Even voorstellen

Dogboek > Even voorstellen

Hallo!

Wij zijn Shadow en Lilly, twee Border Collie teefjes! Shadow is een driekleur (Zwart, wit bruin) meisje van 3 jaar. (21-08-2009) Ze is drachtig!!

Lilly is een zwart wit meisje van 6 maanden (04-04-2012) Een echte doerak!!

Ons vrouwtje is heel gek met ons, voorheen waren Shadow en ik fanatiek in de flyball! Maar wegens blessures in vrouwtjes rug moesten we hier helaas mee stoppen...nu veel clickertraining, veel wandelen, zwemmen en fietsen...ok...nu alleen maar slapen, drachtig zijn is zo vermoeiend haha!

Met Lilly ben ik ook aan het clickeren, en oh wat is ze toch slim! 3 keer en ze weet al wat ze moet doen! Haar sport is nog onzeker, aangezien we in Duitsland wonen moet ik nog een leuke bezig heid voor haar zoeken! Het is een totaal ander hondje dan Shadow, ze is heel aanwezig en druk, Shadow daar in tegen valt liever niet zoveel op.

Het lijkt ons leuk om meer mensen te leren kennen en informatie en interresses te delen :-)

groetjes en pootjes van ons

Door honden page profiel Ellen, Shadow, Lilly en FlameEllen, Shadow, Lilly en Flame op 13 oktober om 15:13



Welkom Shadow & Lilly. En het vrouwtje uiteraard! Veel plezier op Hondenpage. We gaan snel weer een stukje wandelen! Hihi Groetjes Joey & Een poot van Cooper

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Even voorstellen

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Ellen, Shadow, Lilly en Flame:
Even voorstellen


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^