Symba

Dogboek > Symba

hallo honden vriendjes.

daar was ik weer.
je raad nooit wat die baasjes nu weer hebben uitgevreten, zondag waren ze allebij vrij dus ik dacht dat is mooi lekker wandelen met allebij me baasjes dubbele aandacht enzo, maar nee hoor, ze gingen alweer proberen me te laten wennen aan dat mormel. nou ik maakte het ze lekker niet makkelijk. en ooit gaat het me echt wel lukken om hem te eten die stomme fret neemt alle aandacht en dan voor al van het vrouwtje, weetje wat ze tegen die fret zegt 'ik hou van jou lieve Symba' pff wat is zij stom zegt dat hoort ze tegen mij te zeggen, krijgt het vrouwtje ook nog het mannetje zo ver met Symba te knuffelen ....en ik dan?? :'( , maar goed toen kwam het ergste we gingen lekker met z'n 3en naar het bos dacht ik kwam het vrouwtje met het domme idee Symba ook mee te nemen. nou ik heb mooi geprobeerd dat domme ding te bijten hoor, en gelukkig het is me gelukt in zijn staart. maar ik werd gestraf en Symba geknuffeld :'( ook andere mensen keken veel meer naar Symba en mij, maar ik ben mooier,sterker,sneller,stoerder en nog veel meer waarom vinden ze die fret interesanter?
toen Symba ging slapen vertelde het vrouwtje dat ik Symba moest zien als een vriend en niet als een vijhand, en dat ze ook super veel van mij hield maar dat hoort toch niet?
nou toen t vrouwtje en het mannetje beide weer lekker met me hadden geknuffeld had ik ze wel een beetje vergeven, en toen gingen ze weg en ik mocht niet mee wat heb ik ook stomme baasjes nou ik heb toen lekker de afstandsbediening van de televiesie kapot gebeten HA! dat hadden ze verdiend moeten ze maar meer met mij spelen maar gelukkig maandag middag waren ook allebij de baasjes vrij en hebben ze wel een beetje met me gespeeld en lekker geknuffeld en zelfs het broertje van het mannetje was nog even langs gekomen en die ging mij ook knuffelen gelukkig :-D maar ik hoef Symba voorlopig niet te zien!
nou ik spreek jullie wel weer he toedels!

Door honden page profiel Dy-AnnDy-Ann op 12 juni om 14:08



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Koda

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Symba

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Dy-Ann:
wat een gebeurtenissen
terug van weg geweest
oudjaar-nieuwjaar
mand
eindelijk
zon
strand
Symba
hondenschool
ik ben koda


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^