 dagen compleet zindelijk dus zoals al gezegd wordt de een is de ander niet en gewoon vol houden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Teckel plast in zijn bench" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: zoek de moederhond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^