Honden foto's van Talitha & Tibor & Rocky

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Talitha & Tibor & RockyTalitha & Tibor & Rocky. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Tibor en ik, ik had hem hier 5 dagen.
honden foto Eigenwijs haha.
honden foto En dit is Boris, deze schat is helaas weg:( maar rocky en boris konden het gewoon niet vinden met elkaar. Ze vochten op een gegeve moment zo erg dat je ze met 2 of meer mensen uit elkaar moest halen, die twee konden elkaars bloed wel drinken. Boris zit nu in het asiel, niemand wil hem hebben omdat hij zo groot en sterk is, maar hij is echt een hele lieve hond! We konden echt niets beters dan dit, het liefst hadden we een huisje voor hem gevonden:( het ging gewoon echt niet meer.
honden foto Dit is rocky, de andere herder van het huis. Hij is nu 3 jaar.
honden foto En nog een keertje in het gras. Hier is tibor 1 jaar en 2 maanden.
honden foto Eindelijk verhuist uit de stad, we wonen nu lekker bij een hoop groen en kan ik tibor helemaal laten genieten met het uitlaten van al het gras.
honden foto Even stoer kijken naar de camera.
honden foto Met zijn dekentje aan het spelen haha.
honden foto Tibor is 1 jaar geworden!!
honden foto Zo was Tibor de volgende dag nadat we hem gekocht hadden, hij was dood ziek. Het is een heel lang verhaal, maar het komt er op neer dat hij een importhondje is geweest en hem dus speed hebben gegeven om hem een beetje op een gezonde pup te laten lijken. Toen ik hem kocht zag tibor er ook niet goed uit, vermagert, doffe vacht en keek ook wazig uit zijn oogjes die ook erg vies waren. Ik was zo verkocht van tibor en tibor ook van mij, dat ik hem toch heb gekocht en hem een leuk en fijn leven te geven. Inmiddels is tibor 1 en 3 maanden en onze band is heel hecht, als ik na tibor nog een hond neem denk ik niet dat hij ook zo hecht als deze kan worden.
honden foto Helemaal trots op zijn nieuwe bends haha.
honden foto Tibor 5 maandjes
honden foto Hier is Tibor 4 maanden, en zie je hem een beetje meer op een herder lijken.
honden foto Wat kan hij toch vrolijk kijken haha, deze foto maakt me alijd aan het lachen.
honden foto Tibor 3 maandjes oud.
honden foto Tibor op de uitkijk haha, ik snap ook niet waarom hij nou altijd daar ging zitten.
honden foto Hier is tibor 2 maandjes oud. ik had tibor al met 1 maand terwijl ze zeiden dat hij 2 maanden was, maar toen tibor een dag later heel ziek bleek te zijn, zei de dierenarts dat hij nog maar een maandje oud was. Gelukkig is tibor na 5 a 6 moeilijke maanden helemaal gezond!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


^