DIERBARE VINCENT

Dogboek > DIERBARE VINCENT

Mijn 3 Boomertjes.

Wat ben ik blij dat jullie in mijn leven zijn, maar heb ik nog geen week geleden maar oh zo dierbare
Vincent van 10 jaar oud moeten laten gaan.Het motortje van jou wilde niet meer,en heb die oh zo moeilijke beslissing genomen om jouw lijden te besparen.Jij was zoo bijzonder voor mij!Mijn 1e knuffie die ik giga moet missen en nu voor altijd in ons hart blijft.
Het is zwaar dat ik je niet meer kan zien,,knuffen en met je praten. Lieve schat voor altijd uit mijn leven,voorgoed in mijn hart. 

Mijn andere twee poepies missen jou ook en zijn van slag nog steeds,het gaat iedere dag wat beter,
maar je bent en blijft vrouwtjes toppertje en nr 1.

Door honden page profiel Ria Vincent R.I.P.Vienna en DiegoRia Vincent R.I.P.Vienna en Diego op 13 april om 09:59



26 november, Het is vandaag een rotdag want ik heb het gevoel dat ik weer effe terugval in mijn verdriet om het verlies van mijn o zo dierbare trouwe Vincent.7 april dit jaar heb ik je laten inslapen,1 vd meest rottigste beslissingen die ik ooit heb moeten maken.Ben een stuk van mijn hart verloren,en is deze met hem meegegaan.Erg bijzonder was je voor mij,en mij altijd beschermen tegen het kwaad.Jij komt niet meer terug en zal dat ooit moeten accepteren,lieve boef jij blijft mijn nr 1!

Lieve Vince, Je bent nu een half jaar uit mijn leven,en mis je meer dan ooit.De pijn die je hebt achtergelaten is intens,ik ben mijn maatje,beschermer en vertrouweling kwijt.Het leegte gevoel is groot,en ben ik anders in het leven gaan staan.Dat alles niet zo vanzelfsprekend is zoals het lijkt.Deze week weer een giga dip gehad om jou FOREVER IN MY BROKEN HART

Mijn lieve mooie trouwe boeffie wat mis ik jou ontzettend!Je bent heen gegaan op 7 april bijna 2 maand geleden maar voelt nog erg vers allemaal.Ik weet zeker dat jij een liefdevol plekkie hebt gekregen daarboven,en laten ze maar goed om je denken en veel met je spelen. BABY I MISS YOU AND I LOVE YOU SO MUCH!

Wat ontzettend zielig ik snap dat je hem ontzettend mist sterkte.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

DIERBARE VINCENT
DIERBARE VINCENT
DIERBARE VINCENT
DIERBARE VINCENT

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Ria Vincent R.I.P.Vienna en Diego:
DIERBARE VINCENT


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^