weer even een update

Dogboek > weer even een update

Jullie hebben een hele tijd niks van mij gehoord. Maar ik heb het ook zo druk. Ik ben eerst in Mei een midweek voor het eerst met vacantie geweest. Dat was leuk heel de tijd los in het bos lopen . Dat mocht eigenlijk niet maar mijn baasjes kunnen geen Limburgs lezen want we komen uit Zeeland.
Toen hier een hele drukke tijd want de baasjes hadden een hele boel afspraken ook in Rotterdam in het ziekenhuis en nog een trouwerij toen ben ik lekker naar de hondenopvang geweest en daar heerlijk gespeeld. Nu ik moest op 1 July weer naar de opvang samen met Max want de baasjes en zoon ,vrouw en kleinkinderen gingen weer een midweek weg en wij mochten niet mee. Maar we hebben ontzettend veel plezier gehad ze werden daar een klein beetje gek van ons want we gooide steeds de waterbakken om. Lol. Max is gelukkig nu een klein beetje rustiger geworden dus hij loop niet heel de tijd achter mij aan te jakken dat heeft hij daar geleerd. En gisteren moest ik weer naar de opvang en de baasjes zeiden dat ik hyper er vandaan kwam. Ik liep maar te blaffen dus hun zijn avonds nog met mij naar buiten gegaan. Ik had ze lekker tuk want ik wou nog een rondje zwemmen. Nu lig ik al heel de dag te slapen en ik hoop dat het nu toch maar een beetje rustiger wordt. Want ik kan het allemaal niet meer bijbenen. Maar zolang de kleinkinderen vacantie hebben vertrouw ik daar niet op.
Nu een poot van Bennie

Door honden page profiel marianna marianna op 10 juli om 15:54



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Bennie

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij weer even een update


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^