Pip's gebeurtenissen

Dogboek > Pip's gebeurtenissen

Pip woont sinds eind april bij ons. Natuurlijk had ik me vooraf goed geïnformeerd over het ras Grote Poedel en veel wat erover is geschreven, herken ik in dit ontzettend vrolijke spring in het veld. Echter, Pip leek in eerste instantie helemaal niet van water te houden. 
Afgelopen zomer waren we enkele dagen naar de Belgische Ardennen, de honden waren mee. Pip was inmiddels 6 maanden oud. In een zeer ondiep beekje, mijn enkels raakten nog niet eens het water, wilde ik Pip kennis laten maken met het waterplezier. Ook al had ze Sil, de Landseer, als waterrat als voorbeeld, ze wilde er niets van weten. Als een elegante hinde hupte ze het water uit. Ze vond het allemaal veel te spannend. Twee dagen geleden zijn we met de honden naar Zeeland gereden om ze daar lekker uit te laten waaien. Wie weet wat Pip nu van het water zou vinden. Met haar bijna 20 kilogram trok ze me zo bijna de zee in, in al haar enthousiasme. Eenmaal met haar vier pootjes in het water, wist ze niet hoe snel ze in haar achteruit terug het strand op moest om zich veilig te stellen voor die golven... Al blaffend en springend aan de waterrand stond ze de golven uit te dagen. De Landseer die zwemmen heerlijk vindt, liep ver voor haar uit in het water. En dat gaf Pip de moed om haar angst te overwinnen en sprong ze enthousiast in de golfjes, tot aan haar buik in het water. Het was prachtig om te zien! Pip is weer een ervaring rijker. ':-)

Door honden page profiel LeonieLeonie op 01 november om 10:26



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Pip

Foto's

Pip's gebeurtenissen
Pip's gebeurtenissen
Pip's gebeurtenissen
Pip's gebeurtenissen
Pip's gebeurtenissen
Pip's gebeurtenissen

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Leonie:
Pip in de speeltuin
Pip's gebeurtenissen


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^