Dinsdag 3 september, Leuke les

Dogboek > Dinsdag 3 september, Leuke les

Vandaag gingen we met de auto, we waren er niet zeker van of hij helemaal beter was. En wouden hem een beetje rust geven, dus we waren vroeg, en zijn zwarte vriend Onyx tegen. Zij zouden ook weer meedoen vandaag!

Eerst moesten we even het parcours op bouwen wat redelijk snel ging en daarna gingen we inlopen. Ik mocht met een schouder riem lopen, zodat ik niet de lijn vast hoefde te houden, en dat is het begin van "loslopen". Ik was de enige, en het ging super!

Daarna gingen we lopen op "commando", bijvoorbeeld naar links, rechts of keerwending op commando. Ging lekker, daarna moesten we in een kring staan en twee om twee elkaar passeren. En de honden op jou laten focussen, dat is Bear's sterke kant.

Daarna gingen we met twee honden op elkaar honden heen laten, maar de hond van de ander vloog op Bear af en dan kan Bear het niet laten om mee te rennen. Toen we Bear vast hadden konden de begeleiders hem niet houden en vloog hij recht op me af!

Toen begonnen we aan het parcours, daar moesten we even op elkaar wachten. In de hoek waar we moesten wachten stond een krukje, daarnaast een konijnen hok waar Bear erg in geïnteresseerd was. Dus Bear zat op het krukje naar de konijntjes te kijken...

We mochten direct het hee parcours doen, eerst deden we alles aan de lijn. Dat ging erg goed, dus zijn mijn trainster dat ik los moest lopen.

Dat ging goed ik had inmiddels wel even het K-9 Julius tuig omgedaan omdat hij dan beter bij me blijft en ik hem beter kan grijpen. De slurf ging niet zo goed met het. Tuig dus die sloegen we voortaan over. Op het één of andere moment vloog Bear op mijn trainster af. Gooide haar zo omver, en de hulp trainer wilde m'n hond gaan pakken maar dat ging niet zo best. Bear wilde het niet en begon te bijten(niet echt, meer happen).

Toen hij weer bij mij was, was het over. De hoofdtrainster zei wel dat de trainers het verkeert hadden aan gepakt, omdat Bear geen uitweg zag begon hij te happen. Daarna hebben we even snel het parcours afgemaakt en gingen we een spel spelen.

Het spel dat we gingen spelen was verstoppertje, ik ging als eerste. Ik lag achter de tunnel, en riep Bear zo leuk mogelijk als ik kon. Bear kwam in een rot gang op de tunnel af. Maar voordat hij naar mij toe ging moest hij even door de tunnel heen. Iedereen lachen natuurlijk!


Toen iedereen was geweest gingen we weer naar de auto toe, en lekker naar huis!

Door honden page profiel GitteGitte op 07 september om 14:41



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Bear

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Dinsdag 3 september, Leuke les


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^