4 weken samen met Tibo.

Dogboek > 4 weken samen met Tibo.

4 weken samen met Tibo.

Het is een groot feest. Alle gezinsleden missen Bas maar genieten van Tibo. Tibo wordt de hele dag door bedolven onder de knuffels, aaitjes, spelletjes, iedereen in verliefd. Komt het kind uit bed of school, het eerste wat we horen is TIIIIBO….En Tibo, die geniet, hecht, speelt, ontdekt. Het is een feestje met hem. Hij doet het zo enorm goed. Gisteren zijn we voor het eerst naar puppy cursus geweest. Ik stond versteld hoe hij meedeed. We hadden er samen zoveel plezier in. Hij reageerde precies wat er van hem werd verwacht. Slapen doet hij nu ook de hele nacht. Hij loopt zelf al zijn slaapbench in en uit, wat ben ik trots op hem…nee verliefd als ik hem aankijk. Als hij ligt te slapen kan ik hem zachtjes oppakken en slaapt hij verder in mijn armen als een baby. Ik hoor hem dan diep zuchten van genot en ik zwijmel op een blauwe wolk. Kan mijn ogen niet van hem afhouden. Inmiddels zijn we druk de wandelboekjes van Nicky Grootjes bij elkaar aan het sparen. Komende jaren dus lekker struinen door de Nederlandse natuur. Met mooi weer lekker op de fiets en hier en daar evn een stop voor wat drinken. Tibo raakt flink gewend aan andere mensen en plekken, maar weet enorm goed dat hij bij ons hoort. Het eten gaat redelijk. Tibo is geen schrokop. Hij eet rustig, mar is dol op snoepjes en vers. Ik kijk wel naar kwaliteit snoepjes en heb nu verse gedroogde kip gevonden waar hij moeite voor moet doen om op te peuzelen. Om de zoveel dagen krijgt hij wat barf in zijn kong en dat vind hij helemaal het einde. Inmiddels is hij ook al in het zwembad geweest op het laatste weekeind van het seizoen, wat heeft hij dart lopen dollen, dat was puur genieten. 7-10-12 gaan we naar Apeldoorn en mag hij meedoen aan de rasloze hondenshow. Niet voor de show, maar voor de gezelligheid doen we mee. Tibo heeft een behoorlijke onderbeet, dus de schoonheidsprijs wint hij toch niet. Maar de prijs van de liefste hond van ons wint hij met glans, we hebben er gewoon weer een gezinslid bij…Dus we zijn niet met 5 maar met 6. Op de show krijgt Tibo ook weer leuke speeltjes van fleece om te gebruiken op de cursus. Ik heb een mevrouw gevonden die ze maakt. We genieten….

Tibo snoept zijn konng leeg die gevuld is met barf

Door honden page profiel Sandra, Basje en TiboSandra, Basje en Tibo op 09 september om 12:48



Heel leuk verhaal om lezen !! De liefde voor Tibo springt eruit ! Ben altijd blij wanneer honden zo deel mogen uitmaken van de familie !! Dikke knuffel voor Tibo en pootje van mijn Tibo ;-)

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij 4 weken samen met Tibo.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^