Fokker vermelding van Morning Star Pride

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Morning Star Pride
Beschrijving: Kennel voor Grote Grijze Keeshond en Japanse Spits. Wij gaan fokken op gezondheid, schoonheid en karakter. Af en toe een nestje. Wij werken samen met de diverse Keeshonden of Japanse Spits clubs in Nederland, Belgie, Duitsland en Australie. Wij starten in 2013 of 2014 met het eerste nestje. Thans wordt er veel geshowd en worden de voorbereiding gedaan op het afhalen van 2 Japanse Spitsen bij een zeer goede kennel in Australie.

Contact
Website: http://www.morningstarpride.nl
Telefoon: 0642144727

Adres
Woonplaats: Lekkerkerk

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Morning Star Pride is te vinden onder
- Grote Keeshond, wolfsgrijs fokkers
- Japanse Spits fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Cherry (Can I Play of the Bunyeroo valley) Grote Grijze Keeshond is 16 maanden en heeft 3x een CAC en 3x een res CAC behaald. Twinkle (Morioka Hirameke Twinkle) is 7 maanden is een Japanse Spits en leeft nu nog in Australie komt in april 2013 naar Nederland. Sumo (Morioka Runroit Kwong Sumo) is 1,5 jaar en komt samen met Twinkle in april naar Nederland. Alle honden worden getest op HD en ED en patella wanneer ze de juiste leeftijd hebben. Cherry is PHPT vrij doordat de ouders PHPT vrij zijn.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders van Cherry hebben alle mogelijke testen ondergaan. moeder HD A, PHPT vrij, ED 0, patella O vader HD B, PHPT vrij, ED 0, patella 0.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zullen alle testen en entingen ondergaan die mij door de Nederlandse Keeshondenclub zullen worden opgelegd. En dus nodig zijn. En indien de honden worden gexporteerd naar het Buitenland worden de benodigde entingen en testen en exportpapieren daarvoor gedaan.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
tussen 9 en 12 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
ik denk per teefje 1 per 2 jaar. dus 1 per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons thuis in huis en rond de boerderij. Speciaal afgezette speeltuin voor puppen gemaakt.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Morning Star Pride
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Morning Star PrideMorning Star Pride

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Morning Star Pride

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^