Even voorstellen... Ivy onze zwisterse witte herder pup..

Dogboek > Even voorstellen... Ivy onze zwisterse witte herder pup..

Ik zal me even voorstellen hier, ik en mijn man zijn sinds enkele weken trotste baasjes van Ivy. Het is een witte herder pup van bijna 12 weken oud ondertussen. Ik ben al maanden vanalles aan het lezen en opzoeken en kwam dan vaak hier terecht en ook nu nog als ik een vraag heb en ik google die kom ik eigenlijk altijd hier op het forum het antwoord of adviezen tegen. Daarom dacht ik het is wel leuk als ik zelf ook een profiel heb.

Ivy is een teefje en ze weegt nu bijna 10 kilo. Volgens mij gaat alles helemaal goed, ze eet meestal goed (ze is nogal een pitser en lust niet alle smaken vlees) ik voer haar KVV, daar is ze bij de fokker op afgespeend. Vorige week voor de eerste keer puppy cursus gehad en vanmiddag mogen we weer. Ook daar doet ze het super. Ze speelt veel en is niet bang aangelegd. Ze durft iedereen (honden en mensen) uit te dagen, maar als grote honden opeens heel hard op haar af komen rennen vind ze het wel spannend.. :-) Het is echt genieten met zon klein monstertje in huis maar het is wel veel werk! :-) Dat had ik misschien wel een beetje onderschat. Het is wel heel leuk dat wel..

We hebben ook nog 3 katten, en ook daarmee gaat het eigenlijk prima. 1 kat is voor de duvel niet bang, dus ook voor Ivy niet en gaat nog niet eens aan de kant als ze op hem af komt rennen, hij probeert ook terwijl ze aan het eten is eten te pikken uit haar bak (en visa versa). Is wel een mooi gezicht want Ivy is spierwit en Tino (de kat) is pikzwart en allebei langharig.. Leuke combi :-) De andere 2 zijn wat gereserveerder en vinden Ivy wel interessant, maar zodra ze erop af wil rennen vinden ze het wel eng nog. Ik moet zeggen dat Ivy meestal ook wel rustig is naar de katten toe (incident daar gelaten) dus daar ben ik wel heel blij om. Mijn grootste zorg was dat ze niet samen door een deur konden en onze katten niet meer naar beneden durfde, gelukkig is dat niet het geval!

Door honden page profiel MarjoleinMarjolein op 13 oktober om 14:28



welkom hier!! hihihi nog een Ivy, leuk! wij hebben een zwarte versie, een groenendaeler.

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Even voorstellen... Ivy onze zwisterse witte herder pup..
Even voorstellen... Ivy onze zwisterse witte herder pup..

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Marjolein:
Even voorstellen... Ivy onze zwisterse witte herder pup..


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^