Dinsdag 20 Augustus, Weer starten na de vakantie

Dogboek > Dinsdag 20 Augustus, Weer starten na de vakantie

Hallo, het is weer dinsdag en de lessen van agility beginnen weer. Wat hadden ik en Bear er zin in!

Dus kwart voor zeven op de fiets naar de hondenschool, daar aangekomen was het parcours al bijna klaar en hebben we even bij gekletst. Daarna gingen we inlopen(dat je hond de aandacht weer bij jou heeft).

Na het inlopen kregen we allemaal een riem om ons middel(ik had een lijn die je om je schouder kon doen dus ik hoefde dat niet). Zo konden onze honden zonder dat we ze vast hielden met ons mee lopen, we moesten er voor zorgen dat netjes naast ons liepen. Ons(Bear & ik) ging het makkelijk af. We liepen op commando van onze trainster naar links, rechts of we moesten halt houden.

Toen gingen de honden weer gewoon aan de lijn, en die in onze handen. En we gingen een keerwending maken(180 graden draai maken en de hond overpakken). Dat ging ons ook vloeiend af, nu was het tijd voor een cirkel maken en daar met je hond omheen lopen terwijl hij op jou let, op niks anders dus. En het ging beter dan verwacht!

Ik had al erg zin in het parcours, en er zaten leuke dingen in Bear mocht ook los, maar hij schoot er wel een paar keer vandoor... De slurf was vandaag ook zijn favoriet!

Toen opeens liep Bear raar, hij was mank en we waren nog wel op de fiets gekomen(hij moet dan naast de fiets lopen). Dus is m'n moeder maar even de auto halen, en hebben wij niet meer gesprongen. We deden nog een keer de op je eigen manier het parcours en gingen daarna honkballen met de dogs!

Tja dat is wel mijn favoriet hoor! Het was erg leuk, alleen had iedereen een homerun en niemand bracht de bal terug in de hoepel ;')

Toen kwam ook zijn grote vriendin Bente aan, die in de volgende les mee zou doen. Bente kon niet wachten om naar Bear te gaan, alleen kon dit niet want wij moesten naar de auto. Hem in de auto getild, en zelf naar huis gereden op de fiets.

Nu ligt hij bekaf op z'n kussen, dit was weer een top les!

Ps. Gelukkig gaat het alweer beter met zijn pootje

Door honden page profiel GitteGitte op 21 augustus om 00:23



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Bear

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Dinsdag 20 Augustus, Weer starten na de vakantie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^