Amerikaanse Bulldog fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Amerikaanse Bulldog fokkers op de HondenPage.

U kunt van ons verwachten: Pups afkomstig van ouders die: Voortkomen uit goed bekend staande, gewilde en unieke bloedlijnen. Goedgekeurd zijn qua gezondheid. Een stabiel karakter hebben, passend bij de AB. Pups die worden geboren in huiselijke kring, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de inprentingsperiode en het begin van de socialisatie. Pups die zijn ontwormd (3x), ingeënt, gechipt, onderzocht door een dierenarts en in het bezit van een dierenpaspoort. Pups met een EKC stamboom/registratie en een verkoopcontract met garantievoorwaarden. Wij werken met een wachtlijst. Na betaling van inschrijfgeld (wordt verrekend met aankoopprijs) heeft u een gereserveerde plek/pup. Wat verwachten wij van u: Dat u de pup een plek biedt in een hoofdzakelijk huiselijke kring, waarbij de baasjes niet (allebei) fulltime werken. Dat u ter ondersteuning van de socialisatie een puppycursus zult gaan volgen. Wij adviseren ook de basiscursus te doorlopen. Een pré is: Dat u, indien u geen ervaring heeft met honden, bereidt bent gehoorzaamheidstrainingen te volgen. Dit om uw kennis te vergroten, waardoor een juiste opvoeding/socialisatie plaatsvindt, en u een juiste band kunt opbouwen met uw hond.

Evi

Evi Evi Evi

Wij zijn een gezinnetje uit provincie Antwerpen (België) die trotse eigenaars zijn van 2 Amerikaanse bulldogs. Type Scott / Standaard Onze teef "Zane" is op 21 januari 2016 gedekt door Harley. Vader en moeder hebben geen stamboom maar zijn wel raszuiver. De pups zijn geboren op 22 maart 2016 en mogen het nest verlaten rond 14 mei 2016. De pups zullen meerdere keren ontwormd worden, gevaccineerd en gechipt worden (europees paspoort). Indien u interesse hebt dan kan u steeds contact met ons opnemen via email of telefoon. U hebt de mogelijkheid om een teefje of reutje te reserveren, zodat u zeker een pup uit de nest kan kiezen. Telefoon: +32485253473

Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters Fam. Pieters

Wij zijn een gezinnetje met 2 kindjes en wonen regio Antwerpen. We hebben ons hart helemaal verloren aan de Amerikaanse bulldog, daarom zijn we heel blij mee te kunnen deelnemen aan de uitbreiding van dit ras :) Ze zijn heel lief, waakzaam, kindvriendelijk en super trouw aan hun gezinnetje. Onze hond is in oktober 2014 gedekt dus verwachten wij in december 2014 een nestje. We houden jullie op de hoogte bij de puppy-advertentie.

Ik ben Irene en woon samen met mijn honden in Den haag. Wij hebben af en toe een nestje van geteste ouders.

Wij zijn particuliere liefhebbers en hebben af en toe een mooi nestje amerikaanse bulldog pups beschikbaar. Wij fokken maximum 1 nestje per jaar. Zowel vader als moeder hebben een prachtige stamboom en zijn zwaar gebouwd (bully type). Zo zie je ze nog maar zelden, een unieke kans dus om een pupje uit de beste bloedlijnen te kiezen aan een uiterst interessante prijs! Momenteel een nestje beschikbaar: Reutjes en teefjes De ouders zijn medisch gekeurd en zijn volledig gezond en vrij van erfelijke gebreken! Onze honden leven bij ons in huis en hebben een super karakter. De pups groeien hier ook op tussen kippen, eenden en paarden. De pups zijn altijd volledig in orde met chip, inenting, ontworming, paspoort en stamboom!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Amerikaanse Bulldog fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Amerikaanse Bulldog ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Amerikaanse Bulldog? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Amerikaanse Bulldog? Kijk dan bij de Amerikaanse Bulldog rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Amerikaanse Bulldog fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Amerikaanse Bulldog puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^