Even voorstellen

Dogboek > Even voorstellen

Zo, daar zit ik dan, te schrijven over wie ik ben en wat ik doe. Mijn naam is Saskia de Vries. Ik ben bezig met het oprichten van een webwinkel met hondenproducten. Ik doe dit omdat ik natuurlijk gek ben op honden. Maar ook omdat ik een mooie, goede webwinkel wil opzetten met producten van een goede kwaliteit en met speciale doeleinden.

Het begon toen onze zwitserse witte herder Chef allergisch bleek te zijn voor gewoon voer. Doodziek was hij er van, broodmager, futloos, En het enige wat wij konden halen toen was hondenvoer van de dierenarts. Peperduur, zo op, en nergens een ander merk voer waar onze Chef van aan kon komen. Uiteindelijk zijn we vers vlees gaan voeren. Chef en Twixx deden het hier beiden perfect op. Het enige nadeel was dat we waar we ook heen gingen rollen vlees mee moesten slepen. 

Toen we vorig jaar op vakantie in Zwitserland waren wist ik het zeker. Nog nooit heb ik zo iets onhandigs meegemaakt. Met een vriezer en 25 kilo vlees de berg op lopen naar het huisje. Ik was er klaar mee en samen met mijn vriend begon ik te neuzen naar iets anders. Maar vind maar zo eens een zak voer waar je hond niet weer van afvalt en ziek van wordt. Na lang puzzelen kwamen we op een zak voer omdat we per toeval in de goede dierenwinkel stonden. Maar ik vroeg me af, waarom kan ik in hemelsnaam niet een gewone zak voer vinden voor de honden die ik of online kan bestellen of die ik in elke dierenwinkel kan halen, en niet waarvoor ik snel nog een paar goede kilometers vanaf werk naartoe moest scheuren.

Het verbaasde me ook hoeveel verschillende conserveringsmiddelen er in hondensnacks zaten. Chef en Twixx konden het wel hebben, maar toch voelde er iets niet helemaal goed. Ik bedacht me dat het leuk zou zijn om een speeltje te hebben waar je snacks in kon doen. Dat kan niet stuk dacht ik en ze kunnen heerlijk smullen, maar niks is minder waar want natuurlijk heb ik 2 grote herders die alles wat ze willen kapot kunnen krijgen. In ieder geval wel heel veel! 

Dus begon de zoek tocht naar speeltjes ook al weer snel. Tot nu toe heb ik nog maar 1 speeltje dat het langer overleefd dan 2 uur. Dit speeltje is de favoriete bal van Chef want hij kan hem niet kapot krijgen. Daarom vroeg ik me ook af. Waarom is er nergens iets te vinden voor zulke honden! En er zullen vast meer baasjes zijn met dit probleem. 

Daarom heb ik besloten om een eigen webwinkel te beginnen. Producten waarvan ik zeker weer dat ze het overleven (ik heb natuurlijk een prachtig testpanel die het vast niet erg vinden af en toe speelgoed te moeten proberen of een lekker tussendoortje te proeven) speciaal voor grote honden. Op deze site kan je natuurlijk ook voor kleine hondjes kopen maar ook voor de grote, sterke hond! 

Dit is dus eigenlijk het begin van een webwinkel avontuur die begonnen is uit pure frustratie, en uitbloeide tot een toffe hobby!

Liefs, Saskia

Door honden page profiel Saskia de VriesSaskia de Vries op 07 juni om 22:19



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Chef
  • Twixx

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Even voorstellen

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Saskia de Vries:
Even voorstellen


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^