Fokker vermelding van Taraelius

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Taraelius
Beschrijving: Wij fokken af en toe een nestje Aussies uit ouderdieren die op alles wat kan DNA getest zjn. We fokken via USA lijnen. Onder andere de wereldberoemde Mistretta Aussies die bekend staan om hun gezondheid en schitterende karakters en vibrant colors. Deze Mistretta Kennel is een HOFX kennel bij de ASCA. Dat betekend dat ze aussies moeten hebben gefokt die vele titels hebben behaald of nakomelingen hebben gegeven die vele titels hebben behaald. Al onze honden hebben een DNA profiel. We fokken niet elk jaar een nestje. Dus kijk op onze site voor informatie. In 2012 fokken we weer een nestje, als alles goed gaat. Onze honden zijn FCI én ASCA geregistreerd.

Contact
Website: http://www.taraelius.com
Telefoon: +31 (0) 77 3969208

Adres
Woonplaats: Venlo (Noord-Limburg)

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Taraelius is te vinden onder
- Australian Shepherd fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ze zijn niet jonger dan 2,5 jaar en niet ouder dan 6 jaar, daarbij krijgen mijn teven maximaal 1-2 nesten in hun hele leven.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
MDR1, DNA profiel, HSF4, HD, CEA, PRA, jaarlijkse ogentest. De uitslagen van elke Aussie staat op hun pagina op mijn site.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Gedrags/karaktertest als ze 6-7 weken oud zijn mede daarop worden ze geplaatst bij eigenaren. Parvo, hondenziekte en alle andere noodzakelijke entingen, Regelmatige ontworming hoort er natuurlijk ook bij,Ogentest op 7 weken leeftijd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Niet jonger dan 8 weken liever met 9-10 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Maximaal 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In de huiskamer (met open keuken) worden ze geboren en groeien ze op, fokker slaapt op logeerbed langs de puppykist/ren in de huiskamer.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Taraelius
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

TaraeliusTaraeliusTaraeliusTaraeliusTaraeliusTaraeliusTaraelius

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Taraelius

20-03 Australian Shepherd pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^