Honden Agenda Fotogeniek voor de lens: basistraining dierenfotografie

Honden Agenda > maart 2015 > Fotogeniek voor de lens: basistraining dierenfotografie

Fotogeniek voor de lens: basistraining dierenfotografie


Over dit Evenement
Type: Evenement
Beschrijving: Deze cursusdag dierenfotografie is dé ideale, praktijkgerichte dag voor dierenliefhebbers en beginnende hobbyfotografen die de mooie momenten van hun huisdier goed willen leren vastleggen.



Deze cursusdag dierenfotografie is dé ideale, praktijkgerichte dag voor dierenliefhebbers en beginnende hobbyfotografen die de mooie momenten van hun huisdier goed willen leren vastleggen. Dat valt niet mee, want netjes stil zitten is moeilijk voor een hond of kat! Een mooie foto begint bij het juist instellen van je camera. Voor deze cursus vragen wij je dan ook je eigen camera mee te nemen: een digitale camera die handmatig kan worden ingesteld, of een spiegelreflexcamera. Je kunt de opgedane kennis vervolgens tijdens een aantal oefeningen meteen in de praktijk brengen en na deze leerzame dag ben ook jij in staat om prachtige beelden te maken van een springende kat, rennende hond of spelende pup! De maximale groepsgrootte van deze eendaagse cursus is 10 personen.

Onderwerpen:
• Hoe stel ik mijn camera in?
• Compositieregels
• Do's en dont's
• Interactief: aan de slag in de praktijk



Tevens wordt een vervolgcursus Dierfotografie “Beestachtigbeeld; op pad in de dierentuin” geoganiseerd in april 2015. Datum wordt nog nader bepaald.

Tijdens deze cursus, geschikt voor zowel de cursisten van ‘Fotogeniek voor de lens: basistraining dierenfotografie’ als de al wat gevorderde fotograaf die zijn (praktijk)kennis graag wil verbreden, draait het vooral om dieren fotograferen in de praktijk. We starten deze dag op een mooie locatie (Ouwehands Dierenpark) waar iedereen, begeleid door fotograaf Wim Lanser, zelf direct in de praktijk met zijn eigen camera aan de slag kan met het maken van dierenfoto’s. De gemaakte beelden worden vervolgens besproken, waarbij je natuurlijk tal van tips en gerichte adviezen krijgt om je werk (nog) beter te maken. De maximale groepsgrootte van deze eendaagse cursus is acht personen.

Onderwerpen:
• Werken in de praktijk
• Spelen met het decor
• Bespreking gemaakte werk
• Tips en adviezen

Locatie en tijd
Datum vrijdag 13 maart 2015
Website http://www.vetined.nl/cursussen/46
Straat: Accustraat 3
Postcode 3903LX
Plaats: Veenendaal
Aanvangstijd Geen aanvangstijd bekend

Toegevoegd door

Reacties op Fotogeniek voor de lens: basistraining dierenfotografie

honden page profiel Emmy & Zeno <3Emmy & Zeno <3 schreef op 11 maart om 13:42:
Ik zou dit super gaaf vinden! Maar ik kan die datum niet. Hebben jullie nog andere data gepland of nog niet? Heb een nieuwe camera en zou graag deze cursus willen doen.
[verwijderen]

Laat een reactie achter
Om een reactie achter te laten moet je eerst inloggen !
 

Eigenaar van dit agenda item

Je kunt [dit agenda item wijzigen]

Foto's

Fotogeniek voor de lens: basistraining dierenfotografie
Fotogeniek voor de lens: basistraining dierenfotografie[verwijderen]

Ben je hier geweest of heb je hier een leuke foto over ? Log dan eerst in om een foto toe te voegen !

Kom jij ook naar dit evenement ?

log dan eerst in om het te laten weten

Wie doet er mee ?

Niemand heeft zich nog gemeld voor dit Evenement


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^