Eventjes Voorstellen

Dogboek > Eventjes Voorstellen

Hallo Allemaal,

Ik ben Lady een lief,vrolijk, speels en soms eigenwijs Jack Russel Teefje(black & tan). Mijn vrouwtje is zo druk bezig met mij dat ze tot nu toe is vergeten me voor te stellen, dus zal ik het zelf doen (zucht).

Ik ben geboren op 9 maart. toen ik 8 weken was heeft mijn baasje en vrouwtje me opgehaald. het was een hele rit. We hebben tussendoor gelukkig een pauze gemaakt en toe heb ik ook mijn grote vriend nobel ontmoet.
Eenmaal thuis aangekomen moest ik even wennen, maar nu voel ik me echt thuis.

Ik ga een keer in de week samen met het vrouwtje naar school, daar heb ik een aantal vriendjes ontmoet. Ik vind de school heel leuk want daar kan ik snoepjes verdienen. Bovendien leren we daar allebei heel veel.

Ook ben ik al mee geweest op vakantie. Dat was een erg lange rit maar ik mocht vaak mijn beentjes strekken. Op vakantie was het erg leuk maar ik was ook blij weer thuis te zijn.

Ik heb nu af toe wat last van mijn mondje omdat ik nieuwe tandjes krijg, maar dan kauw ik op een groot ding, het vrouwtje/baasje noemt het een bot, en dan voel ik me wat prettiger.

groetjes Lady

Door honden page profiel Conny Conny op 01 juli om 10:10



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Lady

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Eventjes Voorstellen

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Conny :
Eventjes Voorstellen


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^