Honden foto's van Joke ,Lana en Yuna

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Joke ,Lana en YunaJoke ,Lana en Yuna. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Met Lana gaat het ook een stuk relaxter. Lana is wel wat gewend en bovendien de liefste poes die er is!
honden foto Ja, hier ben ik al weer 2 weken verder, ik groei als kool vind ik. Ik heb veel power, dat zie je aan mijn ogen!
honden foto Lana en Yuna!
honden foto Dit is Yuna mijn Chihuahua, zij is vandaag 3 maanden oud.Ik heb haar nu 3 dagen en het gaat erg goed. Ze is heel slim en snel. Plast en poept op de puppytrainer. Is nu na uren spelen zelf in haar bench gaan liggen. Kortom perfect bijna. Gisteren voor het eerst met de tram gegaan n.d. dokter. Was even geschrokken van al het lawaai op straat, maar herstelde zich heel snel. Later poepte en plaste ze op het gras. Terwijl dat bij mijn andere overleden hondje best lang duurde. Ik liep op het laatst met een krant buiten.Ze is heel druk, maar we zijn heel tevreden met elkaar!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^